Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sıkıntım eşimle değildi kuzum hiç yoktan yere canımı sıktılar geldi geçti diyelim sıkıntılar hep var Allaha şükür sevilen kuluyum demekki imtihan oluyorum hep bişeylerle yinede hamdolsun bu günümüze

Biraz rahatsizim canim
Dua edin
Tam olarak rahatsızlığın nasıl bir şey canım? Çok merak ettim valla. Allah şifani versin yonacim. Üzülüyorum cıvıl cıvıl bir kızdın. İnşallah eski güzel günlerine dönersin.
Baharda gitmiştim menopoz başlangıcı demişti. Ağır aksak bugünlere geldim ama yakın zamanda ben de bir jinekologla görüşmeliyim canım.

Akşam misafirlerim vardı.Mesai arkadaşlarım grup grup gelip gittiler. Bugün çok yoruldum. Sırada komşular var. Sağlıklı bir beslenme de yapamadım. Düşünüyorum da bugün ne yedim diye ikramliklarin tadına tuzuna pişip pismedigine bakmaktan öte bir şey de yok... üzgünüm ortada menü yok yazamayacagim bugün de...

Cnm şu yoğunluğun geçince eski düzenine dönersin yavaş yavaş. Sıkma canını.

Nasıl geçti, çok zevkli dimi.
Güzeldi ama ilk sürünce az zorlandım
Cumaya kadar hatırlatırız kızlara erken yaparlar bildirimi mecbur yapacaklarki kahvaltı yapsınlar
Aynen canım genelde erken oluyor paylasımlarda yinede gec yazan oluyor hatıratma yaparım
Canım bana öğret istersen, nolur nolmaz ben yapayım sen olmazsan.
Tamam canım duruma göre hareket ederiz, ben müsait olunca sanada anlatayım
Bu günleri atlat eski düzenine dönersin ablam❤

Ablacım benim annemde 50 yaşında menepoza girmişti hakkında hayırlısı olsun inş canım ablam

Aynı ben misafir gelince aynen öyle yapıyorum tadı tuzu derken hepsinden tadımlık alıyorum misafirle yiyemiyorum yemiyorum diye kızıyorlar pişirirken kokusu tutuyor zati daha nereme yiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…