Ben de tüm suçlarımı temize çekmiş hissediyorum akşam spor yapıncaAkşam spor bana enerji veriyor bi de çok acıktırıyor uyuyamıyorum sonra... benim tercihim ikindi gibi spor akşamı hafif geçirmek acıktıkça soda....ama soda sana yaramıyormuş canım....
sagol canım bir bakayım, tarihi filmlerden eşim pek hoşlanmaz ama şansımı denerimsonngulen cnm dün akşam eşimle tobol diye bir rus filmi izledik. Bizim hoşumuza gitti, sanada önereyim dedim. ☺ Çar Deli Petro zamanında geçen bir olayı anlatıyor, tarihi- savaş filmi gibi düşünebiliriz.
Gönder gelsin o daAyyy kuzum hakkını helal et çekmesin canın boşver bizim burda davetler günler böyle oluyor malesef az oluncada arkandan dedikodu kazanı kaynar önce gözü doyuruyoruz sonra migdeyi birde ben kendi yaptığımı yiyemiyorum buranın bi tabiri var heç hoş gelmir derlerbenimde öyle oluyor yarında eltimde cuma kuranımız var onuda çeker atarım özelden oda konyalı biraz daha gözünüzü doyurayım
Sabah 6ya kadar uyuyamadım canım, şimdi de okuldayım çok uykum var.Günaydınnnn hayırlı sabahlarrrrr deliksiz bir uyku çekmişim bugün
Niye uyuyamadın canımSabah 6ya kadar uyuyamadım canım, şimdi de okuldayım çok uykum var.
Az uyusan canımBenimde çok uykum var çoook
İnşallah güzel sonuuçlar alırız canım.Köprüden önce son çıkış bugün yarın cuma neydecükkk
Çocuklar bıraksa keşkeeAz uyusan canım
Gönder bize bakayım :))Çocuklar bıraksa keşkee
Kesinlikle artık çıkaralım canım.Aynen canım öyle yapacagım bu kadar önemsememezlik olmaz iki mesaj yazmak zor değil
aaa neden öyle oldu canım.Kızlar ilk görüşme bitti, şimdi başka biri ile görüşeceğim ama tüm enerjimi çekti görüşme
Hayranım ingilizce konuşabiliyor olmanaAynen öyle cnm ❤ Şimdi ingilizce görüşmem var, yönetimde yabancılar olduğu için ingilizcemi birde böyle test edeceklermiş, geçen hafta yazılı sınav olmuştum
Ben motiveyim ama senin gibi ben de veremez oldum canım. Neyi yanlış yaptığımı da bilmiyorum. Günde 3 lt su tüketiyorum, mutlaka spor yapıyorum, akşam 7 den sonra asla yemiyorum ama bu aralar olmuyor. Bir ara bi arkadaş söylemişti, plato dönemi varmış vücudun, belki de ona girmişizdir çıkmanın bir yolunu bulmak lazım. Sırf bu sebeple takımdan ayrılayım diye düşündüm ama sağolsun arkadaşlar çok destek oldular. Belki de diyetisyene gitmemiz lazımdır, bir şeyler yolunda gitmiyordur.Kızlar ben motive olamıyorum.. emek edip tartıda fark görmemek beni çok üzüyo.. bir şeyleri yanlış yapıyorum bende farkındayım..
Yeterince su içmiyorum havalar soğuyunca..
Spor yapıyorum ama düzenli değil..
Ekmek hiç kdr az tüketiyorum aslında.. günü erken de kapatıyorum..
Bilmiyorum bi düzen oturtamadım galiba.. bide 1 sene kilo verme 1 sene koruma 1 sene al ver derken 3 senedir hep bi diyet modu.. vicdan azabı çekmeden tek cıss yemedim.. bilmiyorum belki hızlı sonuç almak istiyorum ve buda motivasyonumu bozuyo..
Cnm görüşmeler kötü değildi aslında,sadece 2. Sinde biraz gerildim. İngilizce yaptık tamamını ve bana görüştüğüm kişi için ingilizcesinin çok iyi olduğu söylendi, favori elemanım demişti müdür. Ben o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ve bazı tavırları hoşuma gitmeyince bende gerginleştim.Tecrübe vs konusunda onunla hayli hayli kapışırım ama hafiften küçümseme hissettimaaa neden öyle oldu canım.
Böyle devam edersek toparladık gerçekten, sabahtan beri geçmişi bitiremedim baksanızaEvet canım toparladık onlar dısında herkes yeniden aktif olmaya basladı
Cnm inan çok büyük bir olay değil. Anadolu lisesinde öğrenmiştim, ingilterede kalınca biraz toparladı sadece.Hayranım ingilizce konuşabiliyor olmana
Dün sabah 11e kadar uyuduğumdandır belki canım, uyku tutmadı.Niye uyuyamadın canım
Senin daha iyi olduğunu farkedince üstünlük kurmaya çalışmıştır canım, korkmuştur kendine rakip gelecek diye.Cnm görüşmeler kötü değildi aslında,sadece 2. Sinde biraz gerildim. İngilizce yaptık tamamını ve bana görüştüğüm kişi için ingilizcesinin çok iyi olduğu söylendi, favori elemanım demişti müdür. Ben o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ve bazı tavırları hoşuma gitmeyince bende gerginleştim.Tecrübe vs konusunda onunla hayli hayli kapışırım ama hafiften küçümseme hissettim
Cnm tiroidlerine vs baktırdın mı yakın zamanda? Öyle birşeyler olabilir yada dediğin gibi sadece duraklamadasın. Detox yapabilirsen duraklama kırılmış olur.Ben motiveyim ama senin gibi ben de veremez oldum canım. Neyi yanlış yaptığımı da bilmiyorum. Günde 3 lt su tüketiyorum, mutlaka spor yapıyorum, akşam 7 den sonra asla yemiyorum ama bu aralar olmuyor. Bir ara bi arkadaş söylemişti, plato dönemi varmış vücudun, belki de ona girmişizdir çıkmanın bir yolunu bulmak lazım. Sırf bu sebeple takımdan ayrılayım diye düşündüm ama sağolsun arkadaşlar çok destek oldular. Belki de diyetisyene gitmemiz lazımdır, bir şeyler yolunda gitmiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?