Günaydın canım ❤Kızçelerim günaydınnnnn ❤
Günaydın canım ❤Günaydııınnn kızlaaaar❤
Günaydın sebnemcimGünaydın
Eh işte yeni yeni alısıyorum durmalar kalkmalarda az sıkıntı var ama alısacagımNasıl geçti ilk ders
Günaydın canım ❤Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Günaydın canım ❤Günaydınmnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr şekerlerimmmm
Günaydın cnmGünaydınmnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr şekerlerimmmm
Ve Aleyna Aleyküm Selam çok tşk ederim kuzumGünaydın cnm ❤ Anneme selamını ilettim, sanada çoooook selam söyledi ☺
Evet bende çok merak ediyorum, kuzum nasıl oldu acaba?Yonahime canım nasılsın
Az önce burdaydı canım da yazayım dedim insallah iyidirEvet bende çok merak ediyorum, kuzum nasıl oldu acaba?
Kolay gelsin canım.Eh işte yeni yeni alısıyorum durmalar kalkmalarda az sıkıntı var ama alısacagım
Amin inşallah cnmAz önce burdaydı canım da yazayım dedim insallah iyidir
Sağlıkla ilgili canım
Hayırdır canım neden hastanedesin hasta mısınSabah 8. Den beri hastanedeyim ayakta uyuyorum yaa öyle tatlı bir uyku çöktüki üzerime
Tuğçenin dün akşamdan beri başı agrıyo onu getirdim mrh sonucunu aldım nörolojiye götürdüm beyinde bi bulgu var dedi beyincerrahına gönderdi oda nörolojiye kızdı kendi kendilerine hastalık çıkarıyorlar herkes de ola bilecek zararsız bulgu dedi k.b.b götürün dedi sinüzit ola bilir gittim sıra yok yarım gelin dedi doktorla görüştüm saat 16 dan sonra hastam olmazsa bakarım olursa bakmam dedi sınavları var yarın getiremem dedim bende sabahtan beri 100 hastaya bakıyorum ne yapa bilirim dedi kızdım başka hastaneye getirdim sıra aldım bekliyorumHayırdır canım neden hastanedesin hasta mısın
Gecmis olsun canım insallah birseyi cıkmadan eve gidersinizTuğçenin dün akşamdan beri başı agrıyo onu getirdim mrh sonucunu aldım nörolojiye götürdüm beyinde bi bulgu var dedi beyincerrahına gönderdi oda nörolojiye kızdı kendi kendilerine hastalık çıkarıyorlar herkes de ola bilecek zararsız bulgu dedi k.b.b götürün dedi sinüzit ola bilir gittim sıra yok yarım gelin dedi doktorla görüştüm saat 16 dan sonra hastam olmazsa bakarım olursa bakmam dedi sınavları var yarın getiremem dedim bende sabahtan beri 100 hastaya bakıyorum ne yapa bilirim dedi kızdım başka hastaneye getirdim sıra aldım bekliyorum
Sagol kuzum o hastaneyi hiç sevmiyorum çocuk bölümleri sadece o hastanede var malesef Allahtan k.b.b. çocuk yokmuş başka hastaneye getire bildimGecmis olsun canım insallah birseyi cıkmadan eve gidersiniz
Sağlık sektörünün kötü tarafları sıra bulmak cok zor oluyor
Nasılsın canım ❤Huu huu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?