yemeklere tereyağ koymazsam kimse yemez bizim evde aebencm.sebze yemeklerini kendime göre yapıom.canım marmelatı tam anlıyamadm.hazır meyve suyumu koycz.Birde fruktozu nerde bulabilirmsositososito.Ayrıca sabah yediğm k flakes çok masum geliodu bana.menümde bir düzenleme yapıyım.yardımların için teşekkürler aebencmo zaman kavaltını 2 kere ediyorsan saatlerinde yaz ablacım böyle aynı ögün gibi olmuş ...kaydirigubbakcemile5
o sabah kaltıgında meyve yesen daha güzel olur .yerimseniben yulafi yiyip yatınca depo olmasın .
yemeklerin bir çok vitemini suda ablam neden süzesin ... eger sıkıntın suyundaki yağıysa yemekleri sen pişiriyorsun yağını az koyarsın olur biter.opuyorumnanaktan
ayrıca yağın depo olması için kan şekerini yüksek olması lazım .. yemeklerinde dengeyi sagler vede sıvı,ve zeytin yağ kulanırsan birde doymuş yağ kulanmassan depo olmasınıda engelemiş olursun ...kaydirigubbakcemile5
marmelada gelince vişne elme suyu . haşlanmışve blendırdan geçmiş kayısı ..(gün kurusu ) ve elme bılandırdan geçmiş . 2 kş da furuktoz ( meyve şekeri ). bu sana kalmış tabı koymasanda olur ...
hepsini kaynat ablam koyulaşana kadar .
Şenizmenün güzel olunca nasılda yazıyorsun dimi seni seni....:roflol:
pogaçalardan kurtulmuşun .afiyet olsun elifim çüper olmuş çüper....alkisalkisalkisŞeniz
gel öpem içimden geldi..Şenizdünde yazdım ama :sinifsinif::umursamaz:
gel öpem içimden geldi..Şeniz
suuracım dr. verdigi menüyü uyguluyormusun .?iyi akşamlarbende menümü yazayım
8.00kahvaltı
2dilim çavdar ekmeği
1/2çay ardağı lor peyniri, 1 zeytin
domates,tere,mayonoz
10.45 ara
1/2sb süt-1elma
öğle 14.00: 2tavuk köfte, salata,maden suyu
ara 16.30:1küçük kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattım
ara 18.00:1avuç leblebi
akşam19.30:1yk. nohut bir iki çatal salata ardndan 1sb lahana suyu(canım yemek istemedi,tatlı istiyordm dondurmalı irmik bende kendime diyet tatlı yaptım tabi zavallı eşimde onu yedi:)
20.30: yağsız çok az şeker ve suyla yapılmış irmik helvasından 1yk. ve içine 2y.k. vanilyalı dondurma.
ben geldim ..geçtim ...gidiyorum . elifim .. geçen sene giydigim pantullar bol geliyo kaydirigubbakcemile3bende öpçem gel Şeniz Şeniz
ablam Allah senden razı olsun ,sıkılmadan usanmadan uğraşıyosun hepimizle
hee de benimle az mı uğraşıyosun :kedi:
canımsın ya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
suuracım dr. verdigi menüyü uyguluyormusun .?
araların biraz sık geldi bana şeker problemin yada hipoglisemi varmı ondanmı bu kadar sık yaptın aralarını ?
genel olarak bakıldıgında güzel menün
akşamki tatlı hariç tabi ...
tereyağmı hemde yemeklere ...delikafaduldenkavaltıda yeter ablacım degiştirmeye çalışsan bu alışkanlıgı ...yemeklere tereyağ koymazsam kimse yemez bizim evde aebencm.sebze yemeklerini kendime göre yapıom.canım marmelatı tam anlıyamadm.hazır meyve suyumu koycz.Birde fruktozu nerde bulabilirmsositososito.Ayrıca sabah yediğm k flakes çok masum geliodu bana.menümde bir düzenleme yapıyım.yardımların için teşekkürler aebencm
ben geldim ..geçtim ...gidiyorum . elifim .. geçen sene giydigim pantullar bol geliyo kaydirigubbakcemile3
az sıkacam dişimi verecen kalanınıda . ama gözüm arkada inan senin gibi cadıları burda gördükçe arkama bakmadan gidemiyorum ...bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanhepinizi çıtır görsemde içim rahat gitsem diyorum ama su koyveriyosunuz ..:dilcikar::mymeka:
niye kaşındın akşam ,akşam gene azarı yedin .:roflol::roflol:Şeniz
bak sana bir püf nokta suura .. tatlı yiycegin zaman öncesinde az yemek deyil tam tersine onu dengelemek için yemelisin ....sebzeli salatalı makarnalı bir ögün ardına yersen o tatlıyı bi nevi telafi etmiş olrsun ama tek başına yada yemege ilk başladıgında yersen telafi edmessin direk şekerini yükseltir . bunu aklından çıkarma .kaydirigubbakcemile5 senin monti kitabın gelmedimi. bu ayrıntılar çok var kitapta .yok abla dr.un verdiği menüyü uygulamıyorum onu uygulasam her akşam 1kase dondurma yiycem bir sürü kraker. süt ürünü de yok dondurmadan başka.
kendim ayarlıyorum canmın istediğine,evde olanlara birgün önce yediklerim göre.
araları sık yaptım çünkü kiloma gr normalde daha fazla yemeliymişim ama ben yiyemiyorum.
bir de bugün kahvaltı dışında ekmek yemedim.dün makarna yedimya çok ekmek yemek istemedim metabolizma çalışmam yavaşlamasın istedim. ayrıca akşam canım tatlı istediya evde baklava fln vardı aklımdan o düşünceleri kovmak için leblebi ve bol su içtim. bir de hemen sokağa attım kendimi yarım saat yürüdüm.
tatlı yiyceğim zamanda genelde yemeğimi ya hiç yemiyorum yada az yiyorum böyle dengeleyemezmiyim ecepeyvahedigeldismilebilmiyorumkismileCADIARZU
AYlık faturanızı adresinize yollarım efem .kaydirigubbakcemile3 bi kere diyetisyen liste verip yoluyor 7/24 saat sizimi gözetliyip yönlendiriyo onlayn .sempatiksalakcinni 2 kat fatura isterem ...:roflol:aebenabla sen gidersen biz kimden alcaz önerileri,motiveyi:a015:
hem ben diyetisyeni bırakcam sana devam etcemkaydirigubbakcemile3
:1rolleyes::1rolleyes:ne güzel bir tablo ALLAH bozmasın ...Şeniztereyağ konusu benim kayınvalidemlerde de var
eşim hala çok sevmez benim zeytinyağlı yemeklerimi
ama kocişim cumartesi bir etli patates yapmış ,tereyağlı falan off off parmaklarımı yedim valla kaydirigubbakcemile3
ben ki et ve tereyağ sevmem çok , hayatımda yediğim en güzel etli patatesti
tarifini vereyim mi diyo bi de :roflol:
AYlık faturanızı adresinize yollarım efem .kaydirigubbakcemile3 bi kere diyetisyen liste verip yoluyor 7/24 saat sizimi gözetliyip yönlendiriyo onlayn .sempatiksalakcinni 2 kat fatura isterem ...:roflol:
:1rolleyes::1rolleyes:ne güzel bir tablo ALLAH bozmasın ...Şeniz
iyi akşamlar selmacım ......Kardeş takım iyi akşamlar menüleriniz süper çok beğendim.
gayet güzel biz 16 senede 1 menemen 1 de makarna yedik ..makarnanıyıda ogluşla yaptı ..:roflol::roflol::roflol: mangalları saymıyorum tabi.-tatlicadiarzu-2 senede 2. yemeği ablam daha :roflol: :roflol:
gayet güzel biz 16 senede 1 menemen 1 de makarna yedik ..makarnanıyıda ogluşla yaptı ..:roflol::roflol::roflol: mangalları saymıyorum tabi.-tatlicadiarzu-
Kardeş takım iyi akşamlar menüleriniz süper çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?