Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evdekiler izliyor diye burun kıvırdığımdan dizileri ben izlemiyorum nuroşum karizmam sarsılmasın diye kaydirigubbakcemile3 amaaaaa aşk ve cezadaki o çocuğa aşığımmmm bennn :asigim: gerçek adı murat mıydı neydi, merte de bir benziyorki tavırları konuşması, ondan kendimi yakınmı hissediyorum nedir :jeyyar:

-tatlicadiarzu-:asigim: şimdiden özledim desem onsuz uykumda gelmez şimdi.

Aşk güzel şeyyyy be yaaaa :asigim: hele yılları devirdikten sonra böyle düşünmek ne güzel, rabbim ağzınızın tadını bozmasın ablişkom Şeniz

Aşk güzel şeyyyy be yaaaa :asigim: hele yılları devirdikten sonra böyle düşünmek ne güzel, rabbim ağzınızın tadını bozmasın ablişkom Şeniz
AMİN .. daha güzel duygularla bi eşde sana nasip olsun inşalah gözdem ..... AMA SENİ HAK EDEN BİR EŞ VERSİN RABBIM .:Saruboceq: ŞU AN HER MEREDEYSE BİR AN EVVEL SENİNLE KARŞILAŞSIN NŞALLAH ...:Saruboceq: BOY BOY BEBİŞLERİNİZ OLSUN 2 KIZ, 2 OGLAN . zemuszemus

Aminnnnn ablacığım, ama 4 çocuk :uhm:
Yok bende o kadar cesaret yok çocuk konusunda 1 tane versin rabbim sağlıklı, hayırlı evlat olsun yeter ablişim.

Selam canım grubum eve daha yeni attım kendimi..... ıngilizceninde olduğu günler iyice çekilmez oluyor bu kurs olayı..... Geçmişi okuyup geliyorum hemen....opuyorumnanaktan

selammm ,
bugünki listemm öğleyin pohçaa domates birazcık peynirr
öğleden son raa bir kase sütlaç
akşam birdilim ekmek domates peynir
bu gün bukadar kızlarr

ayy canım yaa evet adı murat olması lazım.. kendimi ona yakın hissediyorum deyince anasını arayan yavru ördek gibi geldin banaaa..kıyamaaamm.. :gitme:

Günlerdir kendimle savaş veriyorum aslında kızlar, arasammı onu diye :bbo: Sadece bunu neden yaptığını, geceleri yastığa başını koyduğunda rahat uyuyabiliyormusun diye sormak istiyorum... Ama bütün bunlar olurken aklıma da şu çok sevdiğim söz geliyor...
Hayatın en hüzünlü anı, deli gibi sevdiğin insanın buna hiç değmediğini gördüğün andır. Ve en büyük kaybın onun için harcadığın zamandır.Senin aşkını şu gün haketmeyen bil ki 10 yıl sonra yine haketmeyecektir..
Ne kadar doğru değilmi? Daha öncede söyledim ya size, mert ile ikimize mutlu bir son yazdım kafamda, ve bunu düşlüyorum çoğu gece... Dayanmamın başka yolu yoktu ilk zamanlar, artık eskisi kadar acıtmıyor, alıştım... Geçiyor işte, geçmek durumunda...şakkıdı

Ben yatayım en iyisi, bu gece ağlamadan uyuyayım bari :1no2: Hepinizi çok pek çok seviyorum, ayrı ayrı da kucaklıyorum, yarın görüşürüz, güzel geceler, rabbim hepimizin gönlünden geçeni versin inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…