Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm inan çok büyük bir olay değil. Anadolu lisesinde öğrenmiştim, ingilterede kalınca biraz toparladı sadece.
Yurtdışı deneyimi çok önemli canım, insan burda gelişteremiyor, cesarete ihtiyaç var, o da yurtdışında mecburen geliyor insana.

Senin daha iyi olduğunu farkedince üstünlük kurmaya çalışmıştır canım, korkmuştur kendine rakip gelecek diye.
Cnm aslında ayrılıyormuş, o yüzden bu şekilde davranmasını anlamadım. Birde bu tarz görüşme yapılmasını saçma buluyorum. Aynı pozisyon seviyesindeki biri karar vermemeli, tecrübe vs olarak uygun değil ve profesyonellikten uzak.

Cnm tiroidlerine vs baktırdın mı yakın zamanda? Öyle birşeyler olabilir yada dediğin gibi sadece duraklamadasın. Detox yapabilirsen duraklama kırılmış olur.
Çok vakit geçmedi canım, birkaç ay önce bakılmıştı. Kan depoları boş sadece, onun dışında hiçbir değerim sıkıntılı değil. Ameliyattan sonra metabolizmam değişti galiba. Vücut onarım yapmakla uğraştı bir süre belki o da etkiledi. Artık her akşam evde yürüme bandında yürüyüş yapacağım canım, eşim akşamları tek çıkmamı istemiyor, cocuk yüzünden de birlikte çıkamıyoruz. Tüm sporlardan daha iyi geliyor bana.

Tuhafmış gerçekten, ben birlikte calışacağı insanı seçmesi açısından onunla görüştürmüşlerdir diye düşünmüştüm. Her tarafından elde kalıyor.

Cnm benimde depolarım boş, kilo vermeyi etkiliyor sanırım, birde saç dökülmesi yapıyor. Şimdilik koşu bandı ve leslie yeterli olur senin için.

Cnm benimde depolarım boş, kilo vermeyi etkiliyor sanırım, birde saç dökülmesi yapıyor. Şimdilik koşu bandı ve leslie yeterli olur senin için.
Saç dökülmem de çok benim, doktor ilaç vermişti ama düzenli kullanmaya başlayamadım bir türlü, hep unutuyorum. en iyisi alarm kurup aksatmadan kullanmak. Sen de dikkat et öyleyse canım.

Ya işte tartıda sonuç görmeyince de insan üzülüyo.. bu da motivasyonumu bozuyo.. normal zamanda beni kilo vermem gerekiyordu bu şekilde beslenmeye valla sinirim bozuldu artık..

Saç dökülmem de çok benim, doktor ilaç vermişti ama düzenli kullanmaya başlayamadım bir türlü, hep unutuyorum. en iyisi alarm kurup aksatmadan kullanmak. Sen de dikkat et öyleyse canım.
Ama bak demir eksikliği bende çok var ve de kansızlık.. bu ara baya başım da dönüyo ondan mı ki?

Kansızlık kilo vermene engel ola bilir ben demir ilacı kullanıyorum bana çok iyi geldi uykudan gözümü acamiyordum sürekli bı yorgunluk vardı üzerimde

Ama bak demir eksikliği bende çok var ve de kansızlık.. bu ara baya başım da dönüyo ondan mı ki?
Evet evet tamda o yüzden ben ilacı kesmistim kabızlık yapıyor diye diyetisyen kızdı tekrar başladım ikinci kutu bitmek üzere demir ve kansızlık kilo vermeye engel oluyormus

Saç dökülmesi bendede çok var sürekli küt kestirip boyatiyordum kesiliyordu ama uzun olup bağlamak istiyorum diye uzattım tepem açılmak üzere ona bı çare bulamadım

Bende az önce ilaçlarımı aldım, markete uğradım cnm, şimdi geldim eve. Bugünde bişey yiyemedim, sandwich almıştım onu yerim artık.

Bana b vitamini, çinko vs yazdılar cnm birde demir hapı. Doktorun ne önerdi sana?

Banada bunların hepsini tek bir ilaçta verdiler FerroZinc diye üzerinde demir çinko folik asit vitamin c yazıyor

Saç dökülmesi bendede çok var sürekli küt kestirip boyatiyordum kesiliyordu ama uzun olup bağlamak istiyorum diye uzattım tepem açılmak üzere ona bı çare bulamadım
Cnm doktora git mutlaka. Kansızlık veya vitaminsizlikten oluyormuş. Bana verdikleri ilaçların resmini atıyorum şimdi

Cnm tiroidlerine vs baktırdın mı yakın zamanda? Öyle birşeyler olabilir yada dediğin gibi sadece duraklamadasın. Detox yapabilirsen duraklama kırılmış olur.
Tiroid gerçekten çok etkiliyor. Ben bu nedenle çok yavaş kilo verebiliyorum
Ya işte tartıda sonuç görmeyince de insan üzülüyo.. bu da motivasyonumu bozuyo.. normal zamanda beni kilo vermem gerekiyordu bu şekilde beslenmeye valla sinirim bozuldu artık..
Evet insan dikkat etmesine rağmen veremezse çok motivasyonu düşüyor ve bırakıyor.
Saç dökülmesi bende de çok ileri seviye de uzun süredir de tahlil yaptırmadım bende baktırsam iyi olacak sanırım.

Olabilir canım, kansızlık bir çok şeyi etkiliyormuş. Sen de bir tahlillerini yaptır bakalım, tiroidlere falan da bakıyorlar. Destek alarak çözebilirsin belki.

Kansızlık kilo vermene engel ola bilir ben demir ilacı kullanıyorum bana çok iyi geldi uykudan gözümü acamiyordum sürekli bı yorgunluk vardı üzerimde
Tamam canım ben de düzenli kullanmaya başlayacağım.
Evet evet tamda o yüzden ben ilacı kesmistim kabızlık yapıyor diye diyetisyen kızdı tekrar başladım ikinci kutu bitmek üzere demir ve kansızlık kilo vermeye engel oluyormus
Saç dökülmesine çözüm bulan beri gelsin zaten, benim de o kadar az ki saçlarım. Bakınca öyle görünmüyor ama elime toparlayınca kedi kuyruğu kadar kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…