O senmiydin gııııSenlen beni karıştırdı belki ses etme
Nasıl geçti hasar varmı2 saat araba kullandıktan sonra gelebildim :))
Az daha oluyorduNasıl geçti hasar varmı
Çok şükür bu günü atlattıysakAz daha oluyordu
Sürücülerin hiç saygısı yok yeni sürücü adayına ama alısıyorum yavas yavas
Ay valla cok sükür atlattım öğrenmeden kendimi trafigin içinde buldum :)Çok şükür bu günü atlattıysak
AffetmemHer yöreden yürürüm diyorsun
Markette kasiyerlik yapıyom canımMali sen ne iş yapıyon akşam akşam? Bi de yurtdışındaydın di mi?
Görümcelerimi severim Hadi iyisinHatlarmı garıştı gızzzz yogsammseni erzurum gelini sandımdı gusura galma neyse görümcen olayım illa aileden olacam yaş neyse
Kolay gelsin canımGene kaçtım
teşekkür ederim cnm, şimdi geldim annemlere ☺İyi yolculuklar canım.
Teşekkür ederim cnmNe güzel her zaman annenle vakit geçire biliyorsun iyi tatiller canım annene selam söyle ellerinden öpüyorum
Görürsün cnm Allahın izni ileBen de yeni yıla 5li kilolarla görsem keske. Aminn
Nasıl geçti, çok zevkli dimi.2 saat araba kullandıktan sonra gelebildim :))
Cumaya kadar hatırlatırız kızlara erken yaparlar bildirimi mecbur yapacaklarki kahvaltı yapsınlarAy valla cok sükür atlattım öğrenmeden kendimi trafigin içinde buldum :)
Cuma günü bitiyor de insallah bildirimler 4 den önce yapılır yoksa paylasımı yapamam
Canım bana öğret istersen, nolur nolmaz ben yapayım sen olmazsan.Ay valla cok sükür atlattım öğrenmeden kendimi trafigin içinde buldum :)
Cuma günü bitiyor de insallah bildirimler 4 den önce yapılır yoksa paylasımı yapamam
Beni sevmeyen zincirli kuyudaGörümcelerimi severim Hadi iyisin
Bugün maşallahım var bence, hem kaçamak yapmadım hem de güzel spor yaptım. Bu düzende gidersem kesin görürüm gibi.Görürsün cnm Allahın izni ile ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?