Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın nazlım ablam sultanım sizler varsınız ......
kolay gele ablam . bendede var aynı telaş hafta sonu günüm var bügünde hava güzel fırsat bu fıstat bahar temizligine kalkıştım koltuk ve halılar için makina getirttim ... camlar vs derken çokkk işim var bu hafta .....

sagol ablam sanada koly gelsin ve tabiki gözüğn aydınnn diyim bari safak kac ablam zemuszemus

GÜNAYDINLAR KIZLAR

yaaa benim dikkatimi çekti derya bayadır gelmiyor . kötü bişey yoktur inşallah .

günaydın nazcım kızz surda dügüne ne kaldı sen hala işe mi geliyorsunkötükedihüso

evet derya yok bu ara bişy yoktur inlyerimseniben

işlerim çok canım . Onları yarına kadar halletmem lazım . Cuma gününden itibaren 15 nisana kadar izinliyim canım .

oğluşunun gelmesine az kaldı ablacığım . ALLAH kavuştursun tez zamanda . şimdi oğluşa güzel yemekler yapılır .

en güzel telaş sen de ama bu haftaaa kuzuşummm :asigim:

işallah oğluş gelecekk özledim sıpamıı
cuma rahat rahat ymek yapayım diye bugünle yarın temizlikk a.s

halıları yıkattım bennn aebenimm koltukları kadın siliniyor bende fazlalıkları ayırıyorr çekmeceleri boşaltıyorumm -tatlicadiarzu-
telaşın içine girdimmm
haftaya kızın sınav haftası allah kısmet ederse dua okutacağım evdee
yoğun günlere bugün itibariyle yelken açtımm kafamçokkarıştı

merhabalar arkadaşlar.a.s.ne tesadüf,sözleşmişiz gibi çoğumuz temzliğe kalktk.bende bugn başlıom.yarında yardımcı kadın gelck.menümü aksatmam inşalh.fisfisfis.bugünde geç kalktm.bakalım allah ne verdiyse yazcm akşamyerimseniben

Merhaba arkadaşlar... Dün çok geç geldim eve yazamadım menümü hemen şimdi yazayım sonrada geçmişi okuyayım....

30/03/2010

SABAH:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

Haşlanmış tavuk
salata
1 dilim kepek ekmek
1 bardak ayran

AKŞAM:

3 yemek kaşığı bakla
1 yemek kaşığı yoğurt

ARA: Doğumgünu pastamın kekinden 1 çatal

bide akşam 2 duble rakı içtim

canım resimlerin üzerinde sağ tıkla özellikler de

resmin adresini burdaki dağ işareti olan sarı yer var ya oraya yapıştır

nice mutlu yıllaraa.s.

Nice senelere sinemciğim, herşey gönlünce olsun tatlım, umarım tüm yaşlarını beraberce kutlarız hiç kopmayız takım olarak

sinem ......... daha hayırlı nice senelere...

magic ,nde doğum günüymüş nice senelereee Şeniz

sinemciğim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım . sevdiklerinle beraber nice senelere

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim..... Umarım yeni yaşımdada hep sizlerle ve bu sefer incecik bir şekilde olabilirim..... opuyorumnanaktan İyiki varsınız..... Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.... olumunekankayizsmile

Ablacığımmmm nereye gidiyorsun bizi bırakma ya....... Biz sensiz ne yaparız ki...... Ağlarım ama ben sen böyle dersen.....

azcık da gülelim elif kaçar

Bende bu hale gelmenin köşesinden döndüm...... kaydirigubbakcemile3 İyikide dönmüşüm.... sempatiksalakcinni

kolay gelsin temizliği olan herkese ve bu arada gözün aydın ablacığım... Allah kavuştursun...

işlerim çok canım . Onları yarına kadar halletmem lazım . Cuma gününden itibaren 15 nisana kadar izinliyim canım .

Naz ben hala senin balayınde tatil yapabileceğine inanamıyorum.... Kendin gidemezsen iş yerini karadeniz turuna dahil edersin..... delikafadulden

bizim karadeniz turu yattı sanırım . büyük bir ihtimalle gidemeyeceğiz . daha yakın bir yerler ayarlayacağız. bakalım hayırlısı artık ....

iyi akşamlar sevgili takımım;
sabah 6.30'dan beri koşturuyorum, çok yoğun bir günden sonra(ki günü yarıda kestim daha üzerine 9.30a kadar dershane vardı.)evime az önce vardım:bbo:.
aeben ablcım bu arada kitabım geldi başladım okumaya.
çok yorgunum yatıp bir saat uyuycam şimdi. sonra kalkıp yemeğimi yer menümü yazarım inşAllah zemuszemus
görüşmek üzere:1closedeyes:

selam kızlar
bugün yan komşuma yardıma gittim haftasonu oğlunu evlendiyoda sarma sardık.. kafam şişti karıların kahkahalarından bağırarak muhabetlerinden menopoz şeker tansiyon kollestrol şikayetlerinden... aralarındaki en çıtır bendim..

bugünkü menüm
kahvaltı(07:30)
domates,salatalık,peynir,1 zeytin, maydonoz,şekersiz çay

12:00 4 adet mercimek köftesi

16:00 domates,salatalık,tavada yumurta,peynir,şekersiz çay

17:30 1 mercimek köftesi

20:30 1 tabak kurufasulye, maydonoz,yoğurt

kimseler kalmamıs herkes bi bahar temizligi havsında annem de kac gündr bana diyo m baslayalım diye bnm de kardesim sınva grcek karar vermedik sınvdan önc emi baslsak sonra mı ama:hulya:
yarın bi ark tasıncak tuttugu evi temizlemeye gidicez yazık kimse yok yarıdm etcek bana diyo kac gündr tek umudum sensin diye bende az kalori harcamıs olurum tartı günü öncesisempatiksalakcinni

9.30
2 dl kızarmıs ekmek..3 ceviz..az marmelat..yarım salatalık..yarım domates.. yeşil cay..
13.00
büüyk kase tonlu salata..yarım kase yogurt..
17.00
1 elma
19.00
yogurtlu kabak kavurma..1 dl ekmek..1 çk marmelat
ara
muhtemelen 1 fincan tarcınlı ılık süt

ıYı GECELER KISLAR ÇOK YOGUN BıR GÜNDÜ HALADA DEVAM ETMEKTE . YARIN GÖRÜŞÜRÜZ umarım ...

selma naber? nasıl 57 kilodan aşağı düştünmü? bi ara yarışıyoduk seninle.. ama sonucunu görememiştim :)

Ayyy hiç sorma 57 lerde sürünüp duruyorum derken artışa geçmeye başladım.Şu anda 57.7 yim ayvayı yedim dahada çıkmazsam iyi...İstersen yarışa tekrar başlayabiliriz ne dersin?

Öğlen menümüz aynı sayılır kıs.... Sen bu yarışı bu sefer baya ciddiye aldın kuzuuuu korkmaya başladım senden.....sempatiksalakcinni

31/03/2010

SABAH:

1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek

ÖĞLEN:

(arkadaşlarla burger kinge gittik ve zavallı benin yediklerine bakın :1no2:)

Ton balıklı salata
1 bardak ayran

AKŞAM:

Yoğurtlu patlıcan salatası

sabah(7.45): 2dilim çavdar ekmeğiyle ve lor peyniriyle yapılmış yağsız tost,2 zeytin,domates,tere,maydonoz
öğle(15.30)1simit,1küçük kutu ayran
akşam(20.30)2tavuk köfte,salata,1kase keten tohumlu yoğurt
2lt su 3sb yeşil çay
1sa. tempolu yürüyüş

sinem sen artık diyet yapmadığın zaman bile burger kinge gitsen bunları yersin. çünkü insan sağlıklı beslemeye alışınca hamburger gözüne çok suçlu,zararlı bir yiyecekmiş gibi geliyora.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…