günaydın fıstığım
salma sakın haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Şeniz Şeniz günaydın ablaların bitanesi
Allah bize doğal olan ,iyi olan herşeyi vermiş ama biz insanlar herşeye yaptığımız gibi yediğimiz içtiğimize de yazık ediyoruz
ne kadar gereksiz şey varsa midelerimize dolduruyoruz
yok bende normal elif. bu pc ayarlarıyla ilgili canım saat seçenekleri varya ...sitenin saati yanlış bende sizde de öyle mi
patron geldi ben kaçar eyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım :1hug:günaydınlar günaydınlar günadınlarbuyrunnnnnnnnn
nasılsınız bayanlar;
dün biras karbohidrat kaçırmış olabilirim endişesiyle bugün aldığım proteini 2 katına çıkarıp karbonhidratı yarıya düşürücem,
yoksa kendimi çok ağır hissediyorum bugün
aeben abla kitabı ısmarladım 2.elini bulabildim ancak. yarın gelicek. fena taktım bu işe acaba beslenme ve diyetetk alanında yükek lisansmı yapsamkaydirigubbakcemile3sositososito
yok bende normal elif. bu pc ayarlarıyla ilgili canım saat seçenekleri varya ...
kaydirigubbakcemile3 hadi bakalım :1hug:
bu gün işlarım var fıstıklar sizlere hayırlıg ünler dilerim .....
gnaydın liliş sultan .Şeniz
gözdem sanda günaydın ....
ha seni burda bulmuşken bu cumartesi benim günüm var oyüzden cuma belki giremem nazlımında girebilecegini sanmam . bu hafta hesaplar sizlere aid hatırlatayım fıstıklar . .
suuram sende uygunsun genelde buralardasın exelden hesap yapabilirmisin ?
günaydınlar 6. takımın çıtırları . ben bugünden itibaren monti amcama geri döndüm . monti amcamı yaparken kendimi daha zinde hisediyorum . şuanda karnım kocaman oldu sanki içimde kocaman biz gaz bombası var gibi .... salarım haaa
waay anasını.. :1shok: baya baya yarış içindeler :1shok:gece gece hafiyelik yaptım hehe bakın azram 8. takımı nasıl gaza getiriyor ....
bu haftada derece yapın hadi görem sizi 6. takımın güzelleri.....
ha birde bizim kardeş takımla yarış işi gs.le fener. gibi ..:roflol: ara ara yaparız bu derbileri... geneldede onlar yener .:1ninca: ama bu sefer, bu hafta kimse eksi vermesin ha ...klava: liliş sultan deha önceki yarışta sen 8. takımdamıydın ...kaydirigubbakcemile3
azradan alıntı 8. takımdan .
.kızlar word de sayfa açtım
herkes hergün menüsü yazacak bnde kayd edecem bilginize
kızlar bundan sonra her mesajım da belrtecem
hatırlatmak maksadlı
bu hafta 6. takımla yarış içindeyiz ona göre
yeneceğiz yeneceğiz yeneceğiz
evet ablacığım haklısın kaç gündür inanılmaz sindirim sorunu yaşıyorum . ben monti amcama devam edicem . bu sefer kaçamak yapmak yok . kendi evimde olacağım için kendime göre yemek yaparım artık . haaa haaa sevgili kocam benim yediklerimi yemez ama ne yapalım artık onada ayrı yemek yaparım .
görüşürüz kızlaarr..
bende ayrı yapıyom artık ama oda zor oluyo hergün yığınla tencere bulaşığı çıkıyo onun yemeğini az yapsamda bitirmiyo ertesi güne kalıyo. ertesi gün aynı yemeği yemek istemiyo dolayısıylada ben sinir küpüne dönüyorumklava:
dünkü menünü hiç bedegenmedim desem ablam .dünkü menümüde yazym arkadaşlar.
Uyanınca 1bardak su yarım elma
KAHVALTI
1kase sütle k flakes
domates
peynir zeytin
1haşlanmış yumurta
1dilim kepek ekmek
ÖĞLE
6 adet ızgara köfte
1 parça beyaz peynir
1domates 1kase yulaflı yoğurt
ARA
1portakal
AKŞAM
etli nohut suyu süzülmüş
.çok az pilav
GECE
meyve
bitki çayı
SPOR
40 dakika bisiklet
merhabalar nazcım .Nasılsın. düğünün bu hafta sonumuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?