Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ablam o kırmızılı cümleye bayıldım .:jeyyar: yaşaşın kadınlar . gıcık erkeklere ölümm ....:lepi::roflol: ay pek Amazon gördüm kendimi.-tatlicadiarzu-
oy ben daha çıkamadım içinden bu temizligin yahu .Çok üzgünüm çoook bugünde halılarrı ve koltukları hallettim .... akşamda yaprak sarayım hazır olsun .laelaelaelaelae gün mün derken bahar temizligide elden çıktı .:lepi:kaydirigubbakcemile3
ay geçmiş olsun hem ogluşa hem pc ye ..a.s.
aşk olsun aebenciğim ablacığım . bir anda çok üzüldüm okurken . kızlar ben yarın gelemem beni sabit geçin çünkü bugün tartılamadım .
nazlım bu bekar olarak bize yazdıgın en son mesaj ..yani tarihi bir mesaj sengözlerimebaksanabhihoyyyt:sm_cool:delikafadulden.

takımımın hatunları . yarın cuma bildiginiz üzere 11 30 kadar kesin bildirimizizi yapın ... nazlım yok . bende ALAH bilir po.. kaç buçuk atıya olur .cumartesi gün hazırlıgım var ....

yarın hesapları siz yapacaksınız bunu 1 aydır tekrarlıyorum biliyorum ama kaydirigubbakcemile3
hesapları yapıp kardeş takıma konturol ettireceksiniz sizde onların listesini konturol edeceksiniz .... sonrada paylaşım alanına koyulaçak bu kadar .....
kolay gelsin ...a.s.

Son düzenleme:
meşgül melegim meşgül olmanın dışında nasılsın .?opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
bu gün pekbi enejigim herhaldelaelaelaelaelae bu enerjiyi kalan işlerde kulanayım . kaydirigubbakcemile3

insan iş olup koşturunca yemegi unutuyor dimi eddoras abla boshayallersmile afiyet olsun .

selam kızlarrr
deryalım gelmıs hosgelmısss
nazz sımdıden tebrık ederım 2gunmu kaldı duguneee hadı hayırlı olsun sımdıdennn

selamlar
nasılsınız bugün;
derya_lim gelmiş hoş gelmiş oğluna da gçmiş olsuna.s., aeben abla ben şakanı yemedim,:jeyyar:
Naz umarım hiç bir aksilik yaşanmaz çok güzel geçer düğünün,her şey gönlünce olur hem düğünde hem ömür boyu,opuyorumnanaktan
akşama misafirim var benimde dün pastalarımı yaptım,şimdide süpürüp silip toz alayım, müsadenizle şimdi çıkyım ben akşama yatmadan yazarm menümü; bütün ev hanımları temiliğe hücummm

yyyaaaa alsanaalsanasmile dövecem seni heeee alsanaalsanasmile
ABLAM bu uygulamanında zaten mantıkla bi alakası yok .kaydirigubbakcemile3
tamamen 1 NİSANLA alkalı ....lülülülülülünaniknanik:tomato:
nisan birrrrmişşş alsanaalsanasmile moralim altüst olduydu ama :) iyi kekledin helal olsun alkisalkisalkis

kızlar ben yarın nete giremicem anca öğleden sonra girebilirim o sebeple kilomu şimdi bildireyim ama aynı kilom yaneeee;
77,0 /77,0 / 0,00 / 0,00%

abooowww eyvah eyvahh.gitti güzelim pc.. olsun artık napalım olacağı varmış cana geliceğine mala gelsin deryacım.. geçmiş olsun oğluşuna fotosunu kaldırda çocuk göze gelmesin..tütütü maşalahh.. ahahaha kendimi kocakarılar gibi hissettim bi anda :)))):roflol:

selam canım takımım yorgun olmama ragmen sizsiz durmadım ben yokken neler kaynattınız diye mrraktan grdimzemuszemus bugün gecen bahsettgim arkdsımın yeni tuttugu evi temzledik bu arada ev yeni ve insaat pisligide cabası canım cıktı ki bide yanımzda bi yardımcı hanım vardı yoksa bzim gibi toy kzın yapacagı gibi degildi bu saatte ancak bitti hemn eve attım kendimi:bbo:

meşgül melegim meşgül olmanın dışında nasılsın .?opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
bu gün pekbi enejigim herhaldelaelaelaelaelae bu enerjiyi kalan işlerde kulanayım . kaydirigubbakcemile3

çok meşguldüm ablam bugün malum ay başı akannehir

şimdi de azcık evde işleneyim dedim ,çamaşır attım 2.makine oldu

yazlıklardan bikaç bişey çıkardım ütüledim

haftasonu çıkarmak lazım artık, ince gömlekle yandım bugün sıcaktan

ben temizliği bitirdim.hepinize kolay gelsin canlarım.zemuszemus
Bu günkü menümü yazıym.Sonra spor yapcam.Sporumuda şimdiden yazıomki mecbur yapıom.
KAHVALTI
1yumurta
domates
biber
peynir zeytin
1tatlı kaşığı light reçel
1dilim tam buğday ekmeği
ÖĞLE
1kase yayla çorbası
1küçük tabak bulgur pilavı
az yoğurt
ARA
1portakal
AKŞAM
1kase k flakes sütle
GECE
meyve
SPOR
1saat bisiklet
yarım saat koşu bandı
Yarın sabah görüşmek üzreopuyorumnanaktan

ohh herkesler bahar temizliğini bitirmiş maşallah ellerinize sağlık

bende halılarımı yıkamaya vereyim koltuklarımı silip, perdelerimi yıkıcam

bu hafta sonu güzel olurdu ama eşim evde pazar günü gezcez

Slm kızlar keyifler yerindedir umarım..... Bende kurstan geldim hemen koştum buraya ve menümü bildiriyorum....

01/04/2010

SABAH:

1 adet haşl. yumurta
yarım dilim kepek ekmek
3 tane zeytin

ÖĞLEN:

Tavuklu salata
1 bardak ayran

AKŞAM:

4 kaşık bakla
2 kaşık yoğurt

Ben kilomu öğrendim bile regli öncesi olmasına rağmen iyi bir rakam haftayada böyle olursa mezun olma zamanı gelir ama ben hedefi 50 yapacağım..... Yarın gelince öğrenirim sonucu artık.....

ABLAM bu uygulamanında zaten mantıkla bi alakası yok .kaydirigubbakcemile3
tamamen 1 NİSANLA alkalı ....lülülülülülünaniknanik:tomato:

Ablacığım yaaaa ilk mesajı okuyunca içimden birşeyler koptu gitti çok üzüldüm vallaha ya....... Allahtan ilk muhabbet olduğu sırada burada değildim oturup ağlardım...... İçim rahatladı 2. mesajda arada mesajları atlayarak okudum hemen 2. mesajını opuyorumnanaktan

Tekrar hoşgeldin derya, üzüldüm bilgisayarının başına gelenlere umarım önemli olan verilerini kaybetmeden kavuşursun tekrar bilgisayarına.... Ayrıca oğlunada çok ama çok geçmiş olsun...

oyyyy kuzucuk yorulmuş bugün.... Şimdi yat dinlen bakalım birazda......opuyorumnanaktan

Haftasonunun tadını çıkarın vallaha, ben unuttum haftasonlarınıda.... :çok üzgünüm: Artık bitsin şu sınav telaşı istiyorum çok ama çok yoruldum bu koşuşturmacadan......

Haftasonunun tadını çıkarın vallaha, ben unuttum haftasonlarınıda.... :çok üzgünüm: Artık bitsin şu sınav telaşı istiyorum çok ama çok yoruldum bu koşuşturmacadan......

valla tatlım sen anlattıkça ben yoruluyorum akannehir

başvurular mayıstaydı di mi

2007de girmiştim bende ama mezuniyet senemdi bitirme tezi falan derken çalışmamıştım hiç kpssye

70küsür puan almıştım

Selam ben geldim, o kadar yoğundukki bakamadım buraya , yarın buradayım ama takımımı bildirim günü yalnız bırakmam, listede bende sabahtan başlarım yapmaya kısmetse, sizlerden ricam erken bildirim yapmanız kızlar

yoruldum vala gerci hareket oldu banada ama nasıl hamlamısım anam benm neyime insaat pisligi temizlemek arkds hatrına yaptık artık ilerde herlde yol su elktrk olrak dönmeyecegni bilsemdelülülülülülü

düsr fıstgım yaza tam cıtır olur bncede 55 te kalma hazr hıznı yeni yeni almaya baslmsken durmak yok yola devam:jeyyar::teytey:

tamam gözdem erkenden yaparız insaallh sen iste yeter kiyerimseniben hadi bakalım bu haftada birinciligi bırkmayalım kimselere:hooray:

Nasıl yani yaaaaaaaaaaaa mafoldumben Nedenki abla, neden kapatıyor mafoldumben

merak ettik deryacığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…