- 12 Şubat 2008
- 1.423
- 2.129
- 658
- 40
Sinemciğim üzülme diyetime devam ediyorum o bir anlık öfke boşalmasıydı delikafadulden
Velhasıl SEVİYORUUUK :lepi:
Ooyyy oyyyy benİm bu dÖrt gÜn Çok ÇalıŞmam lazım İŞlerİmİ toparlayıp devretmelİyİm . Hayatımda İlk defa bu İŞyerİnden bu kadar uzun İzİn alabİldİm .
kıısss dedikodumumu yapıyosunnn yoksamadaçayı yaptım gel sana da ikram edeyim fena rahatlatıyo valla. aebenim gel kıss sana da varr :)
Yakışır kuzuuuuma, bodrum bodrum nereden başlasam...nasıl anlatsam... vayyy be güzel günlerdi bodrum günleri, çok severim bodrumu nuro, doya doya yaşa tatilin de güneşinde denizinde tadını çıkar hayatım, bakalım ben bu yıl izin alabilecekmiyim, tazminatımı aldım ya, izin hakkım iptal oldu, 3 aydır çalışıyor gibi gözüküyorum şuan şirkette, ama ağustos gibi antalyaya gitmem lazım en azından 2 günlük falan, en yakın arkadaşım doğum yapacak, bebişimizi görmem lazım, ne kadar kalacaksınız bodrumda şakkıdı
Selam canım grubum eve daha yeni attım kendimi..... İngilizceninde olduğu günler iyice çekilmez oluyor bu kurs olayı..... Geçmişi okuyup geliyorum hemen....opuyorumnanaktan
Günlerdir kendimle savaş veriyorum aslında kızlar, arasammı onu diye :bbo: Sadece bunu neden yaptığını, geceleri yastığa başını koyduğunda rahat uyuyabiliyormusun diye sormak istiyorum... Ama bütün bunlar olurken aklıma da şu çok sevdiğim söz geliyor...
Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır. Ve en büyük kaybın onun için harcadığın zamandır.Senin aşkını şu gün haketmeyen bil ki 10 yıl sonra yine haketmeyecektir..
Ne kadar doğru değilmi? Daha öncede söyledim ya size, mert ile ikimize mutlu bir son yazdım kafamda, ve bunu düşlüyorum çoğu gece... Dayanmamın başka yolu yoktu ilk zamanlar, artık eskisi kadar acıtmıyor, alıştım... Geçiyor işte, geçmek durumunda...şakkıdı
AFİYET OLSUN LİLİŞ SULTAN .selammm ,
bugünki listemm öğleyin pohçaa domates birazcık peynirr
öğleden son raa bir kase sütlaç
akşam birdilim ekmek domates peynir
bu gün bukadar kızlarr
SAKIN GÖZDE BU YARANI KANATMAKTAN BAŞKA BİŞİYE YARAMAZ ...Günlerdir kendimle savaş veriyorum aslında kızlar, arasammı onu diye :bbo: Sadece bunu neden yaptığını, geceleri yastığa başını koyduğunda rahat uyuyabiliyormusun diye sormak istiyorum... Ama bütün bunlar olurken aklıma da şu çok sevdiğim söz geliyor...
Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır. Ve en büyük kaybın onun için harcadığın zamandır.Senin aşkını şu gün haketmeyen bil ki 10 yıl sonra yine haketmeyecektir..
Ne kadar doğru değilmi? Daha öncede söyledim ya size, mert ile ikimize mutlu bir son yazdım kafamda, ve bunu düşlüyorum çoğu gece... Dayanmamın başka yolu yoktu ilk zamanlar, artık eskisi kadar acıtmıyor, alıştım... Geçiyor işte, geçmek durumunda...şakkıdı
Günlerdir kendimle savaş veriyorum aslında kızlar, arasammı onu diye :bbo: Sadece bunu neden yaptığını, geceleri yastığa başını koyduğunda rahat uyuyabiliyormusun diye sormak istiyorum... Ama bütün bunlar olurken aklıma da şu çok sevdiğim söz geliyor...
Güzel geceler olsun öptüm hepinizi yarın görüşürüz Şeniz
ooo Sultan hanım sizde buralardasınız..... Sevgili rakiben benim... Rakibim burdayken göz dağı vermek için menü bildirimimide yapayım...
SABAH:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
4 Tane ızgara köfte
1 bardak ayran
1 dilim kepek ekmek
Akşam kurstan geç çıktığım için bu saattede yemek yemek istemedim 1 adet elma yedim.....
Güzel geceler olsun öptüm hepinizi yarın görüşürüz Şeniz
sultancım istediğin çay olsun beyaaa..hemen hazırlayım ama süt içiyodum istersen boşver çayı falan süt getireyim sanada :) bu arada tarçınlı sütte iyi oluyomuş :) iklim ağzının tadını biliyo hee :)
Herkese iyi geceler.... Ben derse geçer....
hepinizede iyi geceler.... ben kaldım bugünn bekçi takımda ha .......
günaydınlar 6. takımın çıtırları . ben bugünden itibaren monti amcama geri döndüm . monti amcamı yaparken kendimi daha zinde hisediyorum . şuanda karnım kocaman oldu sanki içimde kocaman biz gaz bombası var gibi .... salarım haaa
günaydın kıslar ........
elifin seninde canım ..mucuks ....
nazlım evet monti insanı dinç tutuyor bu şeker seviyesiyle alakalı şeker dengede olunca yorgunluk halsizlik olmuyor ... tabi düzenli yendiginden sindirim problemide yaşanmıyor ..
günaydın kıslar ........
elifin seninde canım ..mucuks ....
nazlım evet monti insanı dinç tutuyor bu şeker seviyesiyle alakalı şeker dengede olunca yorgunluk halsizlik olmuyor ... tabi düzenli yendiginden sindirim problemide yaşanmıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?