Leslie farklı videoları var aslında boosted falan yapmadıysa. Jillian a idmanlı olmak lazım bence. Bana hep ağır geldi jillianBen leslie ile baslamasını önerdim canım ama onu istemedi baska ne yapabilir ki
Bencede agır bir spor aslında yürüyüs bile yapsa daha güzel olurLeslie farklı videoları var aslında boosted falan yapmadıysa. Jillian a idmanlı olmak lazım bence. Bana hep ağır geldi jillian
En güzel spor yürüyüş, hep imkan olsa keşkeBencede agır bir spor aslında yürüyüs bile yapsa daha güzel olur
Bende bu hafta diyete alışma çabasındayım bakalım ne olacakTatlım çok isterdim ama ben kaplumbağa hızında gidiyorum çok çabalamama rağmen. Daha dişli bir rakip sana güç verir.
Kesinlikle ben yürüdüğümde daha güzel kilo veriyordumEn güzel spor yürüyüş, hep imkan olsa keşke
Sivas da heeç yürünmezKesinlikle ben yürüdüğümde daha güzel kilo veriyordum
Ama havalar sogudu bizim burda yürünmez artık
Toktum 5 e geliyodu yemek yediğimde daha da bişey yemedimTokmuydun ya mideyle ilgili ne olabilir ki başka?
Yakında karda yagmaya baslar sizin orayaSivas da heeç yürünmez
Ay bak bu cok iyi oldu
Aynen canım oyle yapayım ya okuldan gelince yaparım sonra yemek yerim olmadıBir dahaki sporu ac karna mı denesen acaba
Toktum 5 e geliyodu yemek yediğimde daha da bişey yemedim
Okula gidip gelirken yürüme imkanın varsa yürümen daha güzel olabilir aslındaAynen canım oyle yapayım ya okuldan gelince yaparım sonra yemek yerim olmadı
Canım onu 25 dk yaptım 5 dk da cardiyo yaptım yarın leslie ile devam ederimKaptanım jillian ağır olmaz mı daha yeni başladı diyete, spora hem kilo olarak da daha az olması iyi olur jillian da.
Youlost16
Kasım da yağmışlığı çoktur evetYakında karda yagmaya baslar sizin oraya
Yarına kasların hareket ederseCanım onu 25 dk yaptım 5 dk da cardiyo yaptım yarın leslie ile devam ederim
Ahahahah yok kız ıspanak makarna yedimHazmedemedin belki dahakuzumu yedin neettin
Oyle yapıyorum kiOkula gidip gelirken yürüme imkanın varsa yürümen daha güzel olabilir aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?