Öğlen menümüz aynı sayılır kıs.... Sen bu yarışı bu sefer baya ciddiye aldın kuzuuuu korkmaya başladım senden.....sempatiksalakcinni
31/03/2010
SABAH:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmek
ÖĞLEN:
(arkadaşlarla burger kinge gittik ve zavallı benin yediklerine bakın :1no2:)
Ton balıklı salata
1 bardak ayran
AKŞAM:
Yoğurtlu patlıcan salatası
Ayyy hiç sorma 57 lerde sürünüp duruyorum derken artışa geçmeye başladım.Şu anda 57.7 yim ayvayı yedim dahada çıkmazsam iyi...İstersen yarışa tekrar başlayabiliriz ne dersin?
günaydın kıslar ......:gitme:
eşim neti kapatıcaz dedi malesef ...:gitme:
artık gelemiycem benim içinde bir şok oldu ..ohaoldumsmilebilmiyorumkismile
bu güne kadar sizlere takımda ve monti linkinde elimden geldigince yardımcı olmaya çalıştım. bende sizlerden destek almasam bu günlere gelemezdim inanın içim buruk gidiyorum ...mafoldumben bir şeyler yarım kaldı sanki.:gitme: hakkınızı helal edin ......a.s.opuyorumnanaktan:a015:
ABLAM bu uygulamanında zaten mantıkla bi alakası yok .kaydirigubbakcemile3nasıl yaaa :sm_confused:
mantığı nedir bu uygulamasınınn
aklım almadııı :sm_confused:
günaydın beyazım nasıl oldun canım ?:1hug:... gözlerimiz arar oldu iyce boşladın buraları fıstık ..kaydirigubbakcemileherkeslere günaydın.
niyeküne ? valla yeminle bunları yazarken hiç dilimi kullanmıyorum .....:roflol::roflol::roflol:dilini eşek arsı soksun emi.........
ABLAM bu uygulamanında zaten mantıkla bi alakası yok .kaydirigubbakcemile3
tamamen 1 NİSANLA alkalı ....lülülülülülünaniknanik:tomato:
selaaaaaaaaaaaam arkadaslar ben geldim.siz nerdeydin diye sormadan ben anlatim.
Laptopum yere düstü paramparca oldu.kriz gecirdim.allahtan esim is yerinden idare eder seklinde bir laptop getirdide kurtuldum netsizlikten.
Oglum hasta üsüttük onunla ugrasiyorum.insallah cabuk gecer.ben biraz gecmisi okuyum gelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?