Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haftasonu teknosaya gittik tartı kalmamış gittiğimiz iki avm dede tuhaf bi şekilde mediamarket vatan falan yoktu bakayım bu hafta burdan alayım diyorum ama kadın 300 dedi cok pahalı geldi
Netten de bakabilirsin aslında trendyol da falan yokmu

Cnm şu yoğunluğun geçince eski düzenine dönersin yavaş yavaş. Sıkma canını.
Çok teşekkür ederim tatlım.
Yarın sabahtan akşama kadar görümcemin dış çekimine gdyorum kızlar beni beklemeyin
Geçmiş olsun canım. Ne dişmiş hepsini cekmiyorlar umarım
Bana tanıdığın bu esneklik için çok teşekkür ederim canım. Eski düzene kavuşmayı ben de çok istiyorum.
Ablacım benim annemde 50 yaşında menepoza girmişti hakkında hayırlısı olsun inş canım ablam
Ateş basmalarina hazırım... bakalım hiç de sevmem ama huysuz biri olur muyum onu çok merak ediyorum.
Aynı ben misafir gelince aynen öyle yapıyorum tadı tuzu derken hepsinden tadımlık alıyorum misafirle yiyemiyorum yemiyorum diye kızıyorlar pişirirken kokusu tutuyor zati daha nereme yiyim
Kendim yemedigim şeyleri onlara hazırladığım için bir taraftan da vicdan azabı çekiyorum ama gelenek böyle napim Allah affetsin. Yulaflı kurabiye de yemezler ki Sen de benim gibiymişsin içim rahatladı Gulserencim.

Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Kız daha doyamadan gitmişsin ya...hangi ara derede girdin yazdın bizim hatrimiza girme nolur şu kaosun içine. Ben de bakıyorum arada ama tecrübe olsun diye. Oradaki hatunları biz değiştiremeyiz ki. Negom yapma etme lütfen
Günaydınmnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr şekerlerimmmm
Hayırlı akşamlar kuzum.
Noldu bebem gosterebildin mi şu saate. Bulgular seni korkutmasın doktor haklı. Öğleden sonra giremedim siteye hep hata verdi. Sanırım bakım çalışması vardı. Şimdi okudum mesajları. Vızır vızır olmuş site tikladigim her yer anında açılıyor şu reklam belaları biraz azalsa keşke.

Haftasonu teknosaya gittik tartı kalmamış gittiğimiz iki avm dede tuhaf bi şekilde mediamarket vatan falan yoktu bakayım bu hafta burdan alayım diyorum ama kadın 300 dedi cok pahalı geldi
300 cokmıs canım uygununu bulursun
Bir güzel brokoli yemişimhiç yemiyorduk bayaa tok tuyormus ☺
Afiyet olsun canım brokoliyi bir kere yedim sevemedim
Geçmiş olsun canım. Ne dişmiş hepsini cekmiyorlar umarım
Dıs cekim demiş abla düğün için sanırım
Bana tanıdığın bu esneklik için çok teşekkür ederim canım. Eski düzene kavuşmayı ben de çok istiyorum.
Yakın zamanda yeniden kavusursun abla gelenler azalır

Amin cnm inşallah diyeyim servisin olmamasıda kötü olmuş
Valla işimiz var diye şükrediyoruz canım ekonomi kötü hakikaten küçük oğluma da çok para gerekiyor eğitim için zaten diyet yapıp her gün et yediriyoruz... hiç nazlanacak halim yok otobüste de oturuyorum ilk durakta biniyorum bazen seferler iptal oluyor ne zaman geleceği belli olmuyor onun dışında iyiyiz en önemlisi aile huzuru gerisi boşş....Bir derdim var çocuk yaptığı kadına “aşkı biten” adamlarla dolu....bu arada Sizlere, can arkadaşlarıma da dua ediyorum İnşallah sizin çocuklarda hiç problem Çıkmaz canım problemli çocukla uğraşmak hem masraflı hem üzücü......

Kazasız belasız sürüşler
Tesekkur ederim canım
Ya kızlar diğer tarafı bulamadım
İlk sayfada linki var canım bulamazsan atarım linki
Kızlar bugün anneme beni hiç bir yerden aramıyorlar diye dert yandım, 3 firmadan aradılar Perşembe günü ilkine gidiyorum kısmetse.
Yaa ne güzel insallah hayırlısı ile istediğin iş olur canım ❤

Oğluna çok çok geçmiş olsun cnm, rabbim hepimizin evlatlarına daima sağlık nasip etsin...dediğin gibi ekonomi kötü cnm, her şey ateş pahası. İşsiz kalınacak bir zaman değil maalesef. Bugün bir arkadaşımda işinden şikayet etti ama borç ödüyoruz ayrılamam dedi, onada ayrı üzüldüm. İyi insanlar hep dertlerle sınanıyor şu hayatta, beterlerinden korusun gene Allah.

İnşallah çok güzel fırsatlar çıkar cnm karşına, maddi manevi daha mutlu olursun.

Yaa ne güzel insallah hayırlısı ile istediğin iş olur canım ❤

Cnm iki tanesi ile maaşı telefonda konuştuk, birinin skalasının üstünde kaldım. Altına inmek istemediğimi söyleyince anlaşamadık. Perşembe gideceğim yerle maaş konusunda tamamız, pozisyon acil olduğu için görüşme olumlu geçerse başlamam gerekecek. Umutlanmak istiyorum ama bir yanım hep temkinli. Artık kendimi de şımarık, iş beğenmez gibi düşünmeye başladım

Öyle.düşünme canım o kadar emek vereceksin hakkını istemen cok normal, birde oğlunu düşündüğünden daha cok secici oluyorsun insallah gönlüne göre bir iş bulursun

Bu akşam ben de yedim yarım kilo vardı...limonlu sarımsaklı. Sana da afiyet olsun kuzum.
Ayy brokoliye bayılırım. Üç öğün olsa yerim.
Kızlar bugün anneme beni hiç bir yerden aramıyorlar diye dert yandım, 3 firmadan aradılar ☺ Perşembe günü ilkine gidiyorum kısmetse.
Hadi bakalım umarım iyi şeyler olur canım.

Cnm menü ve spor oldukça güzel, turşu ödem yapabilir. Afiyet olsun ❤

Menü ve spor güzel cnm, afiyet olsun ❤

Kahvaltı 09:00
1 kk peynir 2 zeytin
1 tk labne 1 tk bal
1 dilim ekmek

öğle 13:00
1 kase kuru fasulye

akşam 18:00
1 kase sulu köfte
1 kase ev yoğurdu

Cnm menü güzel olmuş, hatta bana göre az bile olmuş ☺ Afiyet olsun ❤

Cnm menü güzel ama keşke börekleri akşam yemeğinde yemeseydin, afiyet olsun ❤

Cnm menüde sporda çok güzel, afiyet olsun ❤

Menü gayet güzel cnm, 10 dk da olsa zumba yapmışsın oda iyi. Afiyet olsun ❤

12 Kasım Menü
Sabah
Bir domates
Bir dilim beyaz peynir
3 zeytin

Öğle
Filtre kahve sütlü
2 küçük kurabiye

Akşam
2 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı et sote

2 litre su

Cnm menü oldukça güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…