Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harikasın, sağol canım tebrikler Şeniz

sağolasın Gözdencim istediğim kadar veremiyorum ama umarım yağdan gittiği içindir bir de geçmişimde tabiki düşük kalorili dietler olunca vücudum direniyor ama bende ona direnicem veeee yarış ben kazanıcam:hooray:

bende bir geçmişi okuyum

ablacım gözdeme söylemişsin ama ben de sorayım yaş kçlise mezuniyet mi?

Abla ne kadar vaktimiz var, bu elbise işi için ? Ecenin tarzına uygun yaşına mezuniyetine uygun birşeyler bakayım ben, modacı bir arkadaşımda var, ondan da fikir alayım ne dersin? Yarın zaten istanbula geçeceğim, haberleşelim, kendimde araştırayım netten modellerden fikrimi söyleyeyim, eceye bahset sende, ona yollarım beğendiklerimi, ne dersin, vaktim ne kadar ?

gözdem canım kusra bakma erkenden bildrin diye uyrdın ama dün cok yorulunca yatrken ilaç alıp yatmıstım sabah kalkamadım tekrar özür dilerim bi aksamaya neden olduysam:kedi:

60.5 / 60 / 0.5 / 0.82

ablacım gözdeme söylemişsin ama ben de sorayım yaş kçlise mezuniyet mi?

yaş 17 suura cımmm lise mezuniyetiii
ay ilgilenin lütfen yaaa hatta tüm 6 takım sefer ber olsunnn öyle çok ihtiyacım varki hergün ağlamaklı oluyo kuzumm çok içine batıyor bulamadıkçaaa :1no2:

kız varya yeminle cennetlik olursun bu iyiliği yaparsan mezuniyet mayısın 17 siydi sanırımm
hiç bir şey bulamıyoruz uşakta çocuğaaa
dıştan sipariş etsemm gelenler olmuyor beğenmiyor üstün de iğrenç duruyorrr
ama sendede aynı proplem varyaaa eceye en çok yardımcı olacak kişilerdensinn diye şey ettydimm :kedi:

Ben araştırmaya başlıyorum daha vaktimiz varmış, üzülmesin ecemiz, mutlak suretle peri kızı gibi yapacağız onu mezuniyette, relax olalım şimdi, ben düşünmeye ve araştırmaya başlıyorum hihoyyyt

Ablam benım kzın var 38 beden kırmızı sıyah aslıklı bolerolu
...benım var beden olur ama tarzımız tutmaz yanı kuzucugunla .

Ablam benİm kzın var 38 beden kırmızı sİyah aslıklı bolerolu
...benİm var beden olur ama tarzımız tutmaz yanİ kuzucugunla .

Abla biraz daha bekleyelimmi eceyi beyazı deryayı 1 gibi bırakayım kardeş takıma listeyi ne dersin nasılsa paylaşım alanına saat 4 gibi bırakılmalıymış en geç sanırsam, belki gelirler , ne diyorsun

çocuğa ayakkabı bile bulamıyoruz abiye düşünün artıkkkk :1no2:
ayakları bazen 40 bazı küçük kalıplardada 41 giyiyorr
hiç alışverişe çıkmıyorr
bu kışı kabansız geçirdii hiç bir markanın xl cı olmadııı :1no2:

Abla biraz daha bekleyelimmi eceyi beyazı deryayı 1 gibi bırakayım kardeş takıma listeyi ne dersin nasılsa paylaşım alanına saat 4 gibi bırakılmalıymış en geç sanırsam, belki gelirler , ne diyorsun
GÖZEM VAKTİN VARSA BEKLE GÜZELİM .. ONLARDA UAYARI ALIYOR BÖYLECE ....bilmiyorumkismile
BAK BENDE YARIN GÜNE NE YAPACAGIM DİYE KIVARANIYORUM AMA BURDAYIM KALİŞEDE SÖZ VERDİM DİYE DİMİ.alsanaalsanasmile
ECE BU HAFTA MEZUN OLUR HERHALDE

Ablam benİm kzın var 38 beden kırmızı sİyah aslıklı bolerolu
...benİm var beden olur ama tarzımız tutmaz yanİ kuzucugunla .

yok kuzuşumm senin kızın eceye hayatta olmaz 44 beden ece hatta 46 ya bile gelebiliyozz :1no2:
ben 40 42 bedeni kendim için şey ettiydimm :icecream:

abla eceye benim kıyafetler olur da dolabımda ona uygun var mı bakayım olur mu???

fatu Allah kavuştursun canım

simoşum yardım ederim dedim ,patron geldi

şimdi gitti yardım edebileceğim bişey var mı fıstığım

lilyum ablam kendi mezuniyetim geldi aklıma boshayallersmile elbise konusunda yardımcı olmak isterdim ama benim nişan ve kınada diktirdiğim elbiseler tarz olarak olmazlar heralde ,bi de boyum kısa ve 62- 63 kiloydum o elbiseleri giydiğimde

abla eceye benim kıyafetler olur da dolabımda ona uygun var mı bakayım olur mu???

amaninnn ben bunu daha nce niye düşünmedim yahuuuu
bizim derdin çözümü burdaymışşşşşşşşşş delikafadulden

gönderin anam gönderinn bol bol kargo ödemesi yapalımmm :roflol:
baksın baksın beğensinnn içlerindenn :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…