- 8 Mart 2019
- 7.709
- 38.470
- 548
- 40
Kuzum ben işçi çocuğuyum,annemle babam gece yarıları gelirdi eve. Anneannem ben 1. Sınıftayken rahmetli olunca kardeşimle biz tek başımıza büyüdük. O yüzden hassasım sanırım bazı konulardaKıyamam ben sana....sen hep benim mesajlarıma üzgün yüz koyuyorsun inan ben mutluyum... pastanede beklemek de otobüse binmek de çok kötü değil bugün akşam kahvaltı yaptım mesela. Çay çok güzeldi. Hepimiz ailelerimizle birlikte yaşıyoruz kimimiz anneyiz kimimiz evlat ama huzurlu ailelerden geliyoruz anladığım kadarıyla....hiç dert değil allah sağlık versin...Eşim daha ders alıyor, sonra tez aşamasına geçecekmiş kişiye göre değişiyormuş. Bu kuzenin çocuğu, çevremdeki başka mutsuz insanlar, KK BDV hayatımdaki güzelliklerin farkına varmama sebep oldu.
Tek derdimiz otizmli oğlum ama o da okumayı öğrendi mesela. Tamam çuvalla para döktük ama onun okumayı öğrenmesinin yerini hiçbir şey tutamaz.Minnak bir okulda, sevgiyle büyütülmüş arkadaşlarının yanında dışlanmadan eğitim alıyor İnşallah normale döner bir gün dua edin Kızlar. @birmuhendisanne sen de gel çileli çalışan annelerin hayatına. Amaaaan baktın olmadı bırakırsın mecbur değilsin ya, eşin çalışıyor nasıl olsa.....otobüslerde yazışırız
Ben de yerdim, bıraksalar yine yerim herhalde. Ben de 78 le başladım canım, şu an 63 oldum. Boyum 1.60. İnşallah hedef kilolarimiza kavuşmak nasip olur.yanlış yere alıntı oldu pardon
Bende çok seviyorum ekmeği rahat bir tane yerim bir öğünde
Şuan 76-77 arası gidip geliyorum boy 1.55
Benden uzunsun canım sen :)) inşallah kavuşuruz diyetisyen tuhaf biriydi laf sokar gibi konuştu banaBen de yerdim, bıraksalar yine yerim herhalde. Ben de 78 le başladım canım, şu an 63 oldum. Boyum 1.60. İnşallah hedef kilolarimiza kavuşmak nasip olur.
çişim gelmesin dye az içtim oo ne diyon sen bittim yaBenim gibi ekmeğe düşmüşsün canım, yememek için zor tutuyorum ben de kendimi. Yemek saatlerini ve miktarlarını da yazarsan daha güzel olur, ekmek dışında menünü sevdim.
Afiyet olsun canim, kurabiyelerin oglede olması iyi olmuş en azından. Saatleri de yazmaya başlarsan güzel olur.
Lokumlar ve akşam keyfi haricinde aslında çok güzel bir menuymus canım. Ne zaman evden uzak olsan bu başına geliyor senin. Afiyet olsun tatlım.
Canım mecburen böyle olmuş ama menün çok kötü. Tatlıdan ziyade sabah çok zayıf olmuş, akşam da yemek yok. Sağlığın için dikkat etmelisin canım, inşallah işyerinde fırsat bulabilirsin buna.
Afiyet olsun canım, güzel menü ve günü de erken bitirmişsin.
Afiyet olsun canım, biskremin erken olması çok sorun yaratmaz, senden de menü saatlerini yazmanı rica etsem bundan sonraki günlerde.
Akşama kadarki yediklerin mecburiyetten pek iyi olmamış canım ama çekim sırasında erimistir diye düşünüyorum. Suyu çok çok az içmişsin.
Ben olsam gitmem bı daha üslubu çok çirkin.Benden uzunsun canım sen :)) inşallah kavuşuruz diyetisyen tuhaf biriydi laf sokar gibi konuştu bana
.işte ideal 58 ama sende zor
65 olsan yeter falan en az 4 ayda verirsin o da en iyi ihtimalle falan
Hep bu tarz konuştu
Dış çekim işi çok zor canım, Allah kurtarmış neyse ki.çişim gelmesin dye az içtim oo ne diyon sen bittim ya
Eşime dedim önce sen olcul tartil senin işin bitsinBen olsam gitmem bı daha üslubu çok çirkin.
Tekrar kontrol için gideceksen o zaman alttan almazsın yine böyle davranırsa. Ona inat güzel bir eksiyle gitmek lazım.Eşime dedim önce sen olcul tartil senin işin bitsin
Eğer bana bir daha laf sokarsa tartışıp çıkacağım dedim
Ne gerek var diyor ..dedim gerek var var onun o otrudugu masayı bir sallamak lazım
Günaydın canım, Allah işlerini rast getirsin. İnşallah çok güzel bir görüşme olur. Hayırlı bir şekilde nasip olsun inşallah.Kızçelerim günaydın ❤ Marmaraya bindim, önce eve gidip hazırlanacağım sonrada iş görüşmesine gideceğim. Çok aktif olamayabilirim.
Hayırlısı olsun canim ❤Günaydın canım, Allah işlerini rast getirsin. İnşallah çok güzel bir görüşme olur. Hayırlı bir şekilde nasip olsun inşallah.
Hayırlısı olsun canim hakkında ❤Kızçelerim günaydın ❤ Marmaraya bindim, önce eve gidip hazırlanacağım sonrada iş görüşmesine gideceğim. Çok aktif olamayabilirim.
Öyle yapacagim zatenTekrar kontrol için gideceksen o zaman alttan almazsın yine böyle davranırsa. Ona inat güzel bir eksiyle gitmek lazım.
GünaydınGünaydınnnn
Kurs güzel gidiyor son iki gün kaldı ilk güne göre cok daha iyi kullanıyorumTamam canım olur. Nasıl gidiyor dersler ve yeni hayatın.
Tamam olur ablacım 3 günlük tatil sanada iyi gelecektirZipzip- canım hafta sonu seminer etkinlikleri çerçevesinde Afyon/ Gazlıgöl' e üç günlüğüne kaplıcaya gideceğiz canım. Müdür organize etti beş aile gidiyoruz. Bu hafta değil de sonraki cumaya listeye girsem olur mu? Daha iyi toparlanıp gelirim diye düşünüyorum. Yeni gelişti bu durum.
Günaydın canım ❤Kızçelerim günaydın ❤ Marmaraya bindim, önce eve gidip hazırlanacağım sonrada iş görüşmesine gideceğim. Çok aktif olamayabilirim.
Günaydın canım ❤Günaydıın kizlar
Ben buralardayım ama kimseler gelmiyor.Ne kadar sessiz takım
Herkesin işi var sanırımBen buralardayım ama kimseler gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?