Eve geldiysen düzgün bir şeyler hazırlayıp yesen iyi olur canım.Bende az önce ilaçlarımı aldım, markete uğradım cnm, şimdi geldim eve. Bugünde bişey yiyemedim, sandwich almıştım onu yerim artık.
Bana b vitamini, çinko vs yazdılar cnm birde demir hapı. Doktorun ne önerdi sana?
Vitaminsizlik çok bende migde alınan gidalari emilim yapmiyo ola bilir migdeye hortum salmamiz lazım dedi dahada gitmedimCnm doktora git mutlaka. Kansızlık veya vitaminsizlikten oluyormuş. Bana verdikleri ilaçların resmini atıyorum şimdi
Eki Görüntüle 2557190
Benimki de o kadarTamam canım ben de düzenli kullanmaya başlayacağım.
Saç dökülmesine çözüm bulan beri gelsin zaten, benim de o kadar az ki saçlarım. Bakınca öyle görünmüyor ama elime toparlayınca kedi kuyruğu kadar kalıyor.
Evet sabahları aç karna 1 tane içiyorum bir kutu bitti ikinciyi aldım biterse yine alırım sanki kabizligimda o ilaçla gitti ilk zamanlar kabizlik yaptı kayisiyla yendim daha yapmadı bünye alıştı galibaCnm düzenli kullanıyor musun peki? Benimde universitedeyken tepem açılmıştı, kan ilaçlarını kullandıkça toparladı.
aynen canım, toka takmamaya calışıyorum mümkün olduğunca. toplayınca daha çok döküldüğünü farkettim çünkü. saçlarım kirlenmeye başladıkca da dökülme artıyor.Benimki de o kadartokayi çıkarınca tokanin üzerinde bir tutam saç tellerim geliyor
Sacların uzun mu canım uzunsa biraz kestirebilirsin, benim de sacım dökülür ama kestirdiğim dönem dökülme nerdeyse sıfıra iniyoraynen canım, toka takmamaya calışıyorum mümkün olduğunca. toplayınca daha çok döküldüğünü farkettim çünkü. saçlarım kirlenmeye başladıkca da dökülme artıyor.
Belime kadar canım, uzun saçlıyım. Aslında kestirmeyi düşünüyorum şöyle omuzlarımın azıcık altına kadar. Hiç öyle bakım maskeleri falan kullanmıyorum dediğin gibi lazım aslında.Sacların uzun mu canım uzunsa biraz kestirebilirsin, benim de sacım dökülür ama kestirdiğim dönem dökülme nerdeyse sıfıra iniyor
Birde benim kuaför bir kac yag önermisti ama yapamam diye almamıstım sacımızı beslemek lazım arada
Oo senin sacların cok uzunmus canım ben o kadar uzatamıyorum uzamıyor :)Belime kadar canım, uzun saçlıyım. Aslında kestirmeyi düşünüyorum şöyle omuzlarımın azıcık altına kadar. Hiç öyle bakım maskeleri falan kullanmıyorum dediğin gibi lazım aslında.
çocuklar kendi kendine oyalanmaz mı canım biraz uzanıp dinlensen.Uykusuzluk sonucu baş ağrısı, dışarı çıkmam gerekti, eve gelince fena oldum
Benim tüm hayatım boyunca nerdeyse hep uzundu canım. Uzun kullanmayı seviyorum, eşim de seviyor o yüzden çok da kısaltamıyorum. Bizim buralarda düzgün kuaför yok, ilçeye gitmem lazım. Belki haftasonu ben de yaparım bi değişiklik. Saçlarım çok hızlı uzar. Sana da uzun saç yakışır bence, sanırım düz saçların vardı.Oo senin sacların cok uzunmus canım ben o kadar uzatamıyorum uzamıyor :)
2-3 yıldır hep omuz hizamda kullanıyorum pazar günü kestirmeyi düşünüyorum yeniden
Yok canım mümkün değil sessiz sakin durmazlarçocuklar kendi kendine oyalanmaz mı canım biraz uzanıp dinlensen.
Saclarım düz canım ama uzamıyor ki bakım yapmam lazımBenim tüm hayatım boyunca nerdeyse hep uzundu canım. Uzun kullanmayı seviyorum, eşim de seviyor o yüzden çok da kısaltamıyorum. Bizim buralarda düzgün kuaför yok, ilçeye gitmem lazım. Belki haftasonu ben de yaparım bi değişiklik. Saçlarım çok hızlı uzar. Sana da uzun saç yakışır bence, sanırım düz saçların vardı.
Yaşları kactı canım, belki defalarca sormuşumdur kusura bakma, unutkanlık işte.Yok canım mümkün değil sessiz sakin durmazlar
Benim de düz şanslıyız valla. Yıka ve çık. Kuaförünün önerdiği yağları dene öyleyse canım belki işe yarar.Saclarım düz canım ama uzamıyor ki bakım yapmam lazım
Yok canım ne kusuru, 8.5 ve 4.5Yaşları kactı canım, belki defalarca sormuşumdur kusura bakma, unutkanlık işte.
Kesinlikle sanslıyız canım bir işleme gerek kalmıyor :)Benim de düz şanslıyız valla. Yıka ve çık. Kuaförünün önerdiği yağları dene öyleyse canım belki işe yarar.
Eski nickine dönmüşsünEfenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?