Harikasın, sağol canım tebrikler Şeniz
simoşum ya sahi abiye demişken ecenin mezuniyet i için abiye lazım bize benim kızda biraz toplu ya şaşırdık kuzum yaaa
halinden anlarsın sen onun gençsin onun gibi hafif tombişşinn
ece boy 170 kilo 82 lerdee
ne giydireyim ben buna hiç bişey yakışmıyoo
çocuk delirecekk
ayrıca burdan da bulamıyorumm
şu işe bir el at kuzum simoşum yaaa :1no2:
simoşum ya sahi abiye demişken ecenin mezuniyet i için abiye lazım bize benim kızda biraz toplu ya şaşırdık kuzum yaaa
halinden anlarsın sen onun gençsin onun gibi hafif tombişşinn
ece boy 170 kilo 82 lerdee
ne giydireyim ben buna hiç bişey yakışmıyoo
çocuk delirecekk
ayrıca burdan da bulamıyorumm
şu işe bir el at kuzum simoşum yaaa :1no2:
ablacım gözdeme söylemişsin ama ben de sorayım yaş kçlise mezuniyet mi?
Abla ne kadar vaktimiz var, bu e
lbise işi için ? Ecenin tarzına uygun yaşına mezuniyetine uygun birşeyler bakayım ben, modacı bir arkadaşımda var, ondan da fikir alayım ne dersin? Yarın zaten istanbula geçeceğim, haberleşelim, kendimde araştırayım netten modellerden fikrimi söyleyeyim, eceye bahset sende, ona yollarım beğendiklerimi, ne dersin, vaktim ne kadar ?
gözdem canım kusra bakma erkenden bildrin diye uyrdın ama dün cok yorulunca yatrken ilaç alıp yatmıstım sabah kalkamadım tekrar özür dilerim bi aksamaya neden olduysam:kedi:
60.5 / 60 / 0.5 / 0.82
Tamam gÖzdem saggol ...
yaş 17 suura cımmm lise mezuniyetiii
ay ilgilenin lütfen yaaa hatta tüm 6 takım sefer ber olsunnn öyle çok ihtiyacım varki hergün ağlamaklı oluyo kuzumm çok içine batıyor bulamadıkçaaa :1no2:
kız varya yeminle cennetlik olursun bu iyiliği yaparsan mezuniyet mayısın 17 siydi sanırımm
hiç bir şey bulamıyoruz uşakta çocuğaaa
dıştan sipariş etsemm gelenler olmuyor beğenmiyor üstün de iğrenç duruyorrr
ama sendede aynı proplem varyaaa eceye en çok yardımcı olacak kişilerdensinn diye şey ettydimm :kedi:
Ablam benİm kzın var 38 beden kırmızı sİyah aslıklı bolerolu
...benİm var beden olur ama tarzımız tutmaz yanİ kuzucugunla .
GÖZEM VAKTİN VARSA BEKLE GÜZELİM .. ONLARDA UAYARI ALIYOR BÖYLECE ....bilmiyorumkismileAbla biraz daha bekleyelimmi eceyi beyazı deryayı 1 gibi bırakayım kardeş takıma listeyi ne dersin nasılsa paylaşım alanına saat 4 gibi bırakılmalıymış en geç sanırsam, belki gelirler , ne diyorsun
Ablam benİm kzın var 38 beden kırmızı sİyah aslıklı bolerolu
...benİm var beden olur ama tarzımız tutmaz yanİ kuzucugunla .
merhabalaaaarrrrrrrrrrrrr..............
annem gitti depresyondayım yaaaaa
allah kavuştursun bitanemmm :teselli:
abla eceye benim kıyafetler olur da dolabımda ona uygun var mı bakayım olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?