Şeniz yine pogaçaları götürmüşün elif ..:1hug:menü mü o ne ki eyvahedigeldismile
sabah 1 kumru
öğle 1 çikolatalı kuruvasan
akşam 1 saat yürüyüş (artık işten eve yürüyerek geliyorum)
akşam yemeği az fırında balık, salata ve az ekmek
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
afiyet olsun ...:1hug: spagetti yediginde yanında yeşillik vs yemeye çalış suura ..iyi akşamlar bayanlar.
sabah kahvaltı yapamadım tahlil vereceğim diye öyle yemek de hzırlamadım kendime biraz halsizdm bugünlük öyle olu.
saat 11.30 gibi kan alındıktan sonra 1 küçü kutu mevye suyu
14.30: 1 tabak spagetti, 1kase keten tohumlu yoğurt
17.30-18.00gibi 1 avuç fıstık fındık,leblebi
20.45 1 sb. süt
olar olar git yat ..ŞenizÇok yorgunum yaaa, kolumu kaldıracak mecalim yok, abla menümü yarın falan toptan versem olurmu akannehir çok fena yorgunum, bu nurooo cadısıııı nerelerde, kayınvalidemizmi bırakmamış, özlemiyor bizi bu hatun
Çok yorgunum yaaa, kolumu kaldıracak mecalim yok, abla menümü yarın falan toptan versem olurmu akannehir çok fena yorgunum, bu nurooo cadısıııı nerelerde, kayınvalidemizmi bırakmamış, özlemiyor bizi bu hatun
selam kızlaaarrr..
Yatasımda yok, nuroya sataşasım vardı, o monti başlığındaymış CADIARZU Ne montiymiş yaaaa bilmiyorumkismile
kıısss dedikodumumu yapıyosunnn yoksamadaçayı yaptım gel sana da ikram edeyim fena rahatlatıyo valla. aebenim gel kıss sana da varr :)
Yavruceylanımmmm gelmişşşşşşşşşşşş :jeyyar:
Adaçayı ve yeşilçay benim burnuma haşlanmış balık gibi kokuyor kaydirigubbakcemile3 Ben biraz daha kuşburnu kabuk tarçın ıhlamur vari çayları seviyorum ohaoldumsmile
Dedikodu yapacak kimsede yokki ohaoldumsmile aklinialirimsmile
hımm ben yavruceylan, sen yavrukuş sırnaşık şey gerçi yavruluk bi tarafım yok ama neysemm.. kıss yavrukuşum 2 ay sonra kısmetse tatile gidiyoozz çok heyecanlıyım delikafadulden bodruma delikafadulden
Yakışır kuzuuuuma, bodrum bodrum nereden başlasam...nasıl anlatsam... vayyy be güzel günlerdi bodrum günleri, çok severim bodrumu nuro, doya doya yaşa tatilin de güneşinde denizinde tadını çıkar hayatım, bakalım ben bu yıl izin alabilecekmiyim, tazminatımı aldım ya, izin hakkım iptal oldu, 3 aydır çalışıyor gibi gözüküyorum şuan şirkette, ama ağustos gibi antalyaya gitmem lazım en azından 2 günlük falan, en yakın arkadaşım doğum yapacak, bebişimizi görmem lazım, ne kadar kalacaksınız bodrumda şakkıdı
10 gün kalıcaz. :lepi: daha önce gitmedim ben bodruma.. ayvalık-sarımsaklıya gittim,antalya-belek ve antalya-side'ye gitmiştim. bakalım bodrum nasılmışş? inşallah alırsın izin.. en azında 1 hafta versinler yani.
Bodrum naif bir memlekettir nuro, ben her köşesini ayrı ayrı severim, tarih kokar, kalesi falan merkezdedir üstelik... Dilek havuzu var merkezde, para atıp dilek dilemeyi unutma... İşten izin alamazsam zengin bir koca bulup işten çıkarım kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?