Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok kız elifim salmam merak etme .... mafoldumbenohaoldumsmilesempatiksalakcinni

sitenin saati yanlış bende sizde de öyle mi

patron geldi ben kaçar
eyvahedigeldismile

günaydınlar günaydınlar günadınlarbuyrunnnnnnnnn

nasılsınız bayanlar;

dün biras karbohidrat kaçırmış olabilirim endişesiyle bugün aldığım proteini 2 katına çıkarıp karbonhidratı yarıya düşürücem,
yoksa kendimi çok ağır hissediyorum bugün

aeben abla kitabı ısmarladım 2.elini bulabildim ancak. yarın gelicek. fena taktım bu işe acaba beslenme ve diyetetk alanında yükek lisansmı yapsamkaydirigubbakcemile3sositososito

Son düzenleme:
sitenin saati yanlış bende sizde de öyle mi

patron geldi ben kaçar eyvahedigeldismile
yok bende normal elif. bu pc ayarlarıyla ilgili canım saat seçenekleri varya ...
kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım :1hug:

bu gün işlarım var fıstıklar sizlere hayırlıg ünler dilerim .....

gnaydın liliş sultan .Şeniz
gözdem sanda günaydın ....

ha seni burda bulmuşken bu cumartesi benim günüm var oyüzden cuma belki giremem nazlımında girebilecegini sanmam . bu hafta hesaplar sizlere aid hatırlatayım fıstıklar . .

suuram sende uygunsun genelde buralardasın exelden hesap yapabilirmisin ?

Son düzenleme:

aeben ablacım açıkcası exelden pek anlamam biri anlatırsa çabuk kavrarım yaparım sorun değil de ben nete genelde ceptelden giriyorum okulda da dershanede de evdede wireless var ve cebimde exel yok.:çok üzgünüm: cuma kaça kadar yapmamız gerekiyo evde olduğum araya denk gelirse sanırım gözdem yapacak artık hesabı ona seve seve yardım ederim

hakslın nazım ya montiye yaprken zinde hissdiyorum kendim saglıklı beslndgimiz için olsa gerek bi kac öncesine kadr bnde senin gibiydim cocaman bir karınla dolastımsempatiksalakcinni

waay anasını.. :1shok: baya baya yarış içindeler :1shok:
buarada çok işim var bugün.. birazdan çıkıcam ve anca akşama girebilirim sanırım.. öptüm hepinizi.

bende ayrı yapıyom artık ama oda zor oluyo hergün yığınla tencere bulaşığı çıkıyo onun yemeğini az yapsamda bitirmiyo ertesi güne kalıyo. ertesi gün aynı yemeği yemek istemiyo dolayısıylada ben sinir küpüne dönüyorum klava:

benimkinin öyle bir derdi yok allahtan ertesi günde aynı yemeği yer ...

dünkü menümüde yazym arkadaşlar.
Uyanınca 1bardak su yarım elma
KAHVALTI
1kase sütle k flakes
domates
peynir zeytin
1haşlanmış yumurta
1dilim kepek ekmek
ÖĞLE
6 adet ızgara köfte
1 parça beyaz peynir
1kase yulaflı yoğurt
1domates
ARA
1portakal
AKŞAM
etli nohut suyu süzülmüş
çok az pilav
GECE
meyve
bitki çayı
SPOR
40 dakika bisiklet

dünkü menünü hiç bedegenmedim desem ablam .
kavaltıdan başlayalım . k files yemişin . ve onun yanında başka bir kavaltı menüsü daha yemişin ....
geçtik ögleye gene yulaf katmışsın normal bir ögününe .bilmiyorumkismile yogurdu sade yeseydin süper ögün olurdu .
akşamında hem et hem nohut hemde pilav .... miktari deyilde karışım pek olmamış . yanındada ne salata var nede yogurt .....bilmiyorumkismile ayrıca suyunu neden süzdün yağ tek başına kiloya dönüşmez ablam yanında yedigin o az pilav o yagı depoya atar ....

aebencm dünkü menmü bende beğenmedm.sabah kflaks yememe gelnce,saat 7de kalkıom çocklr içn kflaks yiyip 11e kadar uyuom.sonra kahvltı ediom.Yemeklern suyunu süzüp yemek uygun değilmi canım.birde seni yakalamşken soraym,şekersiz marmelatı nasıl yaptığını ayrıntılryla yazabilirmsn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…