Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Akşam spor bana enerji veriyor bi de çok acıktırıyor uyuyamıyorum sonra... benim tercihim ikindi gibi spor akşamı hafif geçirmek acıktıkça soda....ama soda sana yaramıyormuş canım....
Ben de tüm suçlarımı temize çekmiş hissediyorum akşam spor yapınca Dün gece ben de çok acıktım ama sabaha artılarımın bir kısmının gitmiş olduğunu görünce de acayip sevindim.

sagol canım bir bakayım, tarihi filmlerden eşim pek hoşlanmaz ama şansımı denerim

Gönder gelsin o da Dün gece bakıp bakıp iç çektim sizin masalara

Ben motiveyim ama senin gibi ben de veremez oldum canım. Neyi yanlış yaptığımı da bilmiyorum. Günde 3 lt su tüketiyorum, mutlaka spor yapıyorum, akşam 7 den sonra asla yemiyorum ama bu aralar olmuyor. Bir ara bi arkadaş söylemişti, plato dönemi varmış vücudun, belki de ona girmişizdir çıkmanın bir yolunu bulmak lazım. Sırf bu sebeple takımdan ayrılayım diye düşündüm ama sağolsun arkadaşlar çok destek oldular. Belki de diyetisyene gitmemiz lazımdır, bir şeyler yolunda gitmiyordur.

aaa neden öyle oldu canım.
Cnm görüşmeler kötü değildi aslında,sadece 2. Sinde biraz gerildim. İngilizce yaptık tamamını ve bana görüştüğüm kişi için ingilizcesinin çok iyi olduğu söylendi, favori elemanım demişti müdür. Ben o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum ve bazı tavırları hoşuma gitmeyince bende gerginleştim.Tecrübe vs konusunda onunla hayli hayli kapışırım ama hafiften küçümseme hissettim

Senin daha iyi olduğunu farkedince üstünlük kurmaya çalışmıştır canım, korkmuştur kendine rakip gelecek diye.

Cnm tiroidlerine vs baktırdın mı yakın zamanda? Öyle birşeyler olabilir yada dediğin gibi sadece duraklamadasın. Detox yapabilirsen duraklama kırılmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…