Neyseki kargo gelmis birsey olmadan atlatmıssın bir doktora mı gitsen acabaEvdeydim allahtan da , kargo geldi onu almaya kalktım . Kargocunun yanında bayılmışım. Adam beni ayılttı eşikte , bekledi sonra gitti
Aynen öyle canım yaz boyu düzensiz hayat yüzünden kilo aldım neyseki bundan sonra hersey yoluna girecek benim için1 kilo aldık mı dikkat etmemiz gerekirsen nasıl zorla verdiğimii unutup hep alıyoruz .
bana göre kilonda gayet iyi
Ayy teşekkür ederim canım ucuz atlattım. Bugün geçsin, olmazsa sabah çocukları okula gönderince gider tahlil yaptırırım.Neyseki kargo gelmis birsey olmadan atlatmıssın bir doktora mı gitsen acaba
İhmal etme sağlık herseyden önemli dikkat et kendine bugünAyy teşekkür ederim canım ucuz atlattım. Bugün geçsin, olmazsa sabah çocukları okula gönderince gider tahlil yaptırırım.
Cnm seninle konuşmuştuk maalesef dediğin şekilde yapıcaz ☹
Tamam canım sadece etiket yaptımCnm seninle konuşmuştuk maalesef dediğin şekilde yapıcaz ☹
Süpersin teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum çok abartmaya gerek yok. Hoş 0 beden Kızlar gibi incecik olsak süper olur da doğum yapan bayanlarda oluyor deformasyon ister istemez. Zaten ben hayatım boyunca da hep kalın belli kalçası düz bi tip oldum.estetik yaptırmaGünaydın canım. Benim hedefim 60, az kaldı yani. Boyum 1,57. Yeni hedef koyup 55 düşünüyorum. Ama sana 58-60 arası yeter gibi. Yine de sen nasıl iyi hissedersen o kilo olmalı.
eşim doktora derslerine çalışıyor deli gibi taşınma olursa yazın zaten şimdilik rafa kaldırdık canımTatlışım merhaba. 50' li rakamları görelim bence de....bu yoğunlukta kendin için de bir şeyler yapmak kendini daha iyi hissettirecektir. Naptınız ev işini vazgeçti mi eşin merkezi bir yere taşınmaktan.
İçinden geçenlere uyma gene de...5'li rakamlardan sonra ödül olarak kullanırsın bu isteğini.
Ohhhh be nasıl sevindim bu habere. Allah gönlüne göre versin canım. Biz de seni çok seviyoruz. Her zaman aklımda ve dualarimdasin. Böyle bir mesajı hayal etmiştim kaç gündür çok şükür güzel bir günde geldi. Müsait olduğunu zamanlar da çok olsun inşallah. - 700 gr da harika tebrikler kuzum. Sırada @Yonahime Kübracim var. O da güzel haber alır bizi sevindirir kim biliriçimden bir gönül yarası gibi bir şey olduğu geçiyor. Allah başka dert vermesin hepsi çözülür.
Yüzde çok kötü değilmiş***6.Takım 647.Etap ***
pastel34 (63.1/62.6/0.5/%0.79)
birmuhendisanne (56.9/56.7/0.2/%0.35)
Gulumse25 (89.7/89.0/0.7/%0.78)
Alvillaa(69.5///)bildirimde bulunmadı
Ytmz(65.3/65.1/0.2/%0.31)
Hippocan(73.7///)bildirimde bulunmadı
snglmlk(63.2/63.0/0.2/%0.32)
Zipzip-(56.5/56.1/0.4/%0.71)
Canfeb(68.9/68.8/0.1/%0.15)
Nilhan2705(97.4/96.8/0.6/%0.62)yeni üye, B.t:24.10,B.k:98.3,H.k:75
6.Takım Ortalaması :%0.403
Free liste
Yonahime (64.9///sabit)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Bir garip yolcuyumm(85.8/)yeni uye,B.t:18.10,B.k:87.4
zeyneppk (71.9)634.etapta 62.5 ile izne ayrıldı
Kanguru_(94.8 )602.etapta 83.0 ile izne ayrildi
ada81(61.8)mezun uye ,
Kutsal_zebra
Bonus (108.1/107/1.1/%1.02)618.etapta 104.2 ile bildirimsiz izne ayrıldı
Elhan (60.9 ) 645.etapta izne ayrildi
Negohatun() 646.etapta izne ayrıldı
Minik meleklerim( 77) yeni üye,B.t:8.11,B.k:77,H.k:60
merryangel (73/72.2/0.8/%1.10)597.etapta 67.5 ile izne ayrıldı
Tebrik ederim BonusKilo bildirimi yapayım tartım pazartesinden beri 107.3 te takıldı.
Okula gidip geldim iki kere anca bu kadar indi.
Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107
Fark -1,1
Vay tebrik ederim canımKaptanıııımmmm cok güzel bi eksi ile geldim an itibari ile 84 kiloyummm
Ayy çok geçmiş olsun canımAyy hanımlar ben öğlen bayıldımbu seferki adet beni çok kötü yaptı.
fazlasını almayı engellemiş olursun. yaın hepimiz öyle oluyoruz malesefNeyseki kargo gelmis birsey olmadan atlatmıssın bir doktora mı gitsen acaba
Aynen öyle canım yaz boyu düzensiz hayat yüzünden kilo aldım neyseki bundan sonra hersey yoluna girecek benim için
Kilom iyi aslında bende cok rahatsız olmuyorum da yeniden dikkat ediyorum işte liste sayesinde
Bende kötü bir yüzde bekliyordum ama nota almadan atlatıyoruz bu haftayıYüzde çok kötü değilmiş
Aynen öyle canım 53-54 olayım sonrasında korumaya gececeğimfazlasını almayı engellemiş olursun. yaın hepimiz öyle oluyoruz malesef
Zaten sırf o düşünceden vazgecmesin diye yedimbenimde buyuk sorunum şekrli şeyler çok severimaynen senin gibi bende eşimle girdim diyete . kocalarımızıda alıştırmışız yemekten mutlu olduğumuza ama olsunne güzel duşunmuş maşallah
Aaa çok üzüldüm neden oldu ki öyle bişey. İyi misin şimdi canım.Ayy hanımlar ben öğlen bayıldımbu seferki adet beni çok kötü yaptı.
Neyseki yanında biri varmış yabancı da olsa. İnşallah tekrar olmaz canım.Evdeydim allahtan da , kargo geldi onu almaya kalktım . Kargocunun yanında bayılmışım. Adam beni ayılttı eşikte , bekledi sonra gitti
Çok geçmiş olsun canım. Kan değerleri ne durumda acaba? Bir an önce iyileşmeni diliyorum. Takımın üzerindeki kara bulutlar gitmedi bir türlü. Çok üzülüyorum olanlara. Allah yardımcimiz olsun.Evdeydim allahtan da , kargo geldi onu almaya kalktım . Kargocunun yanında bayılmışım. Adam beni ayılttı eşikte , bekledi sonra gitti
Başaracağız demi
O kadar yememe rağmen bir aylık raporTamam canım haftaya daha güzel olacak insallah hepimiz için
Cook güzel canım tebrik ederim artık yediklerinle gelecek ay dhaa güzel incelmeler göreceksinO kadar yememe rağmen bir aylık raporEki Görüntüle 2552543
Hoca bile tebrik etti hocam çok güzel yiyorim aslında dedimCook güzel canım tebrik ederim artık yediklerinle gelecek ay dhaa güzel incelmeler göreceksin
Buralar sensiz olmaz. Kaçamak yaparsak kim fırçalayacak?....Sagol canım eltim hepiniz bana çok iyi geliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?