Tamam canımZipzip- kaptanım 88.4 eksi 100 gr müsayit olunca gelicem
Durum bugün kötü canım.***6.Takım 649.Etap ***
pastel34 (62.8/63.7/+0.9/-%1.43)
birmuhendisanne (56.3///)bildirimsiz izine ayrıldı 1.izin hakkı
Gulumse25 (88.5/88.4/0.1/%0.11)
Ytmz(64.8/63.8/1/%1.54)
Hippocan(73.7///)bildