Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senin için adım çeteleme bakacam özellikle. 1000 adım olduysa iyi
Ooo en az adımım 3 bin evde

Sizin dilinize düşmektense ya seni izne ayırmadıkmı biz karıştırma ortalığı
Hı oldu canım izne ayrılınca ölüyor muyuz, listede değilim artık daha çok karışabilirim, ni ha ha
Ben hep uyuyorum yA nolacak halim bilmem
Ne uyuması, uyumak yok uyumak yok çıkar aklından, takıma geldın artık işin gücün spor

Ya elimde değil neden bu kadar uyuyorum bilmiyorum ki

Ben hep uyuyorum yA nolacak halim bilmem
Erken kalk kahvaltını erken yap metebolizmayı erkenden çalıştır ben 2 aydır 7de kalkıyorum 8de kahvaltı yapıyorum günde 3ana 3 ara yapıyorum alıştım erkek kalkmaya eskiden çocukları okula gönderip 11 kadar yatıyordum sabah kahvaltı saat 12 buluyordu bide akşam 5 de bitiriyordum aç uyuyordum şimdi yiyerek zayıflıyorum rakibem

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner elbet

Bende 8 i 5 geçe kalkıyorum sonra okula gidiyorum 12 de eve geliyorum okula kahvaltı yapmadan gidiyorum okuldan gelince bişeyler hazırlayıp yiyorum ve işim varsa işimi yapıyorum eşime yemek yapıyorum o gelene kadar da uyuyorum Ama vücudum hep ödem

Kan değerlerine baktır canım, demir eksikliği öyle yapıyor

Benim adım sayarım var oricinal
Evdeki hareket sadece kalp sağlığı için iyiymiş başka bi işe yaramıyormuş diyetisyene dedim evde çok aktifim evdeki hareket spor olmuyor dedi 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyormuş

Evdeki hareket sadece kalp sağlığı için iyiymiş başka bi işe yaramıyormuş diyetisyene dedim evde çok aktifim evdeki hareket spor olmuyor dedi 20 dk dan sonra yağ yakmaya başlıyormuş
Hadi ordan halt etmiş o diyetisyen asla kabul etmem bunu, evde ki hareket işe yaramıyorsa, ayağı kırılıp hareket etmeden bir ay oturanlar var, nasıl kilo alıyorlar. Tıp bunu da açıklasın hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…