Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm hangi yemeklerden sonra oluyor takip etmeye çalış, olmazsa kontrole gidersin. İnşallah şişlik geçer hemen, geçmiş olsun ❤
Yoğurt ve peynirden oluyor ondan eminim. Bu akşam da kahvaltı yaptım ama o kadar küçük bir peynir yedim ki onun yapmış olması imkansız.

Çok geçmiş olsun canım, nasıl olmuş düşmüş mü. Ameliyat falan mı olacak.
Dün akşam düşmüş takılıp.. hem bacağı iki yerden kırılmış hemde göğüs kafesi çatlamış.. bakalım eltim var ama o da 10 gün oldu doğum yapalı kim bakıcak konuşulacak..

Dün akşam düşmüş takılıp.. hem bacağı iki yerden kırılmış hemde göğüs kafesi çatlamış.. bakalım eltim var ama o da 10 gün oldu doğum yapalı kim bakıcak konuşulacak..
Eltinin de yardıma ihtiyacı var nerdeyse, onun bakması bu durumda pek mümkün değil gibi canım. Size yakin mi oturuyor.

Canım yüzü koyun yere uzan. Ama öncesinde bir çay kaşığı karbonati bir bardak ılık suda eritip içersen şişlikten eser kalmıyor denenmiş garantili...
Şimdi sıcak bir duşa gireceğim, çıkar çıkmaz da dediğini yapayım. Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…