bak sana bir püf nokta suura .. tatlı yiycegin zaman öncesinde az yemek deyil tam tersine onu dengelemek için yemelisin ....sebzeli salatalı makarnalı bir ögün ardına yersen o tatlıyı bi nevi telafi etmiş olrsun ama tek başına yada yemege ilk başladıgında yersen telafi edmessin direk şekerini yükseltir . bunu aklından çıkarma .kaydirigubbakcemile5 senin monti kitabın gelmedimi. bu ayrıntılar çok var kitapta .
birde araögünlerin arasından en az 2 saat geçsin normali aslında 3.4. saatttir ama asgari 2 saattir oda proteinsiz bir menü sonrası ... ya degilse ögünler birbirine karışır .hem hazım sorunu yaşarsın hemde kan şekerin dengesizleşir açıkırsın .
aralar yerine ögünlerine dahada agırlık ver .
insan seninle yaşlanmaz hee.. sırnaşık şey
bak sana bir püf nokta suura .. tatlı yiycegin zaman öncesinde az yemek deyil tam tersine onu dengelemek için yemelisin ....sebzeli salatalı makarnalı bir ögün ardına yersen o tatlıyı bi nevi telafi etmiş olrsun ama tek başına yada yemege ilk başladıgında yersen telafi edmessin direk şekerini yükseltir . bunu aklından çıkarma .kaydirigubbakcemile5 senin monti kitabın gelmedimi. bu ayrıntılar çok var kitapta .
birde araögünlerin arasından en az 2 saat geçsin normali aslında 3.4. saatttir ama asgari 2 saattir oda proteinsiz bir menü sonrası ... ya degilse ögünler birbirine karışır .hem hazım sorunu yaşarsın hemde kan şekerin dengesizleşir açıkırsın .
aralar yerine ögünlerine dahada agırlık ver .
benim geçen günkü yediğimde o zaman ben dengelemişim :tomato: tabii mantı,tavuk, etli nohut şehriye çorbasının üstüne çikolata çekirdek ve kola :icecream: kan şekerimi dengelemişim sırnaşık şey :tomato:
niye ki fisfisfis kaydirigubbakcemile3
sabah güzel yumuşak hoş bir karşılamayla günaydın diyosun,, akşamda bi okadar insanın ruhunu okşayıcı iyi geceler diyorun ve bunu hiç aksatmıyosun. bu inanki bana moral veriyo ve gülümsemeden geçemiyorum sırnaşık şey
:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin nuro :roflol:
aeben gelince fırçalamasın sırnaşık şey naniknanik
saklan arkama kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-benim geçen günkü yediğimde o zaman ben dengelemişim :tomato: tabii mantı,tavuk, etli nohut şehriye çorbasının üstüne çikolata çekirdek ve kola :icecream: kan şekerimi dengelemişim sırnaşık şey :tomato:
:lepi::lepi:a.s elif sesin incemi. şöyle kibarca .. profilini cizdimde kafamda .sırnaşık şeysabah güzel yumuşak hoş bir karşılamayla günaydın diyosun,, akşamda bi okadar insanın ruhunu okşayıcı iyi geceler diyorun ve bunu hiç aksatmıyosun. bu inanki bana moral veriyo ve gülümsemeden geçemiyorum sırnaşık şey
lülülülülülüaeben gelince fırçalamasın sırnaşık şey naniknanik
:roflol: -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3kız ben senin arkandan taşarım senden iri kıyımımdır ben :roflol: saklanacak yerim bile yok :1no2: bu şişmanlık başa bela :roflol:
MERHABALAR EDORAS ABLACIĞIM . İYİYİM SAĞOL SEN NASILSIN EVET BENİM DÜĞÜN BU HAFTA SONU CUMARTESİ GÜNÜ ...ohaoldumsmile
gerçekten ygun bir günmüş ablam ..... Afiyet olsun ....oyyy kuzum benimmm şeniz
gelin olacakmışşş canım yaaa:asigim:
Magic ,nde doğum günüymüş nice senelereee şeniz
kızlar bu günki menümü yazayım yazacak ne varsaaa fisfisfis
sıkıntılı bir gün yaşadımm
sabah iki üç rulo katt
öğleye doğru küçük bir muzz fisfisfis
öğleden son ra yarım dilim köy ekmeği biber kavurması çok az mide bulantım için yedimm yemek için değilll -tatlicadiarzu-
akşammm kızla tantana ettik yemek öncesii
bir iki çatal karnı yarık iki kaşık makarnaa ekmek ucun dan birazdı sanırım hatırlamıyrumm bilmiyorumkismile
İSTEDİKTEN SONRA ATLATIRSIN .yerimsenibenselam kzlar bugün baya yogundum giremedim kk ya özledim sizi neler kaynattınız bakalım ben yokken neler kaynattınız yarın arkdslarım gelecek bakalım nasıl atlatıcam kazasız:hulya:
Kızlar bugün benim doğum günüm.... Bu akşam arkadaşlar ısrarla birşeyler yapalım dediler.... O yüzden bu akşam giremeyeceğim foruma haberiniz olsun.... Şimdide kuaföre gidiyorum...
Akşam saat kaç olursa olsun menü bildirimimi yapacağım....opuyorumnanaktan
İSTEDİKTEN SONRA ATLATIRSIN .yerimseniben
:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
:lepi::lepi:a.s elif sesin incemi. şöyle kibarca .. profilini cizdimde kafamda .sırnaşık şey
lülülülülülü
:roflol: -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
menünde güzel olmuş .Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?