Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Nazlıcığım çok istememe rağmen gelemiyorum maalesef düğüne canım :sinifsinif: cumartesi akşam 8 e kadar falan şirkette çalışıyor olacağım :sinifsinif: benim salona gelebilmem 10 olur :sinifsinif: o saatte de yalnız gelemem , araba ablamda haftasonu çünkü :sinifsinif: ama sen resimlerini bizlerle paylaşacaksın değilmi :asigim:

o zaman kavaltını 2 kere ediyorsan saatlerinde yaz ablacım böyle aynı ögün gibi olmuş ...kaydirigubbakcemile5
o sabah kaltıgında meyve yesen daha güzel olur .yerimseniben yulafi yiyip yatınca depo olmasın .
yemeklerin bir çok vitemini suda ablam neden süzesin ... eger sıkıntın suyundaki yağıysa yemekleri sen pişiriyorsun yağını az koyarsın olur biter.opuyorumnanaktan
ayrıca yağın depo olması için kan şekerini yüksek olması lazım .. yemeklerinde dengeyi sagler vede sıvı,ve zeytin yağ kulanırsan birde doymuş yağ kulanmassan depo olmasınıda engelemiş olursun ...kaydirigubbakcemile5

marmelada gelince vişne elme suyu . haşlanmışve blendırdan geçmiş kayısı ..(gün kurusu ) ve elme bılandırdan geçmiş . 2 kş da furuktoz ( meyve şekeri ). bu sana kalmış tabı koymasanda olur ...
hepsini kaynat ablam koyulaşana kadar .

Ya birşey soracağım elif, benim bu sayfaya eklediğim resimler ancak üzerine tıklanabildiğinde açılıyor, böyle senin eklediğin resimler gibi görünür olmasını nasıl sağlayacağım yaa

Vişne ve elma suyu derken abla... Yani hazır meyve sularındanmı bilmiyorumkismile

kısmet tatlım canın sağolsun resimlerimi paylaşırım tabiki .....

Kızlar bugün benim doğum günüm.... Bu akşam arkadaşlar ısrarla birşeyler yapalım dediler.... O yüzden bu akşam giremeyeceğim foruma haberiniz olsun.... Şimdide kuaföre gidiyorum...

Akşam saat kaç olursa olsun menü bildirimimi yapacağım....opuyorumnanaktan

Ya birşey soracağım elif, benim bu sayfaya eklediğim resimler ancak üzerine tıklanabildiğinde açılıyor, böyle senin eklediğin resimler gibi görünür olmasını nasıl sağlayacağım yaa

canım resimlerin üzerinde sağ tıkla özellikler de

resmin adresini burdaki dağ işareti olan sarı yer var ya oraya yapıştır

bugünkü menüm nuroya gelsin :roflol:

sabah 2 dl tam buğday ekmeği arasına domates ve peynir

öğle 1 parça fırında tavuk , domates ,maydanoz ,portakal sarma

akşam 1 saat yürüyüş ve eve gelince süpürge

yemekte 1 tb ıspanak kavurma , 1 dl tam buğday ekmeği , peynir

nice mutlu yıllaraa.s.

ayyy sabahı aynı yapmışızzz ben peynir domates koyup tost yaptım yanında maydonozda yedim :)
menünü de beğendimm alkisalkisalkis

Nice senelere sinemciğim, herşey gönlünce olsun tatlım, umarım tüm yaşlarını beraberce kutlarız hiç kopmayız takım olarak

bu günün menüsü ...

8. 30.kavaltı

3 dl ekmek (tam buğday ve kızarmış)
zeytin ezmsi . az marmelat . sögüş ....

11 30. 1 elma ..

13.30. ögle..
1 palamut ... 50 gr. lorlu salata (hepsini yiyemedim çok geldi)

17 .30. akşam ..
3 etsiz çig köfte ..bol aysberk .... 1br süt...

20.00. 1 dl peynir.....

1 saat sabah ... 1.5 saatte ögleden sonra baya tenpolu yürüdüm ......
2 tl de su

iyi akşamlar arkadaşlar.a.s.menümü yazaym pcyi kaptırmadn.
UYANINCA SAAT 8.5 sütle k flakes
KAHVALTI
domates salatalık
peynir zeytin
1 yumurta
1dilim ekmek
ÖĞLE
1tabak nohut
salata
AKŞAM
ızgara tavuk
salata
yoğurt
GECE
meyve
süt
SPOR
1.saat 40 dakika bisiklet
hepinizi opuyorumnanaktan kızlar

alkisalkisalkisalkisalkisalkisişte bu günün menüsünü begendim ablam afiyet olsun ....:1hug:

Şenizmenün güzel olunca nasılda yazıyorsun dimi seni seni....:roflol:
pogaçalardan kurtulmuşun .afiyet olsun elifim çüper olmuş çüper....alkisalkisalkisŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…