Netten de bakabilirsin aslında trendyol da falan yokmuHaftasonu teknosaya gittik tartı kalmamış gittiğimiz iki avm dede tuhaf bi şekilde mediamarket vatan falan yoktu bakayım bu hafta burdan alayım diyorum ama kadın 300 dedi cok pahalı geldi
Çok teşekkür ederim tatlım.Cnm şu yoğunluğun geçince eski düzenine dönersin yavaş yavaş. Sıkma canını.
Geçmiş olsun canım. Ne dişmiş hepsini cekmiyorlar umarımYarın sabahtan akşama kadar görümcemin dış çekimine gdyorum kızlar beni beklemeyin
Bana tanıdığın bu esneklik için çok teşekkür ederim canım. Eski düzene kavuşmayı ben de çok istiyorum.Güzeldi ama ilk sürünce az zorlandım
Aynen canım genelde erken oluyor paylasımlarda yinede gec yazan oluyor hatıratma yaparım
Tamam canım duruma göre hareket ederiz, ben müsait olunca sanada anlatayım
Bu günleri atlat eski düzenine dönersin ablam❤
Ateş basmalarina hazırım... bakalım hiç de sevmem ama huysuz biri olur muyum onu çok merak ediyorum.Ablacım benim annemde 50 yaşında menepoza girmişti hakkında hayırlısı olsun inş canım ablam
Kendim yemedigim şeyleri onlara hazırladığım için bir taraftan da vicdan azabı çekiyorum ama gelenek böyle napim Allah affetsin. Yulaflı kurabiye de yemezler kiAynı ben misafir gelince aynen öyle yapıyorum tadı tuzu derken hepsinden tadımlık alıyorum misafirle yiyemiyorum yemiyorum diye kızıyorlar pişirirken kokusu tutuyor zati daha nereme yiyim
Kız daha doyamadan gitmişsin ya...hangi ara derede girdin yazdınGüüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Hayırlı akşamlar kuzum.Günaydınmnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr şekerlerimmmm
Noldu bebem gosterebildin mi şu saate. Bulgular seni korkutmasın doktor haklı. Öğleden sonra giremedim siteye hep hata verdi. Sanırım bakım çalışması vardı. Şimdi okudum mesajları. Vızır vızır olmuş site tikladigim her yer anında açılıyor şu reklam belaları biraz azalsa keşke.Tuğçenin dün akşamdan beri başı agrıyo onu getirdim mrh sonucunu aldım nörolojiye götürdüm beyinde bi bulgu var dedi beyincerrahına gönderdi oda nörolojiye kızdı kendi kendilerine hastalık çıkarıyorlar herkes de ola bilecek zararsız bulgu dedi k.b.b götürün dedi sinüzit ola bilir gittim sıra yok yarım gelin dedi doktorla görüştüm saat 16 dan sonra hastam olmazsa bakarım olursa bakmam dedi sınavları var yarın getiremem dedim bende sabahtan beri 100 hastaya bakıyorum ne yapa bilirim dedi kızdım başka hastaneye getirdim sıra aldım bekliyorum
Aynı fiyatlar 100 lü fiyatlar var hep bakayım evimin önünde bi avm var ordan alıcam olmadıNetten de bakabilirsin aslında trendyol da falan yokmu
Bu akşam ben de yedim yarım kilo vardı...limonlu sarımsaklı. Sana da afiyet olsun kuzum.Bir güzel brokoli yemişimhiç yemiyorduk bayaa tok tuyormus ☺
300 cokmıs canım uygununu bulursunHaftasonu teknosaya gittik tartı kalmamış gittiğimiz iki avm dede tuhaf bi şekilde mediamarket vatan falan yoktu bakayım bu hafta burdan alayım diyorum ama kadın 300 dedi cok pahalı geldi
Afiyet olsun canım brokoliyi bir kere yedim sevemedimBir güzel brokoli yemişimhiç yemiyorduk bayaa tok tuyormus ☺
Dıs cekim demiş abla düğün için sanırımGeçmiş olsun canım. Ne dişmiş hepsini cekmiyorlar umarım
Yakın zamanda yeniden kavusursun abla gelenler azalırBana tanıdığın bu esneklik için çok teşekkür ederim canım. Eski düzene kavuşmayı ben de çok istiyorum.
Kazasız belasız sürüşlerKolay gelsin canım
Iyiyim bende birazdan direksiyon kursuna gideceğim
Arıyorum canım insallah bulurum300 cokmıs canım uygununu bulursun
Afiyet olsun canım brokoliyi bir kere yedim sevemedim
Dıs cekim demiş abla düğün için sanırım
Yakın zamanda yeniden kavusursun abla gelenler azalır
Valla işimiz var diye şükrediyoruz canım ekonomi kötü hakikaten küçük oğluma da çok para gerekiyor eğitim için zaten diyet yapıp her gün et yediriyoruz... hiç nazlanacak halim yok otobüste de oturuyorum ilk durakta biniyorum bazen seferler iptal oluyor ne zaman geleceği belli olmuyor onun dışında iyiyiz en önemlisi aile huzuru gerisi boşş....Bir derdim var çocuk yaptığı kadına “aşkı biten” adamlarla dolu....bu arada Sizlere, can arkadaşlarıma da dua ediyorum İnşallah sizin çocuklarda hiç problem Çıkmaz canım problemli çocukla uğraşmak hem masraflı hem üzücü......Amin cnm inşallah diyeyimservisin olmamasıda kötü olmuş
Tesekkur ederim canımKazasız belasız sürüşler
İlk sayfada linki var canım bulamazsan atarım linkiYa kızlar diğer tarafı bulamadım
Yaa ne güzel insallah hayırlısı ile istediğin iş olur canım ❤Kızlar bugün anneme beni hiç bir yerden aramıyorlar diye dert yandım, 3 firmadan aradılarPerşembe günü ilkine gidiyorum kısmetse.
Oğluna çok çok geçmiş olsun cnm, rabbim hepimizin evlatlarına daima sağlık nasip etsin...dediğin gibi ekonomi kötü cnm, her şey ateş pahası. İşsiz kalınacak bir zaman değil maalesef. Bugün bir arkadaşımda işinden şikayet etti ama borç ödüyoruz ayrılamam dedi, onada ayrı üzüldüm. İyi insanlar hep dertlerle sınanıyor şu hayatta, beterlerinden korusun gene Allah.Valla işimiz var diye şükrediyoruz canım ekonomi kötü hakikaten küçük oğluma da çok para gerekiyor eğitim için zaten diyet yapıp her gün et yediriyoruz... hiç nazlanacak halim yok otobüste de oturuyorum ilk durakta biniyorum bazen seferler iptal oluyor ne zaman geleceği belli olmuyor onun dışında iyiyiz en önemlisi aile huzuru gerisi boşş....Bir derdim var çocuk yaptığı kadına “aşkı biten” adamlarla dolu....bu arada Sizlere, can arkadaşlarıma da dua ediyorum İnşallah sizin çocuklarda hiç problem Çıkmaz canım problemli çocukla uğraşmak hem masraflı hem üzücü......
Yaa ne güzel insallah hayırlısı ile istediğin iş olur canım ❤
Geçmiş olsun cnm, çok üzüldümBi de oğlumun kolunu sıkmış bu yıl gelen bi çocuk soyarken farkettim herşeyi anlatamıyor ya...ona üzüldüm şimdi
Öyle.düşünme canım o kadar emek vereceksin hakkını istemen cok normal, birde oğlunu düşündüğünden daha cok secici oluyorsun insallah gönlüne göre bir iş bulursunCnm iki tanesi ile maaşı telefonda konuştuk, birinin skalasının üstünde kaldım. Altına inmek istemediğimi söyleyince anlaşamadık. Perşembe gideceğim yerle maaş konusunda tamamız, pozisyon acil olduğu için görüşme olumlu geçerse başlamam gerekecek. Umutlanmak istiyorum ama bir yanım hep temkinli. Artık kendimi de şımarık, iş beğenmez gibi düşünmeye başladım
Ayy brokoliye bayılırım. Üç öğün olsa yerim.Bu akşam ben de yedim yarım kilo vardı...limonlu sarımsaklı. Sana da afiyet olsun kuzum.
Hadi bakalım umarım iyi şeyler olur canım.Kızlar bugün anneme beni hiç bir yerden aramıyorlar diye dert yandım, 3 firmadan aradılar ☺ Perşembe günü ilkine gidiyorum kısmetse.
Bugünkü menüm
Sabah10.00
1 haş yumurta
Azcık söğürme
Domates salatalık
2 kaşar peynirir
1 dilim kepekli ekmek
Akşam19.00
Yarım tabak mercimek köftesi
Ayran
Az turşu
Su 2 lt
Spor 7.500 adımZipzip-
11 kasım menü
11.00 1 dilim peynir yarim krep 2 tatli kaşığı tahin pekmez 5 zeytin 1 dilim tb ekmek
15.00 1 sade türk kahvesi 1 avuç yer fıstığı 1 küçük lokum
19.00 yarim lavaş arasına kavrulmuş kiyma turşu 1 bardak ayran
Su 2 lt Spor yarım saat yürüyüş
Kahvaltı 09:00
1 kk peynir 2 zeytin
1 tk labne 1 tk bal
1 dilim ekmek
öğle 13:00
1 kase kuru fasulye
akşam 18:00
1 kase sulu köfte
1 kase ev yoğurdu
11 kasım
sabah 8.00 bir yumrtu bir dilim ekmek bi çay
arada 10.30 bir elma
öğle: 12,30 yarım açık ekmek biraz peynir domates salatalık biraz bal birz yağ çay
arada 4 burçak bisküvi
akşam bi kase tarhana çorbasi 2 dilim börek
3 lt su 5552 adım
12 Kasım menüsü
09.00 kahvaltı
2 dilim ekşi mayalı ekmek ve tulum peyniri domates ile tost.
11.45 öğle
Yarım kase domates çorbası, yarım tabak tavuk döner, marul salatası.
12.30 ara
Avuç içi kadar kuru üzüm ve fındık karışımı, şekersiz çay.
18.30 akşam
Kıtır salatası (domates salatalık peynir yeşil zeytin altınbaşak bisküvi limon zeytinyagi), 5 i 1 arada çay.
2.8 lt su
Spor
8000 adım
20 sn wall sit
20 sn plank
20 adet köprü
Selam kizlar
Sabah kahvaltisi 10
Biraz mantarlı omlet
Bir tane haşlanmış yumurta
Biraz peynir
4-5 yeşil zeytin
2dilim kepek ekmeği (kafama göre karataydan vazgeciyorim arada )
Ne yaptığımi bende bilmiyorim
Arada bir dilim kivi mecburiyetten kızım uzattı
Öğlen iki dilim t b ile bir kase kabak yemeği dereotlu yoğurtlu
Akşam
Ciğer ve dalak kavurma
Yoğurt(yarım kase) turşu
2dilim kepek ekmeği
2 litre su
Spor sadece 10 dakika zumba yaptım
Dünden plates çok acıttı vücudumu
Çok zorluydu hareketler :))
12 Kasım Menü
Sabah
Bir domates
Bir dilim beyaz peynir
3 zeytin
Öğle
Filtre kahve sütlü
2 küçük kurabiye
Akşam
2 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı et sote
2 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?