Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

lmaz:

gelmedi ablacım kitap yarın gelir inş. tamam ablacm 2 saat olmasına dikkat ederim.
bende kan şekerim yükselmesin diyeüzerine tarçınlı karanfilli yeşil çay yaptım 2bardak içtm üzerineguclubacismile

öğünlerde yiyemiyorum zaten ben çok yemek yememki bol bol abur cubu:kedi:. napcaz bakalım

adresimi özldn yzarım efem beklerm faturanızı seve seve de öderim sengözlerimebaksana

benim çıkmam lsım hatta uçmam kocam beni dövecek sabah 6da da içtima var.sempatiksalakcinni herkeseayırlı geceleropuyorumnanaktan

benim geçen günkü yediğimde o zaman ben dengelemişim :tomato: tabii mantı,tavuk, etli nohut şehriye çorbasının üstüne çikolata çekirdek ve kola :icecream: kan şekerimi dengelemişim sırnaşık şey :tomato:

:roflol: :roflol: Allah iyiliğini versin nuro :roflol:

niye ki fisfisfis kaydirigubbakcemile3

sabah güzel yumuşak hoş bir karşılamayla günaydın diyosun,, akşamda bi okadar insanın ruhunu okşayıcı iyi geceler diyorun ve bunu hiç aksatmıyosun. bu inanki bana moral veriyo ve gülümsemeden geçemiyorum sırnaşık şey

ayy az kalsın unutuyodum :)
menüm;
kahvaltı(10:00)
2 dilim tam buğday ekmeği arasına peynir ve domates koyup tost yaptım, 1 zeytin, maydonoz,şekeriz çay

öğle(16:00)
2 yumurta tavada,5 marul,yoğurt

akşam(20:30)
1 tabak kabak yemeği,yoğurt

22:00 türk kahvesi

23:00 yarım elma gönül alma opuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol:-tatlicadiarzu-
:lepi::lepi:a.s elif sesin incemi. şöyle kibarca .. profilini cizdimde kafamda .sırnaşık şey
aeben gelince fırçalamasın sırnaşık şey naniknanik
lülülülülülü
kız ben senin arkandan taşarım senden iri kıyımımdır ben :roflol: saklanacak yerim bile yok :1no2: bu şişmanlık başa bela :roflol:
:roflol: -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
menünde güzel olmuş .Şeniz

MERHABALAR EDORAS ABLACIĞIM . İYİYİM SAĞOL SEN NASILSIN EVET BENİM DÜĞÜN BU HAFTA SONU CUMARTESİ GÜNÜ ...ohaoldumsmile

oyyy kuzum benimmm Şeniz
gelin olacakmışşş canım yaaa :asigim:

magic ,nde doğum günüymüş nice senelereee Şeniz

kızlar bu günki menümü yazayım yazacak ne varsaaa fisfisfis

sıkıntılı bir gün yaşadımm
sabah iki üç rulo katt
öğleye doğru küçük bir muzz fisfisfis

öğleden son ra yarım dilim köy ekmeği biber kavurması çok az mide bulantım için yedimm yemek için değilll -tatlicadiarzu-

akşammm kızla tantana ettik yemek öncesii
bir iki çatal karnı yarık iki kaşık makarnaa ekmek ucun dan birazdı sanırım hatırlamıyrumm bilmiyorumkismile

selam kzlar bugün baya yogundum giremedim kk ya özledim sizi neler kaynattınız bakalım ben yokken neler kaynattınız yarın arkdslarım gelecek bakalım nasıl atlatıcam kazasız:hulya:

gerçekten ygun bir günmüş ablam ..... Afiyet olsun ....

selam kzlar bugün baya yogundum giremedim kk ya özledim sizi neler kaynattınız bakalım ben yokken neler kaynattınız yarın arkdslarım gelecek bakalım nasıl atlatıcam kazasız:hulya:
İSTEDİKTEN SONRA ATLATIRSIN .yerimseniben

biraz gec oldu ama iiki dogdun sinem iitki dogrun iiki dogrun mutlu yıllar sanaopuyorumnanaktan cnm bnim yeni yasın hayırlı olsun çıtır çıtır nice güzel seneler gecirirsin inskaydirigubbakcemile5l

İSTEDİKTEN SONRA ATLATIRSIN .yerimseniben

istiyorum cnkü bugün bi magazada kıyafet denedim ve etekte 40 bedene girdimkaydirigubbakcemile2 az daah sabredip yeni ciciler alcam kendime yaalaelaelaelaelae kızlar için güzel seyler yaptım ama bn onlar gelmeden ögle yemegimi yiyim ki sonra gözüm pasta böreklerde kalmasınlülülülülülü

teşekkür ederim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…