Ahhh ahhh herkes tatlı çikolata derdinde ben de ekmek. Bırakamıyorum tatlım bir türlü. Ama 1 dilime düşürmeye çalışacağım.Akşama kadar hiçbir şey yemeyince Bile eşin tost yese bile sen normal kahvaltı ye canım bence. Çünkü tostla mecburen çok ekmek yeniyor. O koşuşturmaca o yorgunlukla normal tabii böyle bir menü....
Canım senin kilon düşük bence düşük kilodaki birine sabah 1 dilim ekmek yeterli...
Canım sen de benim gibi tatlıyı seviyorsun anlaşılan ama bu çilek reçelinin kendi küçük cürmü büyük acıktırıp metabolizmamızı altüst ediyor, patatesli börek ve pasta da öyle maalesef. Az yesek de bizi acıktırma özellikleri fena......
En sevdiğim menülerin, en uzun yürüyüşlerin sahibi gelmiş hoş gelmiş “ iki gözümün çiçeği”..... listede misin bu haftaElhan hocam?
Canım oğlunun özel eğitim giderleri için devletten katkı almıyor musunuz. Ya da devlet kurumlarınin verdiği eğitim saati az olduğu için ayrı bir eğitim mi alıyorsunuz.Yaaa senin tiroidlerine şekerine filan bakılmış mıydı? Sordum diye hatırlıyorum ama yine sorayım... sen kilo alacak bir şey yemedin ki.. bence profesyonel diyetisyen desteği almalısın kilon fazla değil ama hiç yemeyip verememek azcık yiyip kilo almak moralini bozar....
Beni düşündüğün için teşekkür ederim.Sağol canım unutuldu gitti gibi duruyor içimde artık işlerin iyi gideceğine dair bir his var işyerine ait...Oğlumun eğitim giderlerini Allah karşılayacaktır inşallah. Bizi ve hiç kimseyi darda koymasın.....
Canım tatilde üç gece tatlı yedim kaymaklı hem de....Yaaa senin tiroidlerine şekerine filan bakılmış mıydı? Sordum diye hatırlıyorum ama yine sorayım... sen kilo alacak bir şey yemedin ki.. bence profesyonel diyetisyen desteği almalısın kilon fazla değil ama hiç yemeyip verememek azcık yiyip kilo almak moralini bozar....
Beni düşündüğün için teşekkür ederim.Sağol canım unutuldu gitti gibi duruyor içimde artık işlerin iyi gideceğine dair bir his var işyerine ait...Oğlumun eğitim giderlerini Allah karşılayacaktır inşallah. Bizi ve hiç kimseyi darda koymasın.....
Ben Karatay yaparken cevizle ya da fındıkla kahvaltı yapmaya alıştım canım belki işine yarar bu bilgi....Ahhh ahhh herkes tatlı çikolata derdinde ben de ekmek. Bırakamıyorum tatlım bir türlü. Ama 1 dilime düşürmeye çalışacağım.
Aaaa evet yüzdün de bayağı... spor da bazen kilo yapıyor diyorlar ya... menopozdasın diye kilo veremezsin diye bir şey yok. Hazır o da var bahaneyle doktora git herşeyine bi baksınlarCanım tatilde üç gece tatlı yedim kaymaklı hem de....
Tiroidlere baktiracagim aklımda ...Tatil dönüşü arkadaşlar kilo mu verdin dediler bir de....o kadar şaşırdım ki. Yüzmek sıkılaştırmıs demek ki....ama aldım bebeğim bu bir gerçek. Menopoz olayım da var benim....olduğu kadar artık...
Kaliteli bir tam buğday bulabilse keşke.Ben Karatay yaparken cevizle ya da fındıkla kahvaltı yapmaya alıştım canım belki işine yarar bu bilgi....
Sağol canım artık eskisi kadar tedirgin değilim besmele çekip dua ederek başlıyorum işe. Herşey Allah’tan ama şimdilik birşey yok çok şükür dualarınızla....H hasbeenandgone yavrum işyeri sıkıntı çıkarmamış oh derin bir nefes aldım. Bu zamanda dürüst bir eleman bulmak kolay mı? Çok sevindim.
En sevmediğim hastane doktor işleri..Gideceğim canım en yakın tarihte sözAaaa evet yüzdün de bayağı... spor da bazen kilo yapıyor diyorlar ya... menopozdasın diye kilo veremezsin diye bir şey yok. Hazır o da var bahaneyle doktora git herşeyine bi baksınlar
Bı denemek lazım canım.Ben Karatay yaparken cevizle ya da fındıkla kahvaltı yapmaya alıştım canım belki işine yarar bu bilgi....
Gözümle görsem inanmam o kaa beter kadınValla bi ara şüphelendim ama yanimda içti gordum yani
Abla ekmegim kaldı boş yemim dedim 2 çatal helva attım agzıma 1 dilim ekmek az yedim onun yerine olsun bişey olmaz Tuğçe aynı arada agrıyo yine başıAz makarna demek...digerleri güzel...su yok gene...hem de hiç yok...
Menü harika tatlım...
Akşam yemeği kabus gibi...ama sen yine de mucize olarak verirsin merak etme...bir daha helva yeme o da neymiş onun yerine tahinli pekmez yeseydin ya... afiyet olsun kuzu... Tuğçe nasıl biraz daha iyi mi yavrucuk...
Anam hiçbir şey yememişsin ...
Sabah ve akşam menun süper...
Son menun dışındakiler güzel...pilav, patatesli börek, Rus salatası, fellah köftesi, pasta az az yemişsin ama cumaya yakın olması iyi değil işte
Afiyet olsun canım. Yarın güzel bir eksi gelir. Yeşil çay demle şimdiden sonra suyu da artır biraz...
Günaydın tatlım...Günaydınnnn ❤
Hayırlı cumalar ❤
Acaba kaç kiloyum
Günaydın tatlım...
Seni sevindirecek bir rakam olsun
Sıkı tut bol sebzeli bir şeyler hazırla gel git ye...mideyi boş bırakma ki elin uzanmasin bir şeyeSıkı tutmadan sevinç olmuyoki abla.
Nasılsa olmuyo diye yiyorum bu sefer.
Sıkı tut bol sebzeli bir şeyler hazırla gel git ye...mideyi boş bırakma ki elin uzanmasin bir şeye
Günaydın hayırlı cumalarGünaydınnnn ❤
Hayırlı cumalar ❤
Acaba kaç kiloyum
Haftaya düşersin abla cok fazla artın yokCuma bildirimim
61.4
Haftaya eski kilomun altına düşerim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?