Yurtdışı deneyimi çok önemli canım, insan burda gelişteremiyor, cesarete ihtiyaç var, o da yurtdışında mecburen geliyor insana.Cnm inan çok büyük bir olay değil. Anadolu lisesinde öğrenmiştim, ingilterede kalınca biraz toparladı sadece.
Cnm aslında ayrılıyormuş, o yüzden bu şekilde davranmasını anlamadım. Birde bu tarz görüşme yapılmasını saçma buluyorum. Aynı pozisyon seviyesindeki biri karar vermemeli, tecrübe vs olarak uygun değil ve profesyonellikten uzak.Senin daha iyi olduğunu farkedince üstünlük kurmaya çalışmıştır canım, korkmuştur kendine rakip gelecek diye.
Çok vakit geçmedi canım, birkaç ay önce bakılmıştı. Kan depoları boş sadece, onun dışında hiçbir değerim sıkıntılı değil. Ameliyattan sonra metabolizmam değişti galiba. Vücut onarım yapmakla uğraştı bir süre belki o da etkiledi. Artık her akşam evde yürüme bandında yürüyüş yapacağım canım, eşim akşamları tek çıkmamı istemiyor, cocuk yüzünden de birlikte çıkamıyoruz. Tüm sporlardan daha iyi geliyor bana.Cnm tiroidlerine vs baktırdın mı yakın zamanda? Öyle birşeyler olabilir yada dediğin gibi sadece duraklamadasın. Detox yapabilirsen duraklama kırılmış olur.
Tamam canım kolay gelsin, öpüyorum.3-4 saat yokum misafirlerimiz olacak bugün aksama gelirim
Tuhafmış gerçekten, ben birlikte calışacağı insanı seçmesi açısından onunla görüştürmüşlerdir diye düşünmüştüm. Her tarafından elde kalıyor.Cnm aslında ayrılıyormuş, o yüzden bu şekilde davranmasını anlamadım. Birde bu tarz görüşme yapılmasını saçma buluyorum. Aynı pozisyon seviyesindeki biri karar vermemeli, tecrübe vs olarak uygun ve profesyonellikten uzak.
Cnm benimde depolarım boş, kilo vermeyi etkiliyor sanırım, birde saç dökülmesi yapıyor. Şimdilik koşu bandı ve leslie yeterli olur senin için.Çok vakit geçmedi canım, birkaç ay önce bakılmıştı. Kan depoları boş sadece, onun dışında hiçbir değerim sıkıntılı değil. Ameliyattan sonra metabolizmam değişti galiba. Vücut onarım yapmakla uğraştı bir süre belki o da etkiledi. Artık her akşam evde yürüme bandında yürüyüş yapacağım canım, eşim akşamları tek çıkmamı istemiyor, cocuk yüzünden de birlikte çıkamıyoruz. Tüm sporlardan daha iyi geliyor bana.
Saç dökülmem de çok benim, doktor ilaç vermişti ama düzenli kullanmaya başlayamadım bir türlü, hep unutuyorum. en iyisi alarm kurup aksatmadan kullanmak. Sen de dikkat et öyleyse canım.Cnm benimde depolarım boş, kilo vermeyi etkiliyor sanırım, birde saç dökülmesi yapıyor. Şimdilik koşu bandı ve leslie yeterli olur senin için.
Ya işte tartıda sonuç görmeyince de insan üzülüyo.. bu da motivasyonumu bozuyo.. normal zamanda beni kilo vermem gerekiyordu bu şekilde beslenmeye valla sinirim bozuldu artık..Ben motiveyim ama senin gibi ben de veremez oldum canım. Neyi yanlış yaptığımı da bilmiyorum. Günde 3 lt su tüketiyorum, mutlaka spor yapıyorum, akşam 7 den sonra asla yemiyorum ama bu aralar olmuyor. Bir ara bi arkadaş söylemişti, plato dönemi varmış vücudun, belki de ona girmişizdir çıkmanın bir yolunu bulmak lazım. Sırf bu sebeple takımdan ayrılayım diye düşündüm ama sağolsun arkadaşlar çok destek oldular. Belki de diyetisyene gitmemiz lazımdır, bir şeyler yolunda gitmiyordur.
Ama bak demir eksikliği bende çok var ve de kansızlık.. bu ara baya başım da dönüyo ondan mı ki?Saç dökülmem de çok benim, doktor ilaç vermişti ama düzenli kullanmaya başlayamadım bir türlü, hep unutuyorum. en iyisi alarm kurup aksatmadan kullanmak. Sen de dikkat et öyleyse canım.
Kansızlık kilo vermene engel ola bilir ben demir ilacı kullanıyorum bana çok iyi geldi uykudan gözümü acamiyordum sürekli bı yorgunluk vardı üzerimdeÇok vakit geçmedi canım, birkaç ay önce bakılmıştı. Kan depoları boş sadece, onun dışında hiçbir değerim sıkıntılı değil. Ameliyattan sonra metabolizmam değişti galiba. Vücut onarım yapmakla uğraştı bir süre belki o da etkiledi. Artık her akşam evde yürüme bandında yürüyüş yapacağım canım, eşim akşamları tek çıkmamı istemiyor, cocuk yüzünden de birlikte çıkamıyoruz. Tüm sporlardan daha iyi geliyor bana.
