Tşk ederimGecmis olsun canım, afiyet olsun
Teşekkür ederim canım. Gerçekten güzel oldu böyle olması.Çok mantıklı düşünmüşsün. Özellikle çocuk ve senin için harika olmuş. Sağlıkla büyüt canım.
Negocum eşin kalktı mı ayağa...iyice mi biraz dahaÇok şükür canım aynı koşturuyorum
Merycim aslen Ankaralı mısın? Bizim eş tarafından akrabalarımız da Ankara'da oturuyor.Bakarsin Zipzipim gibi köylü veya akraba çıkarız.Teşekkür ederim canım. Gerçekten güzel oldu böyle olması.
afiyet olsun canım yürüyüş biraz daha olsa süper olur :)Kızlar 4 ekim menüsü;
Mahallede elektrikler olmayınca mecburen kahvaltıyı dışarıda yapmak durumunda kaldık.(ocağım elektrikli)
12:30 serpme kahvaltı; 2 kk gözleme, 1/2 dilim sigara böreği, 4 çok ince dilim salam, 2 küçük sosis parçası, 1,5 dilim ekmek + kaymak bal veya çok az nutella, bol peynir çeşitleri ve kaşar peyniri, 3 şekersiz çay, 2 çatal yumurta beyazı,5-6 dilim patates kızartması
18:00 1 kase şehriye çorbası, 3 küçük köfte, 3 yk yoğurt, bol salata
19:30 3/4 elma
24:00 1 mandalina+ 1/2 armut
1 fincan kiraz saplı form çayı
3 lt su
2164 adım atıldı.
Leslie 3 mile with twiste başladım. 2 milede dizim yüzünden bıraktım.
Cok güzel maşallah1kasım : sabah bir yumurtu peynir sut
öğle bulgur pilavi bır köfte bir diluim ekmek
akşam : et sote bir dilim ekmek bi kase yoğurt
su 3,5 litre spor 12544 adım 10 dk göbek hareketi
2 kasım :sabah : domates maydanoz peynir sucuklu yumurta çay
öğle: muz
akşam : bi kase mercimek çorbası bir dilim ekmek
arada 3 tane kestane bi tane çay
5 saat ev temizliği
10dk göbek hareketleri
3 kasım : sabah : 5 tane patates kızartması peynir zeytin maydanoz 2 dilim ekmek
öğle : muz yoğurt
akşam: tavuk sote bir dilim ekmek
6000 adım 15dk leslie
sular 3,5 litre
Şifa olsun BonusÖğleden beri şarjım bitik duruyorum ayfonlu evlere saydırarak.
Hacamat oldum ve baya rahatsızlandım annemde durdum yeni geldim eve.
Bildirimde yapamadım.
Cuma 108.1
Pazartesi 107.3Zipzip-
Geçmiş olsun canım, ben ağladığım zaman hemen başım tutarBenimde saat 3 den beri başımın sol arka tarafı ağrıyordu 3.30 dan beri yatıyordum kalktım geçmemiş annem tansiyonuma baktı 9.6 düşmüş şimdi daha iyiyim hiç açıkmadım gidim yemek yiyim geliyorum
Çok şükür abla ikisi de iyi artıkNegocum eşin kalktı mı ayağa...iyice mi biraz daha
Evet benim dediğimde 135 civarı napsam bilemedimBizim evdekini 75civari aldik klasik tarti
Abimin evindeki tarti yag kas su falan vucudun herseyini olcuyor ve ben cok begendim. Ama fiyatina emin degilim 150 civari sanirim
Evet ölçüyo ama karar veremedim birazda pahalı geldiBenim tartı da normal kg ölçüyor. Diğeri gerçekten yağı ölçüyor mu bilmiyorum. Al da nasıl olursa olsun.
Merycim aslen Ankaralı mısın? Bizim eş tarafından akrabalarımız da Ankara'da oturuyor.Bakarsin Zipzipim gibi köylü veya akraba çıkarız.
İyiyim ablam sağ olasın.Şifa olsun Bonus
Eksi de süper
Geçmiş olsun canım, ben ağladığım zaman hemen başım tutar
Çok şükür abla ikisi de iyi artıksen nasılsın?
Bende senin iyi olmana sevindimİyiyim ablam sağ olasın.iyi olmalarına sevindim.
Sözlü ifade ederken Angaralıyım diyor musunEvet canım bende eşimde Ankaralıyız ve Ankara'da yaşıyorum. Eşin nereli?
afiyet olsun canım yürüyüş biraz daha olsa süper olur :)
Pahalıysa boş ver . Sağlıklı beslenirsen spor da yaparsan yağdan gidiyor bunu tartidan görmeye çok da lüzum yok kuzum ya...incel gitsin. Olsa iyi olur da şimdi daha başka öncelikli ihtiyaçların vardır.Evet ölçüyo ama karar veremedim birazda pahalı geldi
Anladım KuZum insallah bende bugun fazla kaçırdım ama :/Cnm aslında günlük 6-7 kmden az yürümüyorum ama oğlum hala tam iyileşmediği için yürüyüşe çıkamıyorum bu ara. Toparlar toparlamaz yine devam edeceğiz ☺
Çok geçmiş olsun canimCanım ben bugün bildirim yapamiycam. Çocuğu okula gönderdikten sonra rahatsizlandim. Eşim biseyler falan içirdi. Tartilamadim. Evde yatıyorum okula gidemedim.
Bakalım duruma göre alacağım ablacım hangisi olursa farketmez :)Pahalıysa boş ver . Sağlıklı beslenirsen spor da yaparsan yağdan gidiyor bunu tartidan görmeye çok da lüzum yok kuzum ya...incel gitsin. Olsa iyi olur da şimdi daha başka öncelikli ihtiyaçların vardır.
:)) Yok canım ben çok kullanmıyorum öyle. Ama dediğin gibi çok kullanılır öyle. Bende Kalecikliyim.Sözlü ifade ederken Angaralıyım diyor musunOrada buna çok özen gösteriyorlar ... Angaralilar öyle diyor.
Eşim Çankırılı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?