Menü paylaşımı da yapmalısın canım, o da bizi durduruyor yeme konusunda. Tek başına çözmek çok kolay olmuyor.Yok niye yanlış anliyim burdan arkadaşım oldu op gayet iyi dikkat etmezse alır tabi.
Ben dikkat edince verebiliyorum vermem daha uygun optan.
Düşündüm bi ara takipte ediyorum hala ama netlik yok.
Karatayla devam edicem yine hem doyup hem vermenin başka yolu yok heralde.
15 dk oldu uyanali canım, hemen buraya koştum zaten.Cuma tartı günü nerde herkes acaba
Coşku hani coşku
En geç 1 e kadar canım.şuan artiyim bildirim kaça kadar oluyor eksiye dusucem inşallah
Bende şimdi uyandım15 dk oldu uyanali canım, hemen buraya koştum zaten.
Tamm canım sıcak bişeyler iceyimEn geç 1 e kadar canım.
+1 daha olsaydı listeye alırdık bu hafta ama kilo alma artık eksileri görme vakti geldiBen sabahları şiş oluyorum ama olsun artı olduğum beli.
Geçen hafta 108
Bu hafta 108,5
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Hayırlı cumalar canım ❤Hayırlı cumalar
1 e kadar canımşuan artiyim bildirim kaça kadar oluyor eksiye dusucem inşallah
Günaydın canım ❤Bende şimdi uyandım ☺ Herkese günaydın kızçelerim ❤
haftaya daha iyi olur inşallah canımBen sabahları şiş oluyorum ama olsun artı olduğum beli.
Geçen hafta 108
Bu hafta 108,5
Artı geleceksin sanmıstım ama yine eksi gelmissin tebrik ederim canımGeçen cuma 68.0
Güncel 67.7
Fark - 0.300
Tebrik ederim canımSon bildirimimi yapıp listeden ayrılıyorum :))
Gecen cuma 55
Bugün 54.2
Fark 0.8
%1.45
Tebrik ederimGeçen cuma 68.0
Güncel 67.7
Fark - 0.300
Tesekkur ederim canım ❤Tebrik ederim canım
Etmem canım...doktorun tribine rağmen gideceğim. Neden baktırmak istiyorsunuz demişti bir tanesi kilo veremiyorum dedim boş bulunup....Bir tövbe tövbe çekti sonra yaşıma baktı gözlerini kısıp Türk kadını böyle olur zayıflamaya ihtiyacın yok dedi o zaman 70 kiloydum bi de....Özel hastane de çok masraflı oluyor onlar biraz daha minnoş minnoş konuşuyor. Degerlerime baktiracagim canım...İlgin için çok teşekkür ederim. Love love öpücük...imociler çalışmıyor ( tekrar gülücük)Günaydınnnn hayırlı cumalar 59.10 kg.Elhan hocam üzüldüm çok... biz ne mücadeleyle verdik o kiloları dediğin gibi gıdım gıdım. Neyse tatile de çok ihtiyacın vardı yaptın geldin çok şükür. Şu tiroidleri ihmal etme canım haber bekliyorum senden
100 gram da olsa eksi ile gelmen güzel canım,Kilo bildirimi
Geçen hafta 71.4
Bugün 71.3
Fark 100 gram
Çok üzgünüm çok dikkat ettim aslında ama niye böyle oldu bilmiyorum.
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?