İyi yapmıssınİvitt eski hesabı açtırdım ,
Bizim mali sin yani öyle mi.İvitt eski hesabı açtırdım ,
Evet canım orjinali bu aslında ama herkes mali dediği için mali kullanıyodum.düzeltirim akşam mali olurum geneBizim mali sin yani öyle mi.
Cnm 6 ay kadar kullan bence, bende 6 ay kadar kullanacağım inşallah.Evet sabahları aç karna 1 tane içiyorum bir kutu bitti ikinciyi aldım biterse yine alırım sanki kabizligimda o ilaçla gitti ilk zamanlar kabizlik yaptı kayisiyla yendim daha yapmadı bünye alıştı galiba
Normal mis hatta dr uyursa karışmayın uyusun rahat bırakın demis ama bugün iyi canlandı biraz inşallah tamamem düzelirCnm sürekli uyuması normal mi? Bende bir dönem antidepresan kullanmıştım, inanılmaz enerjik yapıyordu beni.
İyi aksamlar canım nasılsın ❤Iyi akşamlar kizlar
Kız ilacı bırakmasın sizden gizli bugün canlandıysaNormal mis hatta dr uyursa karışmayın uyusun rahat bırakın demis ama bugün iyi canlandı biraz inşallah tamamem düzelir
İyi akşamlar canım.Iyi akşamlar kizlar
Valla bi ara şüphelendim ama yanimda içti gordum yaniKız ilacı bırakmasın sizden gizli bugün canlandıysa
Iyiyim canım cok şükür sen nasilsinİyi aksamlar canım nasılsın ❤
At Canım benim hoşuma gidiyorAyyy kuzum hakkını helal et çekmesin canın boşver bizim burda davetler günler böyle oluyor malesef az oluncada arkandan dedikodu kazanı kaynar önce gözü doyuruyoruz sonra migdeyi birde ben kendi yaptığımı yiyemiyorum buranın bi tabiri var heç hoş gelmir derlerbenimde öyle oluyor yarında eltimde cuma kuranımız var onuda çeker atarım özelden oda konyalı biraz daha gözünüzü doyurayım
Iyiyim bende canımIyiyim canım cok şükür sen nasilsin
Insallah güzel eksiler görürüz csnımYarın büyük gün Kızlar hepimize bol eksiler dilerim...
Cok fazla spor yapma canım bugün yarın tartı varHaydi kızlar spora.
Yürüme bandında birazcık yürüyüş yapıyorum canım. Karnım yine çok şiş. Faydası olur belki.Cok fazla spor yapma canım bugün yarın tartı var
Yediklerinden mi oldu canım yineYürüme bandında birazcık yürüyüş yapıyorum canım. Karnım yine çok şiş. Faydası olur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?