Iyı geceler canım ❤İyi geceler diyeyim şimdiden. Erkenden yatıcam ben ❤
Var cnm.. amin inş..İnsalalh çabuk toparlanır canım. Eşi falan var mi.
Ya cnm 1 ay.. bizim evde bana çok zor olur gelen giden bitmez.. burası aile aprt.. eltim ne kdr yeni doğum yapmış olsa bile yardımı oluyo.. oğullarıda gelir akşamları ilgilenir.. bize görürsem bütün sorumluluk üstüme olur.. bide kb var.. o nasıl burda kalsın..Sizin eve getirip bakmak daha mantıklı
Eşi var mı diye o yüzden sormuştum. Orda el birliğiyle bakarlar öyleyse.Ya cnm 1 ay.. bizim evde bana çok zor olur gelen giden bitmez.. burası aile aprt.. eltim ne kdr yeni doğum yapmış olsa bile yardımı oluyo.. oğullarıda gelir akşamları ilgilenir.. bize görürsem bütün sorumluluk üstüme olur.. bide kb var.. o nasıl burda kalsın..
Bakalım bu hafta burdayım sonrasına bakıcaz..Eşi var mı diye o yüzden sormuştum. Orda el birliğiyle bakarlar öyleyse.
Afiyet olsun canım, yine ucuz atlatmış sayılırsın o kadar hazırlığa rağmen. Suyu artirmalisin.Sabah kahvaltım saat 05.45
2 kaşık tulum peyniri
2 çatal tahin helvası
1 dilim ekmek
Akşam yemeği saat 16.00
1 tahta kaşık erişte salatası
1 tahta kaşık şehriye salatası
4 elma dilim patates
6 tane serçe parmak kadar zeytinyağlı sarma
Ara ögün saat 21.00
Yarım mandalina
1.5 litre su
Spor yok
Afiyet olsun canım, dışarda koşturmacan olduğu için haliyle hiç düzgün olmamış menün. Akşama kadar aç kalınca ilerleyen saatlerde de durduramamissin kendini.Kızlar 20 kasım menüm: akşam 18:30 1/2 ekmekten karışık tost, 2 küçük şekersiz çay, 1/2 armut
20:00 1 yeşil elma, 2 avuç karışık çerez, az cips
1.5 lt su
4600 adım atıldı.
Şifa olsun canımaŞimdi sıcak bir duşa gireceğim, çıkar çıkmaz da dediğini yapayım. Teşekkür ederim canım
Yavrum benim nasıl canı yanmıştır!.. Hippocum beddua etmedin di mi kızYok cnm aynı bacağı 2 yerden kırılmış..
Yok kız töbe de bende çok üzüldüm valla..Yavrum benim nasıl canı yanmıştır!.. Hippocum beddua etmedin di mi kızkv olunca insanın aklına şeytanlık geliyor napiiim...
Tövbe tabi ki stresin gitsin istedim biraz.Yok kız töbe de bende çok üzüldüm valla..
Az makarna demek...20 Kasım
Sabah 1 elma, birkaç yer fıstığı, bir küçük çikolata ( iş yeri ikram)
Saat 12.30 bi kase bol yoğurtlu sebzeli az makarnalı salata ()
Akşam 18:İki köfte 1 kk peynir
Akşam 20.45 işten dönüş 2 mandalina bir fırında tavuk baget
Menü harika tatlım...20 Kasım menüsü
13.00 kahvaltı (11de uyandım ancak bu saatte yapabildim)
3 kaşık patatesli yumurta (patates orta boydan küçüktü, 3 yumurta vardı, 1/3 ünü ben yedim, çoğunu oğlum yedi), 1 küçük dilim beyaz peynir, 1 küçük dilim tulum peyniri, yarım salatalık, 3 çeri, 6 siyah zeytin, şekersiz çay.
18.30 akşam
Kıtır salatası (5 çeri, 1 salatalık, 2 büyük dilim peynir, biber, yeşil zeytin, altınbaşak bisküvi, yağ limon), çay.
