Bilmiyorum ki canım. Yemekten sonra oldu ama ne dokunuyor anlamadımYediklerinden mi oldu canım yine
Amin, inşallah çabucak toparlar cnmNormal mis hatta dr uyursa karışmayın uyusun rahat bırakın demis ama bugün iyi canlandı biraz inşallah tamamem düzelir
Yürüyüs iyi gelir insallah canımBilmiyorum ki canım. Yemekten sonra oldu ama ne dokunuyor anlamadım
Cnm hangi yemeklerden sonra oluyor takip etmeye çalış, olmazsa kontrole gidersin. İnşallah şişlik geçer hemen, geçmiş olsunBilmiyorum ki canım. Yemekten sonra oldu ama ne dokunuyor anlamadım
Çok geçmiş olsun canım, nasıl olmuş düşmüş mü. Ameliyat falan mı olacak.Kızlar kv iki yerinden bacağını kırmış apar topar geldik bakacak kimsesi yok..
Cook gecmis olsun canımKızlar kv iki yerinden bacağını kırmış apar topar geldik bakacak kimsesi yok..
Çook geçmiş olsun cnm, 2 sene önce annemde hastane çıkışı düşüp kırmıştı ayağını. Biraz zahmeti oluyor maalesefKızlar kv iki yerinden bacağını kırmış apar topar geldik bakacak kimsesi yok..
Yoğurt ve peynirden oluyor ondan eminim. Bu akşam da kahvaltı yaptım ama o kadar küçük bir peynir yedim ki onun yapmış olması imkansız.Cnm hangi yemeklerden sonra oluyor takip etmeye çalış, olmazsa kontrole gidersin. İnşallah şişlik geçer hemen, geçmiş olsun ❤
Dün akşam düşmüş takılıp.. hem bacağı iki yerden kırılmış hemde göğüs kafesi çatlamış.. bakalım eltim var ama o da 10 gün oldu doğum yapalı kim bakıcak konuşulacak..Çok geçmiş olsun canım, nasıl olmuş düşmüş mü. Ameliyat falan mı olacak.
Eltinin de yardıma ihtiyacı var nerdeyse, onun bakması bu durumda pek mümkün değil gibi canım. Size yakin mi oturuyor.Dün akşam düşmüş takılıp.. hem bacağı iki yerden kırılmış hemde göğüs kafesi çatlamış.. bakalım eltim var ama o da 10 gün oldu doğum yapalı kim bakıcak konuşulacak..
Çok geçmiş olsun kuzum. İki bacağı birden nasıl kırmış? Allah senin ve onun yardımcısı olsun. Hayat sürprizlerle dolu ne garip.Kızlar kv iki yerinden bacağını kırmış apar topar geldik bakacak kimsesi yok..
Canım yüzü koyun yere uzan. Ama öncesinde bir çay kaşığı karbonati bir bardak ılık suda eritip içersen şişlikten eser kalmıyor denenmiş garantili...Şişliğe bakar mısınız ne kadar fazla.
Şimdi sıcak bir duşa gireceğim, çıkar çıkmaz da dediğini yapayım. Teşekkür ederim canımCanım yüzü koyun yere uzan. Ama öncesinde bir çay kaşığı karbonati bir bardak ılık suda eritip içersen şişlikten eser kalmıyor denenmiş garantili...
1.5 saat aramız..Eltinin de yardıma ihtiyacı var nerdeyse, onun bakması bu durumda pek mümkün değil gibi canım. Size yakin mi oturuyor.
Yok cnm aynı bacağı 2 yerden kırılmış..Çok geçmiş olsun kuzum. İki bacağı birden nasıl kırmış? Allah senin ve onun yardımcısı olsun. Hayat sürprizlerle dolu ne garip.
Çok geçmiş olsun. Çok zor belli bir yaş dan sonra kırıklar.Kızlar kv iki yerinden bacağını kırmış apar topar geldik bakacak kimsesi yok..
İnsalalh çabuk toparlanır canım. Eşi falan var mi.Yok cnm aynı bacağı 2 yerden kırılmış..
Sizin eve getirip bakmak daha mantıklıYok cnm aynı bacağı 2 yerden kırılmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?