- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
MERHABALAR EDORAS ABLACIĞIM . İYİYİM SAĞOL SEN NASILSIN EVET BENİM DÜĞÜN BU HAFTA SONU CUMARTESİ GÜNÜ ...ohaoldumsmile
o zaman kavaltını 2 kere ediyorsan saatlerinde yaz ablacım böyle aynı ögün gibi olmuş ...kaydirigubbakcemile5aebencm dünkü menmü bende beğenmedm.sabah kflaks yememe gelnce,saat 7de kalkıom çocklr içn kflaks yiyip 11e kadar uyuom.sonra kahvltı ediom.Yemeklern suyunu süzüp yemek uygun değilmi canım.birde seni yakalamşken soraym,şekersiz marmelatı nasıl yaptığını ayrıntılryla yazabilirmsn.
nazlıcığım çok istememe rağmen gelemiyorum maalesef düğüne canım :sinifsinif: Cumartesi akşam 8 e kadar falan şirkette çalışıyor olacağım :sinifsinif: Benim salona gelebilmem 10 olur :sinifsinif: O saatte de yalnız gelemem , araba ablamda haftasonu çünkü :sinifsinif: Ama sen resimlerini bizlerle paylaşacaksın değilmi :asigim:
Ya birşey soracağım elif, benim bu sayfaya eklediğim resimler ancak üzerine tıklanabildiğinde açılıyor, böyle senin eklediğin resimler gibi görünür olmasını nasıl sağlayacağım yaa
Kızlar bugün benim doğum günüm.... Bu akşam arkadaşlar ısrarla birşeyler yapalım dediler.... O yüzden bu akşam giremeyeceğim foruma haberiniz olsun.... Şimdide kuaföre gidiyorum...
Akşam saat kaç olursa olsun menü bildirimimi yapacağım....opuyorumnanaktan
Kızlar bugün benim doğum günüm.... Bu akşam arkadaşlar ısrarla birşeyler yapalım dediler.... O yüzden bu akşam giremeyeceğim foruma haberiniz olsun.... Şimdide kuaföre gidiyorum...
bugünkü menüm nuroya gelsin :roflol:
sabah 2 dl tam buğday ekmeği arasına domates ve peynir
öğle 1 parça fırında tavuk , domates ,maydanoz ,portakal sarma
akşam 1 saat yürüyüş ve eve gelince süpürge
yemekte 1 tb ıspanak kavurma , 1 dl tam buğday ekmeği , peynir
ayyy sabahı aynı yapmışızzz ben peynir domates koyup tost yaptım yanında maydonozda yedim :)
menünü de beğendimm alkisalkisalkis
alkisalkisalkisalkisalkisalkisişte bu günün menüsünü begendim ablam afiyet olsun ....:1hug:iyi akşamlar arkadaşlar.a.s.menümü yazaym pcyi kaptırmadn.
UYANINCA SAAT 8.5 sütle k flakes
KAHVALTI
domates salatalık
peynir zeytin
1 yumurta
1dilim ekmek
ÖĞLE
1tabak nohut
salata
AKŞAM
ızgara tavuk
salata
yoğurt
GECE
meyve
süt
SPOR
1.saat 40 dakika bisiklet
hepinizi opuyorumnanaktan kızlar
Şenizmenün güzel olunca nasılda yazıyorsun dimi seni seni....:roflol:bugünkü menüm nuroya gelsin :roflol:
sabah 2 dl tam buğday ekmeği arasına domates ve peynir
öğle 1 parça fırında tavuk , domates ,maydanoz ,portakal sarma
akşam 1 saat yürüyüş ve eve gelince süpürge
yemekte 1 tb ıspanak kavurma , 1 dl tam buğday ekmeği , peynir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?