Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ne sandın sekerim kork bendenlülülülülülü benmde durumum farklı degildi bugün sinemcim ark toplandık bizde hatunlara pastalar börekler hazrladım onlar gelmeden bn ögle yemegi yedim onlar yanımda pastaları götürürken ben bitki cayımı aldım elimecokacimcoook bi ark eskişhrden geldi bni görmüyodu 1 aydr falan demezmi aa sultan sen zayıfladın mıhihoyyyt acayip sevindirik oldumdelikafadulden

bugün sözlesmiş gibi menülerimiz aynı olmus sabah hariçyerimseniben cuam günü sahalarda görücez sinem hanımmm:içelim:

Ayyy hiç sorma 57 lerde sürünüp duruyorum derken artışa geçmeye başladım.Şu anda 57.7 yim ayvayı yedim dahada çıkmazsam iyi...İstersen yarışa tekrar başlayabiliriz ne dersin?

olur selmacım ama busefer çok çok kararlıyım ve çok hırslıyım.. :sm_cool: ben kazanırım bu yarışı diyorum sırnaşık şey

günaydınnn :içelim:

dün ki menümm
sabah kii rulo katt

öğleden son ra çaya indimm gün vardı apartman daa orda bir tabak patesest salatası birdilim pastaa
akşam bir kepçe tavuklu bezelye
iki kaşık pirinç pilavıı
akşam kuzenimin kızının doğum günüydü bir dilim pastaa :1no2:

günaydın kıslar ......:gitme:
eşim neti kapatıcaz dedi malesef ...:gitme:
artık gelemiycem benim içinde bir şok oldu ..ohaoldumsmilebilmiyorumkismile
bu güne kadar sizlere takımda ve monti linkinde elimden geldigince yardımcı olmaya çalıştım. bende sizlerden destek almasam bu günlere gelemezdim inanın içim buruk gidiyorum ...mafoldumben bir şeyler yarım kaldı sanki.:gitme: hakkınızı helal edin ......a.s.opuyorumnanaktan:a015:

nasıl yaaa :sm_confused:

mantığı nedir bu uygulamasınınn
aklım almadııı :sm_confused:

nasıl yaaa :sm_confused:

mantığı nedir bu uygulamasınınn
aklım almadııı :sm_confused:
ABLAM bu uygulamanında zaten mantıkla bi alakası yok .kaydirigubbakcemile3
tamamen 1 NİSANLA alkalı ....lülülülülülünaniknanik:tomato:

8 30 kavaltı .
2 dl ekmek .. 2 dl peynir... tere..4 zeytin ....

11 .00 1 elma.

13.00. ögle..
1tb spagetti 1 kase yogurtla sosuz ... tere domates....

15.30 .1 acuc yaban mersini....

17.30 . ögleden kalmıştı y. kase spagetti 1 kş yogurtla yedim pazara çıkmadan .pilim bitmişti o 2 lokmayı yiyince gözüm açıkldı valla ......

20.00 akşam .
tonlu salata . 1dl. peynir....

23.. 1 portakal 3 fındık ....
24 .. 4 ceviz .

75 dk sabah aralara koşu serpiştirilmiş hızlı yürüyüş ...
eve gel 100 ip atlama
ardından 15 dk pilates....

bebeleri okuldan almak için erken çıkış 1 saat tempolu yürüyüş
ardından 1 saat pazarda dolan .
2 lt su
.
ve evde perde yıka cam sil -tatlicadiarzu-
gece 2 de yattım eşim yoldaydı bekledim hemde işlerimi yaptım ...

şindi bu cevizler neyin nesi derseniz haklısınız çok yanlıştı helede o saatte . eşimi beklerken şehir dışındaydı .cumartesi misafirler için yapacagım tatlıya cevizide kırayım dedim küçük küçük tadına bakayım derken birde baktım yemişim cevizleri.-tatlicadiarzu-.. gerçi 2 de yattım ama .

merhaba arkadaşlar.a.s.yarn büyük gün değilmi:smiley-cool:ama ben kilo veremedm buhafta galiba.Bakalım yarın sabah tartlcm birdaha.malum temzlk var bugün yardımcı kadın gelene kadar geçmişi bi okym.Dünkü menüm şöyle ..temzlk vardı garip bişey oldu galiba.ohaoldumsmilek
KAHVALTI
1yumurta
domates peynir
zeytin
2dilim kepekli ekmek
ÖĞLE ıLE AKŞAM ARASI
domatesli peynirli yağsız tost
1 bardak süt
GECE
1elma
yeşil salata
1 saat koşu bandında yürüdüm

selaaaaaaaaaaaam arkadaslar ben geldim.siz nerdeydin diye sormadan ben anlatim.
laptopum yere düstü paramparca oldu.kriz gecirdim.ALLAHtan esim is yerinden idare eder seklinde bir laptop getirdide kurtuldum netsizlikten.
oglum hasta üsüttük onunla ugrasiyorum.insallah cabuk gecer.ben biraz gecmisi okuyum gelim.

ABLAM bu uygulamanında zaten mantıkla bi alakası yok .kaydirigubbakcemile3
tamamen 1 NİSANLA alkalı ....lülülülülülünaniknanik:tomato:

ablanın tarihten haberi varmıkii iyi kekledin sabah sabahhh :roflol:

diyorum çocuklardan dolayımı kestiriyo evin nettini başka bişeyde gelmiyo aklımaaa
diyorum aebenn evde ağırlığı olan bir kadın eşinin gıcıklığınaa tahammül edemezz
işin özü keklendim canımm sen kekledin beniii a.s

bu arada temizlik bitti kayın valideme gidiyorum haberiniz olsunnnn
akşam liste vermek için uğrarım hepinizi öptümmm Şeniz

aşk olsun aebenciğim ablacığım . bir anda çok üzüldüm okurken . kızlar ben yarın gelemem beni sabit geçin çünkü bugün tartılamadım .

oğluna geçmiş olsun deryacığım merak ettik seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…