- 8 Mart 2019
- 7.716
- 38.506
- 548
- 40
İyi geceler cnmIyi geceler kizlar
Çok tşk ederim yorum yapmamız mi gerekiyor menülereCnm menü ve spor oldukça güzel, turşu ödem yapabilir. Afiyet olsun ❤
Menü ve spor güzel cnm, afiyet olsun ❤
Cnm menü güzel olmuş, hatta bana göre az bile olmuş ☺ Afiyet olsun ❤
Cnm menü güzel ama keşke börekleri akşam yemeğinde yemeseydin, afiyet olsun ❤
Cnm menüde sporda çok güzel, afiyet olsun ❤
Menü gayet güzel cnm, 10 dk da olsa zumba yapmışsın oda iyi. Afiyet olsun ❤
Cnm menü oldukça güzel afiyet olsun ❤
Cnm günlük olarak diğer menülere yorum yapıp, doğru ya da yanlış gördüğümüz şeyleri söylüyoruz. Bu ara grupta eskisi kadar aktif olamıyoruz ama aslında günlük olarak yapılmalı yorumlar.Çok tşk ederim yorum yapmamız mi gerekiyor menülere
TamamdırCnm günlük olarak diğer menülere yorum yapıp, doğru ya da yanlış gördüğümüz şeyleri söylüyoruz. Bu ara grupta eskisi kadar aktif olamıyoruz ama aslında günlük olarak yapılmalı yorumlar.
Sen bilirsin canım çocuk da küçük ya. Zor geliyordur sana. Mühendistin di mi ne mühendisi? Ama mühendislerde de uzun süre çalışmamak sıkıntı diye biliyorum maaşallah burası uğurlu geldi sana....şımarıklık diye düşünme lütfen......Cnm iki tanesi ile maaşı telefonda konuştuk, birinin skalasının üstünde kaldım. Altına inmek istemediğimi söyleyince anlaşamadık. Perşembe gideceğim yerle maaş konusunda tamamız, pozisyon acil olduğu için görüşme olumlu geçerse başlamam gerekecek. Umutlanmak istiyorum ama bir yanım hep temkinli. Artık kendimi de şımarık, iş beğenmez gibi düşünmeye başladım
Günaydın cnmSen bilirsin canım çocuk da küçük ya. Zor geliyordur sana. Mühendistin di mi ne mühendisi? Ama mühendislerde de uzun süre çalışmamak sıkıntı diye biliyorum maaşallah burası uğurlu geldi sana....şımarıklık diye düşünme lütfen......
Aynen sizin sektör öyle sanki o zaman vira bismillah deyip başlamak lazım gibi duruyor... hadi kolay gelsin canım.. bunlar 7 bini kabul etti galiba.....Günaydın cnm ❤ Bilgisayar mühendisiyim. Evet uzun süre ara vermek cidden sıkıntı. Çocuğu bırakmak zor gelsede başlamak zorunda hissediyorum bir taraftan. 1 sene sonra belki şimdiki şartları bile bulamam
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn ❤
Evet cnm istediğim maaş skalalarına uygunmuş öyle dedi görüştüğüm kişi. Bakalım hayırlısı ise olsun, mutlu olamayacaksam da olmasın inşallah...Aynen sizin sektör öyle sanki o zaman vira bismillah deyip başlamak lazım gibi duruyor... hadi kolay gelsin canım.. bunlar 7 bini kabul etti galiba.....
Cnm kuzenin cidden sıkıntılı bir tip ama eşininde sağlıklı olduğunu sanmıyorum. Karı koca şiddeti terbiye adı altında normalleştirmişler, kuzenin işi evlat ayrımına kadar götürerek üstüne tüy dikmiş. Senin onlarla konuşmanın faydası olacağını sanmıyorum çünkü bu onların normali, yanlışlarını anlamaları neredeyse imkansız. Araya belki aile büyüklerinden birini sokabilirsin. Şiddetin boyutu anlatıldığı gibi çoksa en mantıklısı gizli ihbarla çocukların devlet korumasına alınması olur ama onuda yapamazsın sanırım. İnşallah daha güzel akıl veren birileri çıkar burda ve o kuzucuklar kurtulurKızlar bi de bi sıkıntılı durum var sizinle paylaşmak istediğim benim bi erkek kuzen var tek çocuk. Çocukken beraber büyüdük annesi babası vefat etti. İlk eşi iyiydi kuzen bize gelmezdi ama eşiyle görüşürdük sonra bu ilk eşini aldattı boşandılar aldattığı kişiyle evlendi. Bundan iki çocuğu var bi kız bi oğlan. Bu yeni eş bizimle kesinlikle görüşmüyor kuzen zaten görüşmez ha arada bi kavga filan da yok öylesine görüşmüyorlar adama sayıp bizi... eşinin ailesiyle görüşüyorlar sadece.Eşine karşı çok iyiymiş şiddet filan yok. Elini bile kaldıramaz diyormuş eşi. İlk eşine ara sıra şiddet uyguladığı olmuş maalesef...
Sorun şu kuzen işsiz eşi çalışıyor gündüz evde çocuklara özellikle kız olanına şiddet uyguluyormuş arada bir. Çocuklar küçük daha. Oğlanı sevip kızı ayırıyormuş döverken oğlana hafif vuruyorum ona kıyamıyorum diyormuş çok samimi bi komşu var kapı bir ondan aldım haberini. Karışmaya çalışırlarsa çocuklar benim size ne diyormuş. Kızlar ben bu daha ilkokul çağındaki küçücük kıza çok acıyorum kuzen sıkıntılı bi tip eşi bi tuhaf bi yolunu bulup ulaşsam başıma dert alabilirim yeni eşi bi kez demiş kızımı alıp gidicem diye. O küçük kız neler yaşıyor kendi dünyasında acaba? İlk fırsatta büyüdüğünde kendisine değer vermeyen bi adamla ilişki kuracak daha çok üzülecek. Erkek kardeşi doğduğunda annesinin de ona şiddet uyguladığını duymuştum küçücüktü daha. Belki annesi de oğlunu daha fazla seviyordur hiç görüşmediğimiz için onu da bilmiyorumAma asıl sorun baba gibi duruyor kadın eve 8 den sonra geliyordur tahminim... Kızlar bu küçük kız için kuzenle başım derde girmeden ne yapabilirim?
Günaydın sebnemcimGünaydın
Çok üzüldüm canım. Bir yere şikayet edilemez mi acaba? Gelip baksalar çocuğu devlet himayesine alsalar. Çok yazık çok.Kızlar bi de bi sıkıntılı durum var sizinle paylaşmak istediğim benim bi erkek kuzen var tek çocuk. Çocukken beraber büyüdük annesi babası vefat etti. İlk eşi iyiydi kuzen bize gelmezdi ama eşiyle görüşürdük sonra bu ilk eşini aldattı boşandılar aldattığı kişiyle evlendi. Bundan iki çocuğu var bi kız bi oğlan. Bu yeni eş bizimle kesinlikle görüşmüyor kuzen zaten görüşmez ha arada bi kavga filan da yok öylesine görüşmüyorlar adama sayıp bizi... eşinin ailesiyle görüşüyorlar sadece.Eşine karşı çok iyiymiş şiddet filan yok. Elini bile kaldıramaz diyormuş eşi. İlk eşine ara sıra şiddet uyguladığı olmuş maalesef...
Sorun şu kuzen işsiz eşi çalışıyor gündüz evde çocuklara özellikle kız olanına şiddet uyguluyormuş arada bir. Çocuklar küçük daha. Oğlanı sevip kızı ayırıyormuş döverken oğlana hafif vuruyorum ona kıyamıyorum diyormuş çok samimi bi komşu var kapı bir ondan aldım haberini. Karışmaya çalışırlarsa çocuklar benim size ne diyormuş. Kızlar ben bu daha ilkokul çağındaki küçücük kıza çok acıyorum kuzen sıkıntılı bi tip eşi bi tuhaf bi yolunu bulup ulaşsam başıma dert alabilirim yeni eşi bi kez demiş kızımı alıp gidicem diye. O küçük kız neler yaşıyor kendi dünyasında acaba? İlk fırsatta büyüdüğünde kendisine değer vermeyen bi adamla ilişki kuracak daha çok üzülecek. Erkek kardeşi doğduğunda annesinin de ona şiddet uyguladığını duymuştum küçücüktü daha. Belki annesi de oğlunu daha fazla seviyordur hiç görüşmediğimiz için onu da bilmiyorumAma asıl sorun baba gibi duruyor kadın eve 8 den sonra geliyordur tahminim... Kızlar bu küçük kız için kuzenle başım derde girmeden ne yapabilirim?
Günaydın canım ❤günaydınnnnn
Sinüzit çıktı canım şükür baş ağrısı ondan oluyormuş ilaç verdi dün fırsatım olmadı yazmaya sabah yataktan çıktık gittik geldim evi topla yemek derken temizlik yapıyorum akşam çocukların odası bitti bugün halama sarma sarmaya gidicem 11 de ordan gelip eve devam edicemGulumse24 cnm doktordan çıktınız mı? İnşallah Tuğçe için güzel haberler vermiştir doktor ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?