Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İnşallah sultanım , yarın büyük gün kaydirigubbakcemile2

bugünkü menüm
kahvaltı(08:30)
1 dlim tam buğday ekmeği,domates,salatalık,şekersiz çay,peynir,2 çatal marmelat

öğle(15:00)
1 tabak kabak yemeği,yoğurt
1 adet mercimek köftesi

17:00 türk kahvesi

akşam(20:30)
2 tabak kuru fasulye,yoğurt,salata

22:00 1 avuç taze kaju,taze hindistan cevizi

23:00 2 adet mercimek köftesi

Evet canım başvurular Mayısta..... Biran önce başvursam sınava girip çıksamda bende kurtulsam artık Melekciğim ya.... Ben hem anlatırken hemde yaşarken yoruluyorum.... kafamçokkarıştı

Sağol canım arkadaşların bildirim yapmasını bekliyorum listeyi hazırlayacağım Şeniz

kolay gelsin canım burda olduğum sürece yardım lazım olursa yardım ederim fıstığım

gunaydınn kızlarr meraklandım kılo durumu nasıl dıye ama genelde herkezde sabıt kalmıs gıbı gozukuyo bende 1 2 haftaya kadar gerı donmeyı düşünüyorum dıyetee
kolay gelsın hepınızeeeee

günaydın .. şimoşum burdaymışın elifde var iyi gönül rahatlıgıyla kaçayım işlere . mucuks

hayırlı cumalar .....

ben geçen hafta kaç olduğum u bilmiyom yahu
73 ün üstündeydi ama kaçtııı :sm_confused:
73 400 müydü 73 600 müydü öyle bişeydii :sm_confused:

**** 6.TAKIM 150 .ETAP ***

Naz ( 62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.00 % )
simerenya (94.0 /)
lilyum ( 73.4 /)
lightlife ( 77.0 )
sultan_gibi ( 60.5 )
macigdarkwish ( 57.7 )
7beyaz ( 80.9 /)
bigudi54 ( 82.1 / 82.1 / 0.0 / 0.00 % )
ecetin (60.5 )
derya_lim ( 76.7 / )
suura 93.4 /

6.TAKIM TOPLAM KıLO ( / 818.2 /)

gunaydınn kızlarr meraklandım kılo durumu nasıl dıye ama genelde herkezde sabıt kalmıs gıbı gozukuyo bende 1 2 haftaya kadar gerı donmeyı düşünüyorum dıyetee
kolay gelsın hepınızeeeee

Biguş seni sabitmi yazayım

günaydın .. şimoşum burdaymışın elifde var iyi gönül rahatlıgıyla kaçayım işlere . mucuks

hayırlı cumalar .....

Günaydın ablişkom, buradayıııkkk ve sana kolay gelsinnnn , inşallah 1. oluruz aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…