19.00 çay ve kuru üzüm fındık
Su 3 litre
Spor 10.000 adım 150 puan
Zipzip- Nego
Akşam yemeği kabus gibi...ama sen yine de mucize olarak verirsin merak etme...bir daha helva yeme o da neymiş onun yerine tahinli pekmez yeseydin ya... afiyet olsun kuzu... Tuğçe nasıl biraz daha iyi mi yavrucuk...Sabah kahvaltım saat 05.45
2 kaşık tulum peyniri
2 çatal tahin helvası
1 dilim ekmek
Akşam yemeği saat 16.00
1 tahta kaşık erişte salatası
1 tahta kaşık şehriye salatası
4 elma dilim patates
6 tane serçe parmak kadar zeytinyağlı sarma
Ara ögün saat 21.00
Yarım mandalina
1.5 litre su
Spor yok
Anam hiçbir şey yememişsin ...Kızlar 20 kasım menüm: akşam 18:30 1/2 ekmekten karışık tost, 2 küçük şekersiz çay, 1/2 armut
1.5 lt su
4600 adım atıldı.
Sabah ve akşam menun süper...21 Kasım menüsü
12.15 kahvaltı
1 küçük dilim beyaz peynir, yarım küçük dilim tulum, domates salatalık roka, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 2 dilim ekmek.
18.15 akşam
2 kaşık kıymalı yumurta, 2 kaşık mantarlı yumurta, 1 küçük dilim tulum peyniri, 2 siyah zeytin, domates, 1 parça ekmek, çay.
Su 3 lt
Spor 6000 adım
Son menun dışındakiler güzel...pilav, patatesli börek, Rus salatası, fellah köftesi, pasta az az yemişsin ama cumaya yakın olması iyi değil işteSalı menüsü
Sabah10.00
1 haş yumurta
1 çatal çilek reçeli
Az süzme peynir
1 5 dilim beyaz ekmek kepekli ekmek alamadım
Ara15.00
Az yağda kavrulmuş tavuk eti
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
Akşam19.30
Az pilav
Haş tavuk eti
Tere ayran
Su 2 lt
Spor 17 dk cardiyo
20 dk egzersizZipzip-
Çarşamba menüsü
Sabah10.30
1 peynirli omlet
Domates salatalık
Az süzme peynir
1 çilek reçeli
Akşam19.30
2 kızarmış balık
Salata
1 lokma ekmek
Şalgam
Su 2lt
Spor 6555 adım
Perşembe menüsü
Sabah10.00
1 rafadan yumurta
Az süzme peynir
Tere
Öğle15.00
1 dolma az fellah köftesi
Az rus salatası
İnce dilim yaş pasta
2 ısırık patatesli börek
Akşam19.30
Az pilav
Yarım tabak patates sulusu
Ayran tere
Su 2lt
Spor 4.150 adım @Zipzip-
Afiyet olsun canım. Yarın güzel bir eksi gelir. Yeşil çay demle şimdiden sonra suyu da artır biraz...21 Kasım
Sabah 07.45 bir elma
Saat 9: yarım dilim ekmekle yapılmış peynirli tost, çiğ fındık
Saat 13.30 mor lahana salatası
Saat 16 peynir
Kızlar akşam gelmem 9 u bulunca artık bi şey yemedim...
su 1 litre olmuştur
Saol cnmTövbe tabi ki stresin gitsin istedim biraz.Çabuk iyileşir inşallah olmuş bir kere..neyse ki çabuk yetismişsin hayırlı arkadaşım benim... Allah senden razı olsun...
Akşama kadar hiçbir şey yemeyince Bile eşin tost yese bile sen normal kahvaltı ye canım bence. Çünkü tostla mecburen çok ekmek yeniyor. O koşuşturmaca o yorgunlukla normal tabii böyle bir menü....Kızlar 20 kasım menüm: akşam 18:30 1/2 ekmekten karışık tost, 2 küçük şekersiz çay, 1/2 armut
1.5 lt su
4600 adım atıldı.
Canım senin kilon düşük bence düşük kilodaki birine sabah 1 dilim ekmek yeterli...21 Kasım menüsü
12.15 kahvaltı
1 küçük dilim beyaz peynir, yarım küçük dilim tulum, domates salatalık roka, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay, 2 dilim ekmek.
18.15 akşam
2 kaşık kıymalı yumurta, 2 kaşık mantarlı yumurta, 1 küçük dilim tulum peyniri, 2 siyah zeytin, domates, 1 parça ekmek, çay.
Su 3 lt
Spor 6000 adım
Canım sen de benim gibi tatlıyı seviyorsun anlaşılan ama bu çilek reçelinin kendi küçük cürmü büyük acıktırıp metabolizmamızı altüst ediyor, patatesli börek ve pasta da öyle maalesef. Az yesek de bizi acıktırma özellikleri fena......Salı menüsü
Sabah10.00
1 haş yumurta
1 çatal çilek reçeli
Az süzme peynir
1 5 dilim beyaz ekmek kepekli ekmek alamadım
Ara15.00
Az yağda kavrulmuş tavuk eti
1 kase yoğurt
Yarım dilim ekmek
Akşam19.30
Az pilav
Haş tavuk eti
Tere ayran
Su 2 lt
Spor 17 dk cardiyo
20 dk egzersizZipzip-
Çarşamba menüsü
Sabah10.30
1 peynirli omlet
Domates salatalık
Az süzme peynir
1 çilek reçeli
Akşam19.30
2 kızarmış balık
Salata
1 lokma ekmek
Şalgam
Su 2lt
Spor 6555 adım
Perşembe menüsü
Sabah10.00
1 rafadan yumurta
Az süzme peynir
Tere
Öğle15.00
1 dolma az fellah köftesi
Az rus salatası
İnce dilim yaş pasta
2 ısırık patatesli börek
Akşam19.30
Az pilav
Yarım tabak patates sulusu
Ayran tere
Su 2lt
Spor 4.150 adım @Zipzip-
En sevdiğim menülerin, en uzun yürüyüşlerin sahibi gelmiş hoş gelmiş “ iki gözümün çiçeği”..... listede misin bu hafta21 Kasım
Sabah 8.00 İki yumurtalı omlet, iki ceviz, peynir, iki çeri domates, üç dört zeytin, çay
13.00 Sade Türk kahvesi, iki hurma
17.30 Bir tabak iki kepçe etli kuru fasulye, bir kase yoğurt, bir dilim tam buğday ekmeği
20.00 Bir elma, bir mandalina
İki litre su, bir bardak limonlu su
8000 adım @Zipzip-
Yeşil çay yok bizde bitki çayı içicez şimdi. Herkese allah rahatlık versin....Az makarna demek...digerleri güzel...su yok gene...hem de hiç yok...
Menü harika tatlım...
Akşam yemeği kabus gibi...ama sen yine de mucize olarak verirsin merak etme...bir daha helva yeme o da neymiş onun yerine tahinli pekmez yeseydin ya... afiyet olsun kuzu... Tuğçe nasıl biraz daha iyi mi yavrucuk...
Anam hiçbir şey yememişsin ...
Sabah ve akşam menun süper...
Son menun dışındakiler güzel...pilav, patatesli börek, Rus salatası, fellah köftesi, pasta az az yemişsin ama cumaya yakın olması iyi değil işte
Afiyet olsun canım. Yarın güzel bir eksi gelir. Yeşil çay demle şimdiden sonra suyu da artır biraz...
Sağ ol bitanemm... utandırıyorsun bu garibiAkşama kadar hiçbir şey yemeyince Bile eşin tost yese bile sen normal kahvaltı ye canım bence. Çünkü tostla mecburen çok ekmek yeniyor. O koşuşturmaca o yorgunlukla normal tabii böyle bir menü....
Canım senin kilon düşük bence düşük kilodaki birine sabah 1 dilim ekmek yeterli...
Canım sen de benim gibi tatlıyı seviyorsun anlaşılan ama bu çilek reçelinin kendi küçük cürmü büyük acıktırıp metabolizmamızı altüst ediyor, patatesli börek ve pasta da öyle maalesef. Az yesek de bizi acıktırma özellikleri fena......
En sevdiğim menülerin, en uzun yürüyüşlerin sahibi gelmiş hoş gelmiş “ iki gözümün çiçeği”..... listede misin bu haftaElhan hocam?
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bu sıkıntılı süreci kolay atlatırsınız...Kızlar kv iki yerinden bacağını kırmış apar topar geldik bakacak kimsesi yok..
İnş cnm..Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bu sıkıntılı süreci kolay atlatırsınız...
Yaaa senin tiroidlerine şekerine filan bakılmış mıydı? Sordum diye hatırlıyorum ama yine sorayım... sen kilo alacak bir şey yemedin ki.. bence profesyonel diyetisyen desteği almalısın kilon fazla değil ama hiç yemeyip verememek azcık yiyip kilo almak moralini bozar....Sağ ol bitanemm... utandırıyorsun bu garibiAldığım kiloları eritmek için bu hafta zipzipimden izin istedim öbür cuma inşallah listedeyim. Üç günde 1.800 gramla döndüm Allah beni kahretmesin gıdım gıdım ver kepçe kepçe al...nasıl bir bunyeyse ...Senin işyerinde havalar nasıl? Aklım sende kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?