Salla kazandan bug7nluk 1gb kazandım esimden yaparım bildirimleriBildirimleri nasıl yapacaksın
Canım onu tamamen kaldır telefonundan yenisini indir. Ben pedometre kullanıyorum memnunum. Store'dan indirdim.Bende adım saymak istiyorum ama telefonuma yuklediklerim calismiyor onceden vardi sonra ben hafıza dolunca baya birsey sildim şimdi calismiyor yanlış birsey sildim heralde
Ben de o kadar çok uğraştım ki, bı turlu girmedi.Sitede sıkıntı vardı yeni girebildim
Tamam canımSalla kazandan bug7nluk 1gb kazandım esimden yaparım bildirimleri
İltifatlari duydukça sabrın da artıyor canım.Sabır kesin olması gerekiyor kilo verme sürecinde yoksa hemen bırakıyorsun.
Geldim canım geldim, arabadayim eve gidiyorum. Okudum bitti.Yetişirsin canım gece cok konustuk
Sınavın nasıl gecti canımGeldim canım geldim, arabadayim eve gidiyorum. Okudum bitti.
O dedigi 70 li ben oluyorumEn son 90 kg olanlar 70 falan cikmisti halidabende deneyeyim belki 50 leri gorurum
İngilizceydi canım, hiç hazirlanmadim. Soruları görmek için girdim. İyi bir sonuç gelmez asla.Sınavın nasıl gecti canım
Anladım canım insallah diğer sınavların daha güzel gecerİngilizceydi canım, hiç hazirlanmadim. Soruları görmek için girdim. İyi bir sonuç gelmez asla.
Körle yatan şaşı kalkarGece gece yine kelle mi ucuruyorsunuz. Sen geldin zıpzıp değişti önceden canın sağolsun bı daha yapma der geçerdi
Bi ara yine cok ceza veriyorduk yine o günlere döndüm sanırımGece gece yine kelle mi ucuruyorsunuz. Sen geldin zıpzıp değişti önceden canın sağolsun bı daha yapma der geçerdi
Yorgunluk ve uykusuzlugun etkisi olabilir canımKızlar günaydınnnn ❤ O kadar yorgunum ki... üstüne eşimle film gecesi yaptıkoğlanın bebe bisküvilerine dadandım 2 gündür, bu sabah 57.5 kg gördüm tartıda. Resmen şoklardayım sadece bisküvi ile 600 gr alınmaz di mi?
Tamam canımÇok büyük değildi kaptanım
Ee cook normal o zamanKörle yatan şaşı kalkar
Sağol canım Şu an lazım olan bı sınav değil zaten ,inşallah hazır olunca tekrar gireceğim.Anladım canım insallah diğer sınavların daha güzel gecer
Sorma ya ne hale getirdi bal kaptanımızıKörle yatan şaşı kalkar
Tamam canım gecmis olsun simdidenSabahtan beri telefon tuğçede ders yapıyor diye verdim kontrole geldim tiktok çekerken yakaladım şarj %10 daydı şatja taktım %20 den beri msj ları okuyorum hastaneye gidicem tuğçenin emarı var az şarjım dolsun akşama gelirim kızlarZipzip- menü aklımda kuzum yazıcam fırsatım olmadı tel bende değildi
Yazık yaa en çokBi ara yine cok ceza veriyorduk yine o günlere döndüm sanırım
Yorgunluk ve uykusuzlugun etkisi olabilir canım
Tamam canım
Ee cook normal o zaman
Yazık yaa en çokenerji_kusagi ceza alıyordu. Sürekli spor yaptiriyorduk sonra da biraz ye diye yalvarmaya başlamıştık, temelli yemeyi bırakmıştı
Eski günlere dönduk fena miSorma ya ne hale getirdi bal kaptanımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?