Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ahhh ahhh herkes tatlı çikolata derdinde ben de ekmek. Bırakamıyorum tatlım bir türlü. Ama 1 dilime düşürmeye çalışacağım.

Canım oğlunun özel eğitim giderleri için devletten katkı almıyor musunuz. Ya da devlet kurumlarınin verdiği eğitim saati az olduğu için ayrı bir eğitim mi alıyorsunuz.

Canım tatilde üç gece tatlı yedim kaymaklı hem de....
Tiroidlere baktiracagim aklımda ...Tatil dönüşü arkadaşlar kilo mu verdin dediler bir de....o kadar şaşırdım ki. Yüzmek sıkılaştırmıs demek ki....ama aldım bebeğim bu bir gerçek. Menopoz olayım da var benim....olduğu kadar artık...

Ahhh ahhh herkes tatlı çikolata derdinde ben de ekmek. Bırakamıyorum tatlım bir türlü. Ama 1 dilime düşürmeye çalışacağım.
Ben Karatay yaparken cevizle ya da fındıkla kahvaltı yapmaya alıştım canım belki işine yarar bu bilgi....

Aaaa evet yüzdün de bayağı... spor da bazen kilo yapıyor diyorlar ya... menopozdasın diye kilo veremezsin diye bir şey yok. Hazır o da var bahaneyle doktora git herşeyine bi baksınlar

H hasbeenandgone yavrum işyeri sıkıntı çıkarmamış oh derin bir nefes aldım. Bu zamanda dürüst bir eleman bulmak kolay mı? Çok sevindim.
Sağol canım artık eskisi kadar tedirgin değilim besmele çekip dua ederek başlıyorum işe. Herşey Allah’tan ama şimdilik birşey yok çok şükür dualarınızla....

Aaaa evet yüzdün de bayağı... spor da bazen kilo yapıyor diyorlar ya... menopozdasın diye kilo veremezsin diye bir şey yok. Hazır o da var bahaneyle doktora git herşeyine bi baksınlar
En sevmediğim hastane doktor işleri..Gideceğim canım en yakın tarihte söz

Abla ekmegim kaldı boş yemim dedim 2 çatal helva attım agzıma 1 dilim ekmek az yedim onun yerine olsun bişey olmaz Tuğçe aynı arada agrıyo yine başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…