biraz gec oldu ama iiki dogdun sinem iitki dogrun iiki dogrun mutlu yıllar sanaopuyorumnanaktan cnm bnim yeni yasın hayırlı olsun çıtır çıtır nice güzel seneler gecirirsin inskaydirigubbakcemile5l
istiyorum cnkü bugün bi magazada kıyafet denedim ve etekte 40 bedene girdimkaydirigubbakcemile2 az daah sabredip yeni ciciler alcam kendime yaalaelaelaelaelae kızlar için güzel seyler yaptım ama bn onlar gelmeden ögle yemegimi yiyim ki sonra gözüm pasta böreklerde kalmasınlülülülülülü
kız ben senin arkandan taşarım senden iri kıyımımdır ben :roflol: saklanacak yerim bile yok :1no2: bu şişmanlık başa bela :roflol:
::lepi::lepi:a.s elif sesin incemi. şöyle kibarca .. profilini cizdimde kafamda .sırnaşık şey
azcık da gülelim elif kaçar
günaydın kızlaaar ...zemuszemus
internetimde problem var o yüzden giremiyorum bugün iyi gibi...
ay neler olmuş neler....bilmiyorumkismile
internette artık elektrik kadar lazım oldu net olmayınca su gitmiş elektrik kesilmiş gibi oluyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar 3 gündür aerobik yapıyorum...karnımı sopayla açıyorum. yufka açar gibi....delikafadulden çooook acıyo ama bu göbeğin gitmesi lazım....
ben de öğünlerimi yazıcam bundan sonra, zorunlu olduğunu bilmiyordum arkadaşlar..bilmiyorumkismile.
günaydın fıstıklarımmm
günaydınlar güzel hatunlar......
günaydı aeben günaydın sultnnn
kolay gelsin bu aradaaa sultancımm kaydirigubbakcemile5
bendede temizlik var bugün ve yarınnn yardımcı aldımmm a.s
cuma oğluşum geliyoryaaa hazırlık başladıı :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?