Hoşgeldin canım, nedir durum.İyi aksamlar
Ben sadece çocuğa yemek yaptım bugün.Bende yemek yapıyorum
geçmiş olsun cnm ❤
Bende öyle düşünüyordum ama dün regl oldumMenü ve spor oldukça iyi olmuş cnm ama keşke sabah kahvaltısına peynirde ekleseydin gerçi yoğurt tüketmişsin gün içinde. Afiyet oldun cnm ❤
Menü çok güzel hatta ben bu menü ile aç kalırım cnmsen bu hafta güzel kilo vereceksin diye düşünüyorum. Afiyet olsun ❤
Spor yapamadım bu ara hiç ya. Sürekli misafir ev temizliği onunla uğraştım. Bugün yine misafirlerim vardı.afiyet olsun canım spor yok mu
Yeşil çay iç bence de canım. Ben önceden sallama paket olan yeşil çaylardan içiyordumi sonra bir de kendim demleme yapayım diye aldım. Demleme olan çok daha faydalı bence ve tadı çok daha lezzetli.56.9 dum geçen cuma, bugün 57.1ya o kadar şeyle nasıl 1 kilo alınıyor hala çözemedim. Yeşil çay içmeyi deneyeceğim bende. İnşallah 55 i görürüm artık
Umarım herşey yoluna girer bir an önce.Kızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Çok iyi kilo vermişsiniz. Ne kadar sürede verdiniz?Kızlar size en son halimi atıyorum. Üstümdekiler S bedenBir 5 kilo daha versem süper olur. Buraya başladığımda L-XL giyiyordum.
Eki Görüntüle 2552014
Kilo yaş olarak daha büyük gösteriyor insanı kesinlikle. Umarım hepimiz gençleşiriz:)Kızlar hocam beni en son 77 kilo falanken görmüştü sanırım. Bugün inanamadi resmen. Çok samimi birisidir, harika olmuşsun 10 yaş genclesmissin dedi. Nasıl mutlu etti beni yaa.
Geçmiş olsun.Bende uğrayamadım dışarda hastane işlerim vardı. Pek iyi değilim allah şifa versin herkese bir günüm diğerini tutamıyor.
Tatlı bişeyler için can çekişiyorum bugün desem abartmış olmam. Direniyorum 7 gün oldu böyle istememiştim.
Allah kolaylık versin canım.Spor yapamadım bu ara hiç ya. Sürekli misafir ev temizliği onunla uğraştım. Bugün yine misafirlerim vardı.
Hosbuldum canım,Hoşgeldin canım, nedir durum.
Hosgeldinnnn canım ❤ iyiyim canım sen nasılsın bebeğinn nasıl oldu büyüyor mu ❤Herkese selammmmmm..
4 aylık anniş sahalara geri döndü :)
Yarın kilo bildirimi ile başlıyorum :)
Zipzip- kptancım nasılsın?
Yarın tam 4 aylık canım büyüyor çok şükür.. emzirmeye devam ediyorum kilom 85 küsür geliyor genelde.. bakalım yarın sabah nasıl gelecek.. son dönem çok yemeye başladım sınırı aştığımı farkettim hemen müdahale etmem lazım.. ilk hedefim 80 kilo olmak :)Hosbuldum canım,
Sükür teslim ettik sıkıntı cıkmadan bundan sonra rahatız insallah bende yoluma bakacagım
Pazartesi direksiyon dersine baslıyorum
Hosgeldinnnn canım ❤ iyiyim canım sen nasılsın bebeğinn nasıl oldu büyüyor mu ❤
Bende bulabilirsem demleme alayım o zaman cnm. Ben sallama olanlardan içtim bugün. İnşallah yarın tartıda eksi görürüm artıkYeşil çay iç bence de canım. Ben önceden sallama paket olan yeşil çaylardan içiyordumi sonra bir de kendim demleme yapayım diye aldım. Demleme olan çok daha faydalı bence ve tadı çok daha lezzetli.
Kendimize olmasa da çocuklara şart cnm. Bende oğlanın altını üstünü değiştireceğim, içerse çorba içirir yatırırım inşallahBen sadece çocuğa yemek yaptım bugün.
Herkese iyi akşamlar bugün misafirlikteydik teyzemin evini görmeye gttik herkes çok zayıflamışsın dedi sürekli söyleyip durdular çok mutlu oldum
Çoğu markette var canım.Bende bulabilirsem demleme alayım o zaman cnm. Ben sallama olanlardan içtim bugün. İnşallah yarın tartıda eksi görürüm artık
Bende yemek yapıyorum
geçmiş olsun cnm ❤
Kilo yaş olarak daha büyük gösteriyor insanı kesinlikle. Umarım hepimiz gençleşiriz:)
Geçmiş olsun.
AaaaKızlar yarın cuma bildirim den sonra izne ayrılıcam dualarınızda beni unutmayın ailevi sorunlarım var hallede bilirsem aranıza dönücem uzun süre giremeye bilirim hakkınızı helal edin hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun
Zaman ne cabuk geciyor 4 ay oldu demek ki masallah,Yarın tam 4 aylık canım büyüyor çok şükür.. emzirmeye devam ediyorum kilom 85 küsür geliyor genelde.. bakalım yarın sabah nasıl gelecek.. son dönem çok yemeye başladım sınırı aştığımı farkettim hemen müdahale etmem lazım.. ilk hedefim 80 kilo olmak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?