Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sizin eve getirip bakmak daha mantıklı
Ya cnm 1 ay.. bizim evde bana çok zor olur gelen giden bitmez.. burası aile aprt.. eltim ne kdr yeni doğum yapmış olsa bile yardımı oluyo.. oğullarıda gelir akşamları ilgilenir.. bize görürsem bütün sorumluluk üstüme olur.. bide kb var.. o nasıl burda kalsın..

Eşi var mı diye o yüzden sormuştum. Orda el birliğiyle bakarlar öyleyse.

Afiyet olsun canım, yine ucuz atlatmış sayılırsın o kadar hazırlığa rağmen. Suyu artirmalisin.
Kızlar 20 kasım menüm: akşam 18:30 1/2 ekmekten karışık tost, 2 küçük şekersiz çay, 1/2 armut

20:00 1 yeşil elma, 2 avuç karışık çerez, az cips

1.5 lt su
4600 adım atıldı.
Afiyet olsun canım, dışarda koşturmacan olduğu için haliyle hiç düzgün olmamış menün. Akşama kadar aç kalınca ilerleyen saatlerde de durduramamissin kendini.

Az makarna demek...digerleri güzel...su yok gene...hem de hiç yok...
Menü harika tatlım...
Akşam yemeği kabus gibi...ama sen yine de mucize olarak verirsin merak etme...bir daha helva yeme o da neymiş onun yerine tahinli pekmez yeseydin ya... afiyet olsun kuzu... Tuğçe nasıl biraz daha iyi mi yavrucuk...
Kızlar 20 kasım menüm: akşam 18:30 1/2 ekmekten karışık tost, 2 küçük şekersiz çay, 1/2 armut

1.5 lt su
4600 adım atıldı.
Anam hiçbir şey yememişsin ...
Sabah ve akşam menun süper...
Son menun dışındakiler güzel...pilav, patatesli börek, Rus salatası, fellah köftesi, pasta az az yemişsin ama cumaya yakın olması iyi değil işte
Afiyet olsun canım. Yarın güzel bir eksi gelir. Yeşil çay demle şimdiden sonra suyu da artır biraz...

1.5 lt su
4600 adım atıldı.
Akşama kadar hiçbir şey yemeyince Bile eşin tost yese bile sen normal kahvaltı ye canım bence. Çünkü tostla mecburen çok ekmek yeniyor. O koşuşturmaca o yorgunlukla normal tabii böyle bir menü....
Canım senin kilon düşük bence düşük kilodaki birine sabah 1 dilim ekmek yeterli...
Canım sen de benim gibi tatlıyı seviyorsun anlaşılan ama bu çilek reçelinin kendi küçük cürmü büyük acıktırıp metabolizmamızı altüst ediyor, patatesli börek ve pasta da öyle maalesef. Az yesek de bizi acıktırma özellikleri fena......
En sevdiğim menülerin, en uzun yürüyüşlerin sahibi gelmiş hoş gelmiş “ iki gözümün çiçeği”..... listede misin bu hafta Elhan hocam?

Yeşil çay yok bizde bitki çayı içicez şimdi. Herkese allah rahatlık versin....

Sağ ol bitanemm... utandırıyorsun bu garibi Aldığım kiloları eritmek için bu hafta zipzipimden izin istedim öbür cuma inşallah listedeyim. Üç günde 1.800 gramla döndüm Allah beni kahretmesin gıdım gıdım ver kepçe kepçe al...nasıl bir bunyeyse ...Senin işyerinde havalar nasıl? Aklım sende kaldı.

Yaaa senin tiroidlerine şekerine filan bakılmış mıydı? Sordum diye hatırlıyorum ama yine sorayım... sen kilo alacak bir şey yemedin ki.. bence profesyonel diyetisyen desteği almalısın kilon fazla değil ama hiç yemeyip verememek azcık yiyip kilo almak moralini bozar....
Beni düşündüğün için teşekkür ederim.Sağol canım unutuldu gitti gibi duruyor içimde artık işlerin iyi gideceğine dair bir his var işyerine ait...Oğlumun eğitim giderlerini Allah karşılayacaktır inşallah. Bizi ve hiç kimseyi darda koymasın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…