Evet evet tamda o yüzden ben ilacı kesmistim kabızlık yapıyor diye diyetisyen kızdı tekrar başladım ikinci kutu bitmek üzere demir ve kansızlık kilo vermeye engel oluyormusAma bak demir eksikliği bende çok var ve de kansızlık.. bu ara baya başım da dönüyo ondan mı ki?
Saç dökülmesi bendede çok var sürekli küt kestirip boyatiyordum kesiliyordu ama uzun olup bağlamak istiyorum diye uzattım tepem açılmak üzere ona bı çare bulamadımSaç dökülmem de çok benim, doktor ilaç vermişti ama düzenli kullanmaya başlayamadım bir türlü, hep unutuyorum. en iyisi alarm kurup aksatmadan kullanmak. Sen de dikkat et öyleyse canım.
Bende az önce ilaçlarımı aldım, markete uğradım cnm, şimdi geldim eve. Bugünde bişey yiyemedim, sandwich almıştım onu yerim artık.Saç dökülmem de çok benim, doktor ilaç vermişti ama düzenli kullanmaya başlayamadım bir türlü, hep unutuyorum. en iyisi alarm kurup aksatmadan kullanmak. Sen de dikkat et öyleyse canım.
Banada bunların hepsini tek bir ilaçta verdiler FerroZinc diye üzerinde demir çinko folik asit vitamin c yazıyorBende az önce ilaçlarımı aldım, markete uğradım cnm, şimdi geldim eve. Bugünde bişey yiyemedim, sandwich almıştım onu yerim artık.
Bana b vitamini, çinko vs yazdılar cnm birde demir hapı. Doktorun ne önerdi sana?
Cnm doktora git mutlaka. Kansızlık veya vitaminsizlikten oluyormuş. Bana verdikleri ilaçların resmini atıyorum şimdiSaç dökülmesi bendede çok var sürekli küt kestirip boyatiyordum kesiliyordu ama uzun olup bağlamak istiyorum diye uzattım tepem açılmak üzere ona bı çare bulamadım
Cnm düzenli kullanıyor musun peki? Benimde universitedeyken tepem açılmıştı, kan ilaçlarını kullandıkça toparladı.Banada bunların hepsini tek bir ilaçta verdiler FerroZinc diye üzerinde demir çinko folik asit vitamin c yazıyor
Tiroid gerçekten çok etkiliyor. Ben bu nedenle çok yavaş kilo verebiliyorumCnm tiroidlerine vs baktırdın mı yakın zamanda? Öyle birşeyler olabilir yada dediğin gibi sadece duraklamadasın. Detox yapabilirsen duraklama kırılmış olur.
Evet insan dikkat etmesine rağmen veremezse çok motivasyonu düşüyor ve bırakıyor.Ya işte tartıda sonuç görmeyince de insan üzülüyo.. bu da motivasyonumu bozuyo.. normal zamanda beni kilo vermem gerekiyordu bu şekilde beslenmeye valla sinirim bozuldu artık..
Saç dökülmesi bende de çok ileri seviye de uzun süredir de tahlil yaptırmadım bende baktırsam iyi olacak sanırım.Saç dökülmesi bendede çok var sürekli küt kestirip boyatiyordum kesiliyordu ama uzun olup bağlamak istiyorum diye uzattım tepem açılmak üzere ona bı çare bulamadım
Ya işte tartıda sonuç görmeyince de insan üzülüyo.. bu da motivasyonumu bozuyo.. normal zamanda beni kilo vermem gerekiyordu bu şekilde beslenmeye valla sinirim bozuldu artık..
Olabilir canım, kansızlık bir çok şeyi etkiliyormuş. Sen de bir tahlillerini yaptır bakalım, tiroidlere falan da bakıyorlar. Destek alarak çözebilirsin belki.Ama bak demir eksikliği bende çok var ve de kansızlık.. bu ara baya başım da dönüyo ondan mı ki?
Tamam canım ben de düzenli kullanmaya başlayacağım.Kansızlık kilo vermene engel ola bilir ben demir ilacı kullanıyorum bana çok iyi geldi uykudan gözümü acamiyordum sürekli bı yorgunluk vardı üzerimde
Evet evet tamda o yüzden ben ilacı kesmistim kabızlık yapıyor diye diyetisyen kızdı tekrar başladım ikinci kutu bitmek üzere demir ve kansızlık kilo vermeye engel oluyormus
Saç dökülmesine çözüm bulan beri gelsin zaten, benim de o kadar az ki saçlarım. Bakınca öyle görünmüyor ama elime toparlayınca kedi kuyruğu kadar kalıyor.Saç dökülmesi bendede çok var sürekli küt kestirip boyatiyordum kesiliyordu ama uzun olup bağlamak istiyorum diye uzattım tepem açılmak üzere ona bı çare bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?