Haklısın o saate kadar kimse aç bekleyemez sonuçta.Cumaya kadar hatırlatırız kızlara erken yaparlar bildirimi mecbur yapacaklarki kahvaltı yapsınlar
Sıkıntım eşimle değildi kuzum hiç yoktan yere canımı sıktılar geldi geçti diyelim sıkıntılar hep var Allaha şükür sevilen kuluyum demekki imtihan oluyorum hep bişeylerle yinede hamdolsun bu günümüzeTeşekkür ederim cnm ❤ Eşim pek ses etmiyor sağolsun. Anneannemiz oğlana çok iyi bakıyor diye o yolluyor arada. As cnm, anneme mutlaka selamını ileteceğim ❤ Sen geçen hafta çok üzüldün farkındayım, inşallah sıkıntıların geride kalmıştır.
Tam olarak rahatsızlığın nasıl bir şey canım? Çok merak ettim valla. Allah şifani versin yonacim. Üzülüyorum cıvıl cıvıl bir kızdın. İnşallah eski güzel günlerine dönersin.Biraz rahatsizim canim
Dua edin
Baharda gitmiştim menopoz başlangıcı demişti. Ağır aksak bugünlere geldim ama yakın zamanda ben de bir jinekologla görüşmeliyim canım.Cnm doktora gittin mi, menapoz için genç bence yaşın. Annemde adet görmemeye başlamıştı, kist çıktı, ameliyat oldu. Doktor adet göreceksin demişti, ameliyattan sonra 1 kez gördü sonra yine kesildi. Tedavi içinde ilaç kullanmak istemedi annem ama kaç sene oldu hala menapoz sıkıntıları ile uğraşıyor.
Cnm şu yoğunluğun geçince eski düzenine dönersin yavaş yavaş. Sıkma canını.Akşam misafirlerim vardı.Mesai arkadaşlarım grup grup gelip gittiler. Bugün çok yoruldum. Sırada komşular var. Sağlıklı bir beslenme de yapamadım. Düşünüyorum da bugün ne yedim diye ikramliklarin tadına tuzuna pişip pismedigine bakmaktan öte bir şey de yok... üzgünüm ortada menü yok yazamayacagim bugün de...
Güzeldi ama ilk sürünce az zorlandımNasıl geçti, çok zevkli dimi.
Aynen canım genelde erken oluyor paylasımlarda yinede gec yazan oluyor hatıratma yaparımCumaya kadar hatırlatırız kızlara erken yaparlar bildirimi mecbur yapacaklarki kahvaltı yapsınlar
Tamam canım duruma göre hareket ederiz, ben müsait olunca sanada anlatayımCanım bana öğret istersen, nolur nolmaz ben yapayım sen olmazsan.
Bu günleri atlat eski düzenine dönersin ablam❤Akşam misafirlerim vardı.Mesai arkadaşlarım grup grup gelip gittiler. Bugün çok yoruldum. Sırada komşular var. Sağlıklı bir beslenme de yapamadım. Düşünüyorum da bugün ne yedim diye ikramliklarin tadına tuzuna pişip pismedigine bakmaktan öte bir şey de yok... üzgünüm ortada menü yok yazamayacagim bugün de...
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın güzel takımım
Günaydın canım ❤
Ablacım benim annemde 50 yaşında menepoza girmişti hakkında hayırlısı olsun inş canım ablamTam olarak rahatsızlığın nasıl bir şey canım? Çok merak ettim valla. Allah şifani versin yonacim. Üzülüyorum cıvıl cıvıl bir kızdın. İnşallah eski güzel günlerine dönersin.
Baharda gitmiştim menopoz başlangıcı demişti. Ağır aksak bugünlere geldim ama yakın zamanda ben de bir jinekologla görüşmeliyim canım.
Aynı ben misafir gelince aynen öyle yapıyorum tadı tuzu derken hepsinden tadımlık alıyorum misafirle yiyemiyorum yemiyorum diye kızıyorlar pişirirken kokusu tutuyor zati daha nereme yiyimAkşam misafirlerim vardı.Mesai arkadaşlarım grup grup gelip gittiler. Bugün çok yoruldum. Sırada komşular var. Sağlıklı bir beslenme de yapamadım. Düşünüyorum da bugün ne yedim diye ikramliklarin tadına tuzuna pişip pismedigine bakmaktan öte bir şey de yok... üzgünüm ortada menü yok yazamayacagim bugün de...
Daha iyiyim çok şükürCnm şimdi nasıl oldun? İnşallah toparlamışsındır ❤
Nasıl geçti ilk dersGünaydın sebnemcim ❤
Is ıcın olmasa da söförlüğü öğrenmem gerekiyordu iyi oldu bakalım bugün baslıyorum
Yazmayan herkesi etiketlemiştim gecmis olsun tekrardan insallah simdi daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?