Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok akıllıca :lepi: bende bunu uygulayım böyle durumlarda vereliniortak

kız ben senin arkandan taşarım senden iri kıyımımdır ben :roflol: saklanacak yerim bile yok :1no2: bu şişmanlık başa bela :roflol:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

::lepi::lepi:a.s elif sesin incemi. şöyle kibarca .. profilini cizdimde kafamda .sırnaşık şey

sesim ince aebenim ,hatta eşim bazen sesimi telefona kaydediyor ,diyorum bu benim sesim mi :1shok:

vücudun tontonluğuna bakmazsan senin tahmin ettiğin çıtkırıldım elifim kaydirigubbakcemile3

günaydın nurocum

resmi seçtiğin yerde üzerine sağ tıkla özellikler de adresini seç

burda dağ işareti olan yere yapıştır

günaydın kızlaaar ...zemuszemus
internetimde problem var o yüzden giremiyorum bugün iyi gibi...
ay neler olmuş neler....bilmiyorumkismile
internette artık elektrik kadar lazım oldu net olmayınca su gitmiş elektrik kesilmiş gibi oluyorumkaydirigubbakcemile3
kızlar 3 gündür aerobik yapıyorum...karnımı sopayla açıyorum. yufka açar gibi....delikafadulden çooook acıyo ama bu göbeğin gitmesi lazım....

ben de öğünlerimi yazıcam bundan sonra, zorunlu olduğunu bilmiyordum arkadaşlar..bilmiyorumkismile.

melekcim öyle yaptım resimi eklediğim mesajdan önceki mesajda ama olmadı boş oldu :) bu ara karikatürler süper özellikle poposuna adam yapışmışya ona çok güldüm :))

azcık da gülelim elif kaçar

süper ya bu karikatürler melek bayıldım valla hatunu görünce korkmadım desem yalansempatiksalakcinni

haklsın cnm internette artık su elktrk gibi ihtiyac oluyo belli bi zamndan sonra neseki girmişşnyerimseniben ya bu arada karnını sopayla mı acıyorsun oan nasıl oluyo aceplaelaelaelaelae

günaydın fıstıklarımmm

günaydınlar güzel hatunlar......

günaydınlar ablişlerimopuyorumnanaktan

günaydı aeben günaydın sultnnn
kolay gelsin bu aradaaa sultancımm kaydirigubbakcemile5

bendede temizlik var bugün ve yarınnn yardımcı aldımmm a.s

cuma oğluşum geliyoryaaa hazırlık başladıı :asigim:

GÜNAYDINLAR KIZLAR

yaaa benim dikkatimi çekti derya bayadır gelmiyor . kötü bişey yoktur inşallah .

oğluşunun gelmesine az kaldı ablacığım . ALLAH kavuştursun tez zamanda . şimdi oğluşa güzel yemekler yapılır .

sinemciğim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım . sevdiklerinle beraber nice senelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…