Insallah olur canım belki ilerde ihtiyacı olurCnm nüfus müdürlüğünden geldim az önce, oğlumu çifte vatandaş yapmak için evrak toplamaya çalışıyorum. 1 yıldan fazladır saçma sapan koşturdular beni, en sonunda olacak gibi bakalım
Ay inşallah cnm. En son gittiğimde memura dedim ki ‘oğlan 2 yaşına geldi, 18 e kadar halledersiniz değil mi? Şunun şurasında 16 sene kaldı’Insallah olur canım belki ilerde ihtiyacı olur
Yaa cezalar kötü olmus canım ama oğlun için herseye degerAy inşallah cnm. En son gittiğimde memura dedim ki ‘oğlan 2 yaşına geldi, 18 e kadar halledersiniz değil mi? Şunun şurasında 16 sene kaldı’
Bürokrasiden ve üzgünüm memur zihniyetinden nefret ediyorum. 1 dklık iş için 6 ay bekledim. Harcadığım paraları söylemek dahi istemiyorum. En büyük sıkıntım bulgaristanda bekar gözüktüğüm için pasaportumu yenileyememek oldu. Süresi bittiği için ayrıca ceza ödeyeceğim.
Onun için dünyaları veririm vallahi kuzumYaa cezalar kötü olmus canım ama oğlun için herseye deger❤
Hosgeldinn ablaMerhaba kizlar ben de okuldan yeni geldim.Eşimle kahve keyfi yapıyorum. Kolay gelsin hepinize. birmuhendisanne çok sevindim canım inşallah her şeyi yoluna koyarsın. Ben iş görüşmesinin sonucunu bekliyorum ordan da güzel haber gelirse kutlarız inşallah. Seni sık göremeyiz diye biraz üzülmüyor değilim ama geçim derdi katlanicaz artık. Olsun da gerisi kolay hayırlısıyla.
Merhaba kizlar ben de okuldan yeni geldim.Eşimle kahve keyfi yapıyorum. Kolay gelsin hepinize. birmuhendisanne çok sevindim canım inşallah her şeyi yoluna koyarsın. Ben iş görüşmesinin sonucunu bekliyorum ordan da güzel haber gelirse kutlarız inşallah. Seni sık göremeyiz diye biraz üzülmüyor değilim ama geçim derdi katlanicaz artık. Olsun da gerisi kolay hayırlısıyla.
Kolay gelsin cnmBen yine kursa gidiyorum aksama gelirim
Sağol canım ❤Kolay gelsin cnm
Çok geçmiş olsun kuzum. Ben de sevindim çocuklar10 gündür atkı bere takıyorum okula giderken canım valla bende sevindim başka bişey çıkmasında sünizite razıyım
Kaptanım nasıl gidiyor şoförlük?Ben yine kursa gidiyorum aksama gelirim
Cnm sadece görüşmeye gidiyorum, belkide olmaz yineAkşam çıkışı sürünerek eve gidenlerebirmuhendisanne de katılıyor yaşasın. Para kazandığına sevinerek çocuğunla vakit geçiremediğine üzülerek geçip gidecek günler böylece....... iş çıkışı duygularım böyle
Hoş buldum tatlım. Gitmişsin ama olsun şoför bir kaptanımız olacak sonuçta.Hosgeldinn abla
Duymak istediğim cümleler de gelmiş.Elhan ım işe girsem bile burasını ihmal etmem cnm. ☺ Buraya ve sizlere o kadar alıştım ve benimsedim ki, az girdiğim günler canım sıkılıyor, birileri gelmediğinde bişey mi oldu diye merak ediyorum hemen.
İyi akşamlar kuzu. Çilelerin yildiramadigi güzel hatun.Kızlar iyi akşamlaaaar
Bizim mevzu derin kurstan çıkan çocukla doktora dersinden çıkıp bizi eve götürecek eşimi bekliyoruzHoş buldum tatlım. Gitmişsin ama olsun şoför bir kaptanımız olacak sonuçta.iyi kurslar bebeğim.
Duymak istediğim cümleler de gelmiş.6 takım organik bir aile her üyesiyle mükemmel. Seninle aynı duyguları yaşıyorum ben de. Özlüyorum ciddi ciddi.
İyi akşamlar kuzu. Çilelerin yildiramadigi güzel hatun.Gelmiş mi bebim evine..
Eşinin doktorasını ne zaman bitiyor cnm hayırlısı ile? Daha önceki msjlarından da hatırlıyorum pastanede bekliyoruz falan yazmıştınBizim mevzu derin kurstan çıkan çocukla doktora dersinden çıkıp bizi eve götürecek eşimi bekliyoruzElhan ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?