Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Insallah olur canım belki ilerde ihtiyacı olur
Ay inşallah cnm. En son gittiğimde memura dedim ki ‘oğlan 2 yaşına geldi, 18 e kadar halledersiniz değil mi? Şunun şurasında 16 sene kaldı’

Bürokrasiden ve üzgünüm memur zihniyetinden nefret ediyorum. 1 dklık iş için 6 ay bekledim. Harcadığım paraları söylemek dahi istemiyorum. En büyük sıkıntım bulgaristanda bekar gözüktüğüm için pasaportumu yenileyememek oldu. Süresi bittiği için ayrıca ceza ödeyeceğim.

Yaa cezalar kötü olmus canım ama oğlun için herseye deger

Merhaba kizlar ben de okuldan yeni geldim. Eşimle kahve keyfi yapıyorum. Kolay gelsin hepinize. birmuhendisanne çok sevindim canım inşallah her şeyi yoluna koyarsın. Ben iş görüşmesinin sonucunu bekliyorum ordan da güzel haber gelirse kutlarız inşallah. Seni sık göremeyiz diye biraz üzülmüyor değilim ama geçim derdi katlanicaz artık. Olsun da gerisi kolay hayırlısıyla.

Hosgeldinn abla

Elhan ım işe girsem bile burasını ihmal etmem cnm. Buraya ve sizlere o kadar alıştım ve benimsedim ki, az girdiğim günler canım sıkılıyor, birileri gelmediğinde bişey mi oldu diye merak ediyorum hemen.

Cnm sadece görüşmeye gidiyorum, belkide olmaz yine Dediğin gibi annelik hep pişmanlık, evde olsan maddi olarak yetemiyorum diye dert olur, işte olsan ben görmeden büyüyor diye... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Hoş buldum tatlım. Gitmişsin ama olsun şoför bir kaptanımız olacak sonuçta. iyi kurslar bebeğim.
Duymak istediğim cümleler de gelmiş. 6 takım organik bir aile her üyesiyle mükemmel. Seninle aynı duyguları yaşıyorum ben de. Özlüyorum ciddi ciddi.
Kızlar iyi akşamlaaaar
İyi akşamlar kuzu. Çilelerin yildiramadigi güzel hatun. Gelmiş mi bebim evine..

Bizim mevzu derin kurstan çıkan çocukla doktora dersinden çıkıp bizi eve götürecek eşimi bekliyoruz Elhan ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…