Bonus nasıl gitti iki günün alisabildinmi seni zorladimi
Bu tarz diyetler baş ağrısı yapar vücut alışana kadarBiraz sersemledim ama midem sakinleşti.
Dün biraz başım tuttu havamı çarptı diyet mi ilaç kullanıyorum omu bilmiyorum.
Bende de var s health midir nedir az önce gene uğraştım şunu yükle bunu güncelle dedi ve netim bitti 1 gb kaldı ay sonuna kadarBilmiyorum ki canım benim telefonun kendisinde var
Bu tarz diyetler baş ağrısı yapar vücut alışana kadar
One ki ilk defa duydumCanlar cantık Kac tane yiyebiliyoruz
Bildirimleri nasıl yapacaksınBende de var s health midir nedir az önce gene uğraştım şunu yükle bunu güncelle dedi ve netim bitti 1 gb kaldı ay sonuna kadarZipzip- bu ay çok gelemeyebilirim ay sonunda görüşürüz
Pdenin küçük haliOne ki ilk defa duydum
Sabır kesin olması gerekiyor kilo verme sürecinde yoksa hemen bırakıyorsun.Teşekkür ederim, bı zamanlar ben de 65 altı olayım yeter diyordum, şimdi de 5 li kiloyu göreyim ne kaldı ki surda diyorum. Sabredince oluyormuş
Yeni öğrendim :))Pdenin küçük hali
Ayyyy suan bi tane yediğime cok pişmanımYeni öğrendim :))
2 yada 3 yiyebilirsin o zaman
Öğün olarak mı yemiştin canim, 2 lahmacun boyutuna kadar normal yiyebilirsinAyyyy suan bi tane yediğime cok pişmanım
Ya mevlide gelmiştim de canım ikram edildi öğün yerine yedim ama salata falanda vardı bi tane yetti iyiki fazla yememişimÖğün olarak mı yemiştin canim, 2 lahmacun boyutuna kadar normal yiyebilirsin
Artık internetin güncellenince yaparsın canımBende de var s health midir nedir az önce gene uğraştım şunu yükle bunu güncelle dedi ve netim bitti 1 gb kaldı ay sonuna kadarZipzip- bu ay çok gelemeyebilirim ay sonunda görüşürüz
Yetişirsin canım gece cok konustukKızlar 12 sayfadan geri geliyorum, inşallah yetiştirim size
2.5 altına düşmüyorum genelde canım ama niyeyse unuttum dün. Kosturmacam çok olunca su az oluyor. Bugün daha dikkatliydim.Cnm bence menü ve spor oldukça güzel ama sutu keşke daha çok içseymişsin. Hem böbreklerin hemde kilo vermen için önemli. Gerçi normalde bol su tüketiyorsun, fırsatın olmadı sanırım. Afiyet olsun cnm ❤
Canım emzirdigin için miktarların ve öğünlerin bizlere göre biraz fazla olmalı aman dikkat et sütün etkilenmesin.Evet bu hafta çok acıktım ara yaptım çok acıkıyorum emziriyotum sık yemek yemesem sütüm olmuyor
Benim de bugünüm hareketli sayılırdı. Menüm de çok güzel şimdilik, akşam spor da yaptım mı ohhh mis, böylece kazanan da ben olurumCanım dün akşama yemekli misafirim vardı hazırlıklarla uğraştım gelemedim çok yoğun hareketli bir gün geçirdim bugün şöyle bşr evi topşayıp ütü yapıp kızımın ödevlerini yapacağız gelirim gün içerisinde ... madem rakibimiz öyleyse ben kazanmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?