günaydı aeben günaydın sultnnn
kolay gelsin bu aradaaa sultancımm kaydirigubbakcemile5
bendede temizlik var bugün ve yarınnn yardımcı aldımmm a.s
cuma oğluşum geliyoryaaa hazırlık başladıı :asigim:
GÜNAYDINLAR KIZLAR
yaaa benim dikkatimi çekti derya bayadır gelmiyor . kötü bişey yoktur inşallah .
[ı]
sagol ablam sanada koly gelsin ve tabiki gözüğn aydınnn diyim bari safak kac ablam zemuszemus[/ı]
[ı]günaydın nazcım kızz surda dügüne ne kaldı sen hala işe mi geliyorsunkötükedihüso
evet derya yok bu ara bişy yoktur inlyerimseniben[/ı]
oğluşunun gelmesine az kaldı ablacığım . ALLAH kavuştursun tez zamanda . şimdi oğluşa güzel yemekler yapılır .
günaydın nazlım ablam sultanım sizler varsınız ......
kolay gele ablam . bendede var aynı telaş hafta sonu günüm var bügünde hava güzel fırsat bu fıstat bahar temizligine kalkıştım koltuk ve halılar için makina getirttim ... camlar vs derken çokkk işim var bu hafta .....
canım resimlerin üzerinde sağ tıkla özellikler de
resmin adresini burdaki dağ işareti olan sarı yer var ya oraya yapıştır
nice mutlu yıllaraa.s.
Nice senelere sinemciğim, herşey gönlünce olsun tatlım, umarım tüm yaşlarını beraberce kutlarız hiç kopmayız takım olarak
sinem ......... daha hayırlı nice senelere...
magic ,nde doğum günüymüş nice senelereee Şeniz
biraz gec oldu ama iiki dogdun sinem iitki dogrun iiki dogrun mutlu yıllar sanaopuyorumnanaktan cnm bnim yeni yasın hayırlı olsun çıtır çıtır nice güzel seneler gecirirsin inskaydirigubbakcemile5l
istiyorum cnkü bugün bi magazada kıyafet denedim ve etekte 40 bedene girdimkaydirigubbakcemile2 az daah sabredip yeni ciciler alcam kendime yaalaelaelaelaelae kızlar için güzel seyler yaptım ama bn onlar gelmeden ögle yemegimi yiyim ki sonra gözüm pasta böreklerde kalmasınlülülülülülü
sinemciğim geçmiş doğum günün kutlu olsun canım . sevdiklerinle beraber nice senelere
ben geldim ..geçtim ...gidiyorum . elifim .. geçen sene giydigim pantullar bol geliyo kaydirigubbakcemile3
az sıkacam dişimi verecen kalanınıda . ama gözüm arkada inan senin gibi cadıları burda gördükçe arkama bakmadan gidemiyorum ...bilmiyorumkismileopuyorumnanaktanhepinizi çıtır görsemde içim rahat gitsem diyorum ama su koyveriyosunuz ..:dilcikar::mymeka:
niye kaşındın akşam ,akşam gene azarı yedin .:roflol::roflol:Şeniz
azcık da gülelim elif kaçar
günaydı aeben günaydın sultnnn
kolay gelsin bu aradaaa sultancımm kaydirigubbakcemile5
bendede temizlik var bugün ve yarınnn yardımcı aldımmm a.s
cuma oğluşum geliyoryaaa hazırlık başladıı :asigim:
işlerim çok canım . Onları yarına kadar halletmem lazım . Cuma gününden itibaren 15 nisana kadar izinliyim canım .
bizim karadeniz turu yattı sanırım . büyük bir ihtimalle gidemeyeceğiz . daha yakın bir yerler ayarlayacağız. bakalım hayırlısı artık ....
selma naber? nasıl 57 kilodan aşağı düştünmü? bi ara yarışıyoduk seninle.. ama sonucunu görememiştim :)
9.30
2 dl kızarmıs ekmek..3 ceviz..az marmelat..yarım salatalık..yarım domates.. yeşil cay..
13.00
büüyk kase tonlu salata..yarım kase yogurt..
17.00
1 elma
19.00
yogurtlu kabak kavurma..1 dl ekmek..1 çk marmelat
ara
muhtemelen 1 fincan tarcınlı ılık süt
Öğlen menümüz aynı sayılır kıs.... Sen bu yarışı bu sefer baya ciddiye aldın kuzuuuu korkmaya başladım senden.....sempatiksalakcinni
31/03/2010
SABAH:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
(arkadaşlarla burger kinge gittik ve zavallı benin yediklerine bakın :1no2:)
Ton balıklı salata
1 bardak ayran
AKŞAM:
Yoğurtlu patlıcan salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?