Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yemeklere tereyağ koymazsam kimse yemez bizim evde aebencm.sebze yemeklerini kendime göre yapıom.canım marmelatı tam anlıyamadm.hazır meyve suyumu koycz.Birde fruktozu nerde bulabilirmsositososito.Ayrıca sabah yediğm k flakes çok masum geliodu bana.menümde bir düzenleme yapıyım.yardımların için teşekkürler aebencm

iyi akşamlarbende menümü yazayım

8.00kahvaltı
2dilim çavdar ekmeği
1/2çay ardağı lor peyniri, 1 zeytin
domates,tere,mayonoz

10.45 ara
1/2sb süt-1elma

öğle 14.00: 2tavuk köfte, salata,maden suyu

ara 16.30:1küçük kase yoğurt içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu kattım

ara 18.00:1avuç leblebi

akşam19.30:1yk. nohut bir iki çatal salata ardndan 1sb lahana suyu(canım yemek istemedi,tatlı istiyordm dondurmalı irmik bende kendime diyet tatlı yaptım tabi zavallı eşimde onu yedi:)

20.30: yağsız çok az şeker ve suyla yapılmış irmik helvasından 1yk. ve içine 2y.k. vanilyalı dondurma.

3 bardak tarçınlı karanfilli limonlu yeşilçay 2lt.su

Son düzenleme:
gel öpem içimden geldi..Şeniz

bende öpçem gel Şeniz Şeniz

ablam Allah senden razı olsun ,sıkılmadan usanmadan uğraşıyosun hepimizle

hee de benimle az mı uğraşıyosun :kedi:

canımsın ya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

suuracım dr. verdigi menüyü uyguluyormusun .?

araların biraz sık geldi bana şeker problemin yada hipoglisemi varmı ondanmı bu kadar sık yaptın aralarını ?
genel olarak bakıldıgında güzel menün
akşamki tatlı hariç tabi ...

bende öpçem gel Şeniz Şeniz

ablam Allah senden razı olsun ,sıkılmadan usanmadan uğraşıyosun hepimizle

hee de benimle az mı uğraşıyosun :kedi:

canımsın ya opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ben geldim ..geçtim ...gidiyorum . elifim .. geçen sene giydigim pantullar bol geliyo kaydirigubbakcemile3
az sıkacam dişimi verecen kalanınıda . ama gözüm arkada inan senin gibi cadıları burda gördükçe arkama bakmadan gidemiyorum ...bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanhepinizi çıtır görsemde içim rahat gitsem diyorum ama su koyveriyosunuz ..:dilcikar::mymeka:
niye kaşındın akşam ,akşam gene azarı yedin .:roflol::roflol:Şeniz

yok abla dr.un verdiği menüyü uygulamıyorum onu uygulasam her akşam 1kase dondurma yiycem bir sürü kraker. süt ürünü de yok dondurmadan başka.
kendim ayarlıyorum canmın istediğine,evde olanlara birgün önce yediklerim göre.
araları sık yaptım çünkü kiloma gr normalde daha fazla yemeliymişim ama ben yiyemiyorum.
bir de bugün kahvaltı dışında ekmek yemedim.dün makarna yedimya çok ekmek yemek istemedim metabolizma çalışmam yavaşlamasın istedim. ayrıca akşam canım tatlı istediya evde baklava fln vardı aklımdan o düşünceleri kovmak için leblebi ve bol su içtim. bir de hemen sokağa attım kendimi yarım saat yürüdüm.
tatlı yiyceğim zamanda genelde yemeğimi ya hiç yemiyorum yada az yiyorum böyle dengeleyemezmiyim ecepeyvahedigeldismilebilmiyorumkismileCADIARZU

tereyağmı hemde yemeklere ...delikafaduldenkavaltıda yeter ablacım degiştirmeye çalışsan bu alışkanlıgı ...

marmeladda tam şöyle yaptım . şekersiz elme suları var . onlardan . dolapdada vişnem vardı . ikisi kaynayı dursun .. 2 tatlı elma soyup blendırdan geçirdim . onuda içine kattım ...daha tatlı ve kıvamlı olsun diyede gün kurusu katısıları( 10tane kdr.) haşladım onuda blendırdan geçirsim kattım ... bi güzel piştiler .....

furuktozo gelince fazla gerek yok aslında ama illa katayım dersen büyük marketlerde var ama kendi tatlı fiyati tuzlu biraz.kaydirigubbakcemile3 fiyeti yoktu aldıgımda fişe bakınca yuh dedim .ama almış bulundum durur evde çok nadir kulanırım ...

aebenabla sen gidersen biz kimden alcaz önerileri,motiveyi:a015:

hem ben diyetisyeni bırakcam sana devam etcemkaydirigubbakcemile3

tereyağ konusu benim kayınvalidemlerde de var

eşim hala çok sevmez benim zeytinyağlı yemeklerimi

ama kocişim cumartesi bir etli patates yapmış ,tereyağlı falan off off parmaklarımı yedim valla kaydirigubbakcemile3

ben ki et ve tereyağ sevmem çok , hayatımda yediğim en güzel etli patatesti

tarifini vereyim mi diyo bi de :roflol:

bak sana bir püf nokta suura .. tatlı yiycegin zaman öncesinde az yemek deyil tam tersine onu dengelemek için yemelisin ....sebzeli salatalı makarnalı bir ögün ardına yersen o tatlıyı bi nevi telafi etmiş olrsun ama tek başına yada yemege ilk başladıgında yersen telafi edmessin direk şekerini yükseltir . bunu aklından çıkarma .kaydirigubbakcemile5 senin monti kitabın gelmedimi. bu ayrıntılar çok var kitapta .
birde araögünlerin arasından en az 2 saat geçsin normali aslında 3.4. saatttir ama asgari 2 saattir oda proteinsiz bir menü sonrası ... ya degilse ögünler birbirine karışır .hem hazım sorunu yaşarsın hemde kan şekerin dengesizleşir açıkırsın .
aralar yerine ögünlerine dahada agırlık ver .

aebenabla sen gidersen biz kimden alcaz önerileri,motiveyi:a015:

hem ben diyetisyeni bırakcam sana devam etcemkaydirigubbakcemile3
AYlık faturanızı adresinize yollarım efem .kaydirigubbakcemile3 bi kere diyetisyen liste verip yoluyor 7/24 saat sizimi gözetliyip yönlendiriyo onlayn .sempatiksalakcinni 2 kat fatura isterem ...:roflol:
:1rolleyes::1rolleyes:ne güzel bir tablo ALLAH bozmasın ...Şeniz

2 senede 2. yemeği ablam daha :roflol: :roflol:

Kardeş takım iyi akşamlar menüleriniz süper çok beğendim.
iyi akşamlar selmacım ......

dün sizden azranın mesajını getirdim işi sıkı tutmuş anladım kadarıyla ..kaydirigubbakcemile3

evet cadılarım menüleri tatlılı, tereyaglı ,pattisli kaydirigubbakcemile3sizde durumlar ne ...

2 senede 2. yemeği ablam daha :roflol: :roflol:
gayet güzel biz 16 senede 1 menemen 1 de makarna yedik ..makarnanıyıda ogluşla yaptı ..:roflol::roflol::roflol: mangalları saymıyorum tabi.-tatlicadiarzu-

gayet güzel biz 16 senede 1 menemen 1 de makarna yedik ..makarnanıyıda ogluşla yaptı ..:roflol::roflol::roflol: mangalları saymıyorum tabi.-tatlicadiarzu-

buna şükür dicez o zaman kaydirigubbakcemile3

cumartesi evde olduğundan ben işten gelene kadar yapmış yemeği

aslında çok güzel yemek yapar eşim ama yapmıyor :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…