oy oy oy nuro hanım tatil pilanları yapılmış oh..oh ... getirin çaylari içek ....eşim yok şehir dışında ... 3 gün .
oy oy oy nuro hanım tatil pilanları yapılmış oh..oh ... getirin çaylari içek ....eşim yok şehir dışında ... 3 gün .
bak buna güzel hep günaydın diyecek deyilsinya dimi elif....Şeniz
Elifim erkencisin bu akşam lülülülülülü
-tatlicadiarzu-Ohh abla eniştemde yok, sefan olsunnn :içelim:
bak buna güzel hep günaydın diyecek deyilsinya dimi elif....Şeniz
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: zengin kocayı nerden bulucan? :roflol: zengin koca pazarından mı? filmlerde hemen buluyolar valla.. :roflol: aşk ve ceza dizisinde nurgül yeşilçay tek gecelik bi ilişki yaşıyo hamile kalıyo ve adamla bidaha görüşmüyo sadece tekgece görüşülar yani. Ama gel gör kader buya adam acayip zengin. patron adam ve aşiret ağası çıkıyo.. gayette modern ve yakışıklı.. :1shok: ben bu hikayeleri anlayamıyorum gerçek hayatta böyle olmuyo..
yastık eşliğinde iyi geceler dileği gayet güzel olmuşş :lepi: iyi geceler tatlı rüyalar elif kaydirigubbakcemile3
-tatlicadiarzu-:asigim: şimdiden özledim desem onsuz uykumda gelmez şimdi.
uykum geldi mirmirmirmir
AMİN .. daha güzel duygularla bi eşde sana nasip olsun inşalah gözdem ..... AMA SENİ HAK EDEN BİR EŞ VERSİN RABBIM .:Saruboceq: ŞU AN HER MEREDEYSE BİR AN EVVEL SENİNLE KARŞILAŞSIN NŞALLAH ...:Saruboceq: BOY BOY BEBİŞLERİNİZ OLSUN 2 KIZ, 2 OGLAN .Aşk güzel şeyyyy be yaaaa :asigim: hele yılları devirdikten sonra böyle düşünmek ne güzel, rabbim ağzınızın tadını bozmasın ablişkom Şeniz
AMİN .. daha güzel duygularla bi eşde sana nasip olsun inşalah gözdem ..... AMA SENİ HAK EDEN BİR EŞ VERSİN RABBIM .:Saruboceq: ŞU AN HER MEREDEYSE BİR AN EVVEL SENİNLE KARŞILAŞSIN NŞALLAH ...:Saruboceq: BOY BOY BEBİŞLERİNİZ OLSUN 2 KIZ, 2 OGLAN .zemuszemus
Evdekiler izliyor diye burun kıvırdığımdan dizileri ben izlemiyorum nuroşum karizmam sarsılmasın diye kaydirigubbakcemile3 amaaaaa aşk ve cezadaki o çocuğa aşığımmmm bennn :asigim: gerçek adı murat mıydı neydi, merte de bir benziyorki tavırları konuşması, ondan kendimi yakınmı hissediyorum nedir :jeyyar:
selammm ,
bugünki listemm öğleyin pohçaa domates birazcık peynirr
öğleden son raa bir kase sütlaç
akşam birdilim ekmek domates peynir
bu gün bukadar kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?