Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eve geldiysen düzgün bir şeyler hazırlayıp yesen iyi olur canım.
Bana sadece demir hapı yazdı adını hatırlamıyorum şu an ama ferromat gibi bişeydi. Başka bir takviye vermedi ama ben saç dökülmemden hiç bahsetmemiştim.

Benimki de o kadar tokayi çıkarınca tokanin üzerinde bir tutam saç tellerim geliyor

Cnm düzenli kullanıyor musun peki? Benimde universitedeyken tepem açılmıştı, kan ilaçlarını kullandıkça toparladı.
Evet sabahları aç karna 1 tane içiyorum bir kutu bitti ikinciyi aldım biterse yine alırım sanki kabizligimda o ilaçla gitti ilk zamanlar kabizlik yaptı kayisiyla yendim daha yapmadı bünye alıştı galiba

Benimki de o kadar tokayi çıkarınca tokanin üzerinde bir tutam saç tellerim geliyor
aynen canım, toka takmamaya calışıyorum mümkün olduğunca. toplayınca daha çok döküldüğünü farkettim çünkü. saçlarım kirlenmeye başladıkca da dökülme artıyor.

aynen canım, toka takmamaya calışıyorum mümkün olduğunca. toplayınca daha çok döküldüğünü farkettim çünkü. saçlarım kirlenmeye başladıkca da dökülme artıyor.
Sacların uzun mu canım uzunsa biraz kestirebilirsin, benim de sacım dökülür ama kestirdiğim dönem dökülme nerdeyse sıfıra iniyor
Birde benim kuaför bir kac yag önermisti ama yapamam diye almamıstım sacımızı beslemek lazım arada

Belime kadar canım, uzun saçlıyım. Aslında kestirmeyi düşünüyorum şöyle omuzlarımın azıcık altına kadar. Hiç öyle bakım maskeleri falan kullanmıyorum dediğin gibi lazım aslında.

Belime kadar canım, uzun saçlıyım. Aslında kestirmeyi düşünüyorum şöyle omuzlarımın azıcık altına kadar. Hiç öyle bakım maskeleri falan kullanmıyorum dediğin gibi lazım aslında.
Oo senin sacların cok uzunmus canım ben o kadar uzatamıyorum uzamıyor :)
2-3 yıldır hep omuz hizamda kullanıyorum pazar günü kestirmeyi düşünüyorum yeniden

Oo senin sacların cok uzunmus canım ben o kadar uzatamıyorum uzamıyor :)
2-3 yıldır hep omuz hizamda kullanıyorum pazar günü kestirmeyi düşünüyorum yeniden
Benim tüm hayatım boyunca nerdeyse hep uzundu canım. Uzun kullanmayı seviyorum, eşim de seviyor o yüzden çok da kısaltamıyorum. Bizim buralarda düzgün kuaför yok, ilçeye gitmem lazım. Belki haftasonu ben de yaparım bi değişiklik. Saçlarım çok hızlı uzar. Sana da uzun saç yakışır bence, sanırım düz saçların vardı.

Saclarım düz canım ama uzamıyor ki bakım yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…