Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende öyle düşünüyordum ama dün regl oldum Onun şişkinliği olacaktır muhtemelen

56.9 dum geçen cuma, bugün 57.1 ya o kadar şeyle nasıl 1 kilo alınıyor hala çözemedim. Yeşil çay içmeyi deneyeceğim bende. İnşallah 55 i görürüm artık
Yeşil çay iç bence de canım. Ben önceden sallama paket olan yeşil çaylardan içiyordumi sonra bir de kendim demleme yapayım diye aldım. Demleme olan çok daha faydalı bence ve tadı çok daha lezzetli.

Umarım herşey yoluna girer bir an önce.

Kızlar hocam beni en son 77 kilo falanken görmüştü sanırım. Bugün inanamadi resmen. Çok samimi birisidir, harika olmuşsun 10 yaş genclesmissin dedi. Nasıl mutlu etti beni yaa.
Kilo yaş olarak daha büyük gösteriyor insanı kesinlikle. Umarım hepimiz gençleşiriz:)
Geçmiş olsun.

Hoşgeldin canım, nedir durum.
Hosbuldum canım,
Sükür teslim ettik sıkıntı cıkmadan bundan sonra rahatız insallah bende yoluma bakacagım
Pazartesi direksiyon dersine baslıyorum
Herkese selammmmmm..
4 aylık anniş sahalara geri döndü :)
Yarın kilo bildirimi ile başlıyorum :)
Zipzip- kptancım nasılsın?
Hosgeldinnnn canım ❤ iyiyim canım sen nasılsın bebeğinn nasıl oldu büyüyor mu ❤

Yarın tam 4 aylık canım büyüyor çok şükür.. emzirmeye devam ediyorum kilom 85 küsür geliyor genelde.. bakalım yarın sabah nasıl gelecek.. son dönem çok yemeye başladım sınırı aştığımı farkettim hemen müdahale etmem lazım.. ilk hedefim 80 kilo olmak :)

Yeşil çay iç bence de canım. Ben önceden sallama paket olan yeşil çaylardan içiyordumi sonra bir de kendim demleme yapayım diye aldım. Demleme olan çok daha faydalı bence ve tadı çok daha lezzetli.
Bende bulabilirsem demleme alayım o zaman cnm. Ben sallama olanlardan içtim bugün. İnşallah yarın tartıda eksi görürüm artık

Aaaa ben şok dua edicem sana....

Zaman ne cabuk geciyor 4 ay oldu demek ki masallah,
Taısnma,yerlesme işleride bitmiştir diye düşünüyorum o zaman yarın sabah kilo bildiriminle bekliyorım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…