Herkes merhaba. Kilo verenleri tebrik ediyorum.
Kilo bildirimi:
Geçen hafta: 73
Bugün: 72.2
Fark: 800 gram
Bende unutmadan yazayım
Gecen cuma 56.5
Bugün 56.1
Fark 0.4
%0.71
Kandilimiz mubarek olsun
kilo bildirimine gelince sabitim ben 64.6
Kilo bildirimi yapayım tartım pazartesinden beri 107.3 te takıldı.
Okula gidip geldim iki kere anca bu kadar indi.
Geçen hafta 108.1
Bu hafta 107
Fark -1,1
Kızlar herkesi çok tebrik ediyorum. İnşallah hepimiz haftaya daha güzel sonuçlarla geleceğiz inanıyorum.Kaptanıııımmmm cok güzel bi eksi ile geldim an itibari ile 84 kiloyummm
İlk hafta çok güzel gidiyor ya canım. İnsalalh bundan sonra da birer birer gitsinler.Ay bende cok saskınım 1 haftada 4 kg vermiş oldum
ben böyle karatay şekrsiz ya da lahana çorbası sadece bi şeye odklı olunca diyet çok geriliyorum bi şekşlde bozduğum anda bitiyor bende herşey
Nerde canım benim valla görmedim ya neyi diyosun kiYoulost16 ula buraya gelip hiç geçmişe bakmak yok mu?
Sen alınıp güceniyosunda bonusun canı yok mu?
Allahın selamını vermek zor olmasa
İnsallah canım yaİlk hafta çok güzel gidiyor ya canım. İnsalalh bundan sonra da birer birer gitsinler.
Nerde canım benim valla görmedim ya neyi diyosun ki
Tamam canım haftaya daha güzel olacak insallah hepimiz içinBenim kilom sabit almadığıma şükür ediyorumZipzip-
Hayırlı kandiller canımSelam kizlar hayırlı kandiller
Ben de birçok şeye yanaşmadım bu yüzden ama kacamaklara engel olamıyordum. Şekersiz sayesinde sıfır kaçamak gidiyordum, tatlı ihtiyacı pek çekmedim. Karşı koyamayacagim bir durum yüzünden bozdum. Çok keyifsiz ve biraz hastaydım, eşim de keyfim yerine gelsin diye lahmacun almış gelmiş (en sevdiğim şeydir iyi geleceğini düşünmüş) yemesem kırılırdı. Daha önce olmuştu öyle bişey. Sırf o yuZden bozuldu. Bu sefer onu da başlattımben böyle karatay şekrsiz ya da lahana çorbası sadece bi şeye odklı olunca diyet çok geriliyorum bi şekşlde bozduğum anda bitiyor bende herşey
benimde buyuk sorunum şekrli şeyler çok severimBen de birçok şeye yanaşmadım bu yüzden ama kacamaklara engel olamıyordum. Şekersiz sayesinde sıfır kaçamak gidiyordum, tatlı ihtiyacı pek çekmedim. Karşı koyamayacagim bir durum yüzünden bozdum. Çok keyifsiz ve biraz hastaydım, eşim de keyfim yerine gelsin diye lahmacun almış gelmiş (en sevdiğim şeydir iyi geleceğini düşünmüş) yemesem kırılırdı. Daha önce olmuştu öyle bişey. Sırf o yuZden bozuldu. Bu sefer onu da başlattım
Gecmis olsun sebnemcim evdemiydinAyy hanımlar ben öğlen bayıldımbu seferki adet beni çok kötü yaptı.
Evdeydim allahtan da , kargo geldi onu almaya kalktım . Kargocunun yanında bayılmışım. Adam beni ayılttı eşikte , bekledi sonra gittiGecmis olsun sebnemcim evdemiydin
1 kilo aldık mı dikkat etmemiz gerekirsen nasıl zorla verdiğimii unutup hep alıyoruz .58.8 e kadar cıkmıstım canım 56.1 im bugün itibariyle :)
geçmiş olsunEvdeydim allahtan da , kargo geldi onu almaya kalktım . Kargocunun yanında bayılmışım. Adam beni ayılttı eşikte , bekledi sonra gitti
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?