Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende işleri astım abla dosyalarım masamda yığılmış bekliyor, yemeğe bile gitmedim henüz, o zaman yemek dönüşü de gelmezlerse sabit geçerim ozaman, ben yeğe gidiyorum,40 dakika sonra görüşürüz

ay abla alemsin yaaaaa

:1hug: :1hug: :1hug: :1hug:

düşünmen bileee güzelll melekimmm
tabi genç kızzz
şöylee hafif mini askılıı vucuduna oturannn hatta beyazzz renkk
dantelleri fistoları beyaz olan bişey giymek istiyor kuzumm :asigim:

altı kısmı siyahh üstü beyazzz bir abiyede olabilirrr aslındaa dantelli :bbo:

Sağol elifim bildirim yapmayan kızları bekliyorum 1 gibi de gelmezlerse sabit geçeceğim artık, hadi yemeğe gidiyorum öptüm sizi

stajdan çıkınca okulun orda büyük bir market var oraya uğradım
yeni bir peynir çıkarmış ekici ricotta italyan tpi lor olarasatıyor.zaten hep onun lorunu kullanıyordum bunu da aldım.tadı gerçekten güzel hemen aldım.şimdi inceledim özellikle ekmek üzerine peynir sürmeyi evenler veya benim gibi eşi cheesecake canavarıcokacimcoook olanlar için labne den daha besleyici,daha sağlıklı geldi

şimdi cheesecakeye kullandığım labneyle değererinin karşılaştırmasını yazayım belki işinize yarar:
normal labne ricotta
100gr.da;
enerji: 199.5 kcal 136.54kcak
protein: 5gr 15.3gr
yağ: 18gr 19gr
karbonhidrat: 5.5gr 0.05gr
kalsiyum: 125mg 303.8mg

birtek yağı fazla 1gr ama kalorisi,karbonhidratı düşük.
proteini ve kalsyumu kaya değer derecede fazla
yağı biraz fazla gibi mi sizce normal diyt peynirlerin yağını bilmiyorum
bu peyniri önerir misiniz sağlıklı mı? (aeben abla özellikle montiye göre cevabekliyorumeyvahedigeldismile)

çok komiğiz yahu konu kıyafet oluncaaa nasıl da toplaştıkkk :roflol:

kadın milleti değilmiii süs püss olunca mevzuuu :roflol:

altta pek çok olmuşuzzz
herkesin kafası varrr :roflol:

Alacalı renkler olmasın, beyaz süper seçim ama bir hakana danışayım ben modacı dediğim arkadaşıma, bence mini de değil ablişko uzun zarif olmalı, püfür püfür tam bahar gibi, saçlarına da bahar dallarından küçük çiçekler uydururuz, elbiseye karar verelim, saç için akseuarlara bakarım ben kapalıçarşıda binlerce tokacı toptancılar var, kargolarım ecişime, neyse dah var düşüneyim bilmiyorumkismile

evlenene kadar en fazla 63 kiloydum ,hep kendimi şişman hissederdim

şimdi ise o kiloya dönebilsem diye dua ediyorum

kadın milleti hangi kiloda olursa olsun zayıflamak istiyo galiba kaydirigubbakcemile3

ayy ablacım sen bunları yazncaiçim cız ettisenağlama
ben de 39 dar küçük kalıplarda 40 giyiniyorum.
elbiselerde de o yaştaki bir kız neler giymek ister,:çok üzgünüm:
aslında o şimdi bi dur biyebilse daha ileri gitmeden(ki ben 100kiloya kdar çıkmıştım)
17 mayısa kadar bu mezuniyt işinede aslında 6-8kilo veriri en azından bir beden daha gider.
onu da alalım takımasengözlerimebaksanab

tünaydin arkadaslar.gecmis olsunlariniz hepsi kabul edildi cok sagolun.dün gece nerdeyse hic uyumadim.oglum sürekli uykusundan uyanip agladi.atesi 38.6 oldu hemen islak bezle sildim vücudunu.sansimada burda 4 gün tatil doktorlar kapali.almanlarin bayramina dek geldi.
artik bisey olursa hastaneye kosucaz.
neyse bu haftaki kilom
76,7/ 77,4/-0,700

delikafaduldenNE GÜZEL FİKİR DAHA ÖNCE NİYE AKLIMIZA GELMEDİ ..
ABLA ECEYİ GETİR TAKIMA BİZ ONU BAŞTAN YARATALIM ...hihoyyyt:lepi:

beyaz dantelli mi...????
hhımm
abla bunu geçen yaz almıştım
boyundan bağlı vücuda oturuyor

hızlıca şimdi çektim böyle bişey
kuzenim göz koydu ama bişeyler yaparız

bu arada aeben abla istersen bir çeşit pastanı yapabilirim hatta misafirlerine ricotta peynirinden cehhesecake yapayımalkisalkisalkis

bu arada aeben abla istersen bir çeşit pastanı yapabilirim hatta misafirlerine ricotta peynirinden cehhesecake yapayımalkisalkisalkis

ABLANIN PO.. 3.5 ATIYO ŞıNDı.. BOL SALATA YAPICAM MıSAFıRLERE .... HEHE 3KıŞı REJıMDE GELENLERıNDE ..:)))))
DAHA DÜNYA ıŞ VAR AMA KALıŞE SÖZ VERDıM 5. TAKIMIN HESABI ıÇıN MECBUR GELDıM ..ŞıMDı ÇIKIYORUM GÖZDEM BURALARDA GÖZÜM ARKADA DEYıL......

özele yazdıgın sorunu cevapladım suuram çok yaglı montiye göde o peynir ....

Eceye gelindce ablama ilk başlarda eceyle ilgi ayrıntılı bir mesaj yazmıştım ama o dönemde görmedi galiba çünki ecenin öglen dışarda yemesi gerkiyor bende montiyi yumşatmıştı (sadece ece için) o mesajı bulursam bi ara koyarım tekrar buraya ..
Yaşı küçük bencede monti onda baya etkili olr ama önce kendi istemeli...

Benim kızda artık yemek haneden yemiycek kara verdik evden ben hazırlıycam ve oda başlıyor ablaları yaşı 14. Boyu 164. 53 kilo ... Balık eti biraz 38 beden ama yaşına göre bencede bi 5 kilo vermesi lazım . Bakalım vira bismillla ...

Son düzenleme:
Fatu eceye beyaz yada kırık beyaz boyu dızde.. Bolerolu aslıkılı .altı yumŞak ınce saten astarlı ....ÜstÜ yumŞak tÜlle fazla kabarık olmayan .zarıf bır elbıse lazım .... Dımı ablam yanlıŞmı tahmın ettım ...

OOO eceye kıyafet secılıyormuss bence dıktır guzel bı terzıye beyaz guzel olur ama koyu renklerden yanayım sıyah degıl ama koyu mavı larcıverte yakın renklerde veya koyu yesıll ışıl ışıl bı kolyeyle guzel olur sımoşun dedıgı mantıklı bencede uzun elbıse daha guzel olur zemuszemusbırden atladım konuya amaa.s.

fatu elbısen guzelmıs ayrıca bunu düşünmen cok guzel ama mezunıyet ııcn bence hafıf kalır bırazzz

deryalımın bebegı hastaymışşş gecmıs olsun canım ınsallah gecer atesı ama cok dıkkatlı ol ateş tehlıkelıdır cunku

BU TARZ AMA ASKILI VE BOLEROLU BıŞı SÜPER OLUR ECEYE .ESMERDE ZATEN CADI .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…