Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aeben ablacığım benim doktor ekmek yemediğim zaman etin yanında bulgur veya normal pilav yememe izin veriyor.....

Sinemciğim üzülme diyetime devam ediyorum o bir anlık öfke boşalmasıydı delikafadulden
Velhasıl SEVİYORUUUK :lepi:

Bende profiterol lafını duyunca çok korktum canım ya..... Sende yıllardır alışamadıysan artık bu olaya ne diyim kuzucum.... Anlaşıldı senin şimdi kilo alma sebebim tek suçlu gs...kaydirigubbakcemile3

Ooyyy oyyyy benİm bu dÖrt gÜn Çok ÇalıŞmam lazım İŞlerİmİ toparlayıp devretmelİyİm . Hayatımda İlk defa bu İŞyerİnden bu kadar uzun İzİn alabİldİm .

Nazcım ben korkuyorum sen balayınada iş götürürsün bu gidişle....

Kızlar.... Bu arada annem kendine arkadaş köpiş almış bitane artık evimizin bit kadar bir erkeği var..... Çin pekinese çok sevimli bişey küçücük ve çok oyuncu artık onunlada bol bol oynarım.... Belki oda kalori harcatır bana bol bol....:dance:

kıısss dedikodumumu yapıyosunnn yoksam adaçayı yaptım gel sana da ikram edeyim fena rahatlatıyo valla. aebenim gel kıss sana da varr :)

nurom bana yok mu ada cayı

gözdem antalyaya kadr gelcen bi ısprtada yaprsın artık dimi

Selam canım grubum eve daha yeni attım kendimi..... İngilizceninde olduğu günler iyice çekilmez oluyor bu kurs olayı..... Geçmişi okuyup geliyorum hemen....opuyorumnanaktan

ahh cnm bn bugün gec geldim eve diyodum ama seninkinin yanında benmki erken sayılırms sempatiksalakcinni

cok cok anlamlı bir söz gözdem ya malesef insanlar hep aynı sadece biz öel umut ediyoruz gelcekte daha ii olurlar mı acaba diye ama malsef bişyler olmayınca olmuyo:teselli:

ooo Sultan hanım sizde buralardasınız..... Sevgili rakiben benim... Rakibim burdayken göz dağı vermek için menü bildirimimide yapayım...

SABAH:

1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

4 Tane ızgara köfte
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmek

Akşam kurstan geç çıktığım için bu saattede yemek yemek istemedim 1 adet elma yedim.....

selammm ,
bugünki listemm öğleyin pohçaa domates birazcık peynirr
öğleden son raa bir kase sütlaç
akşam birdilim ekmek domates peynir
bu gün bukadar kızlarr
AFİYET OLSUN LİLİŞ SULTAN .
SAKIN GÖZDE BU YARANI KANATMAKTAN BAŞKA BİŞİYE YARAMAZ ...

BU SÖZDE ÇOK GÜZEL VE ÇOK ANLAMLI BENCE .kaydirigubbakcemile5

bir çiçek bile susuz yaşayamazken ben nasıl yaşatabilirdim içimdeki seni.....

Güzel geceler olsun öptüm hepinizi yarın görüşürüz Şeniz

sultancım istediğin çay olsun beyaaa.. hemen hazırlayım ama süt içiyodum istersen boşver çayı falan süt getireyim sanada :) bu arada tarçınlı sütte iyi oluyomuş :) iklim ağzının tadını biliyo hee :)

iyi geceler kızlar ben çıkıyorum..yoksa kocacım pcyi kafama indiricek yada balkondan aşağı atıcak:))

pehh gözümü korkutacakmıs cnm benim menümü görmedin sanırım sen:dilcikar:

Güzel geceler olsun öptüm hepinizi yarın görüşürüz Şeniz

hayırlı geceler fstıgımŞeniz

sen iklimden mi duydun nurom tarcınlı sütü kızz biz içip duruz ya hiç mi görmedin menülerdesengözlerimebaksanab vala aksamı gec yiyince canım bişy istemiyor be nurom bnmde dsncem süt içmekti ama içmicem artık sana afiyet olsun sizi kıskndım annecigime marmelat yaptrdım sabahı bekliyorum sabrszlıklalülülülülülülülülülülülü

hepinizede iyi geceler.... ben kaldım bugünn bekçi takımda ha .......

gece gece hafiyelik yaptım hehe bakın azram 8. takımı nasıl gaza getiriyor ....
bu haftada derece yapın hadi görem sizi 6. takımın güzelleri.....
ha birde bizim kardeş takımla yarış işi gs.le fener. gibi ..:roflol: ara ara yaparız bu derbileri... geneldede onlar yener .:1ninca: ama bu sefer, bu hafta kimse eksi vermesin ha ...klava: liliş sultan deha önceki yarışta sen 8. takımdamıydın ...kaydirigubbakcemile3

azradan alıntı 8. takımdan .
.kızlar word de sayfa açtım
herkes hergün menüsü yazacak bnde kayd edecem bilginize

kızlar bundan sonra her mesajım da belrtecem
hatırlatmak maksadlı
bu hafta 6. takımla yarış içindeyiz ona göre
yeneceğiz yeneceğiz yeneceğiz

günaydınlar 6. takımın çıtırları . ben bugünden itibaren monti amcama geri döndüm . monti amcamı yaparken kendimi daha zinde hisediyorum . şuanda karnım kocaman oldu sanki içimde kocaman biz gaz bombası var gibi .... salarım haaa

Son düzenleme:
günaydın kıslar ........

elifin seninde canım ..mucuks ....

nazlım evet monti insanı dinç tutuyor bu şeker seviyesiyle alakalı şeker dengede olunca yorgunluk halsizlik olmuyor ... tabi düzenli yendiginden sindirim problemide yaşanmıyor ..

günaydın fıstığım

salma sakın haa
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Şeniz Şeniz günaydın ablaların bitanesi

Allah bize doğal olan ,iyi olan herşeyi vermiş ama biz insanlar herşeye yaptığımız gibi yediğimiz içtiğimize de yazık ediyoruz

ne kadar gereksiz şey varsa midelerimize dolduruyoruz

evet ablacığım haklısın kaç gündür inanılmaz sindirim sorunu yaşıyorum . ben monti amcama devam edicem . bu sefer kaçamak yapmak yok . kendi evimde olacağım için kendime göre yemek yaparım artık . haaa haaa sevgili kocam benim yediklerimi yemez ama ne yapalım artık onada ayrı yemek yaparım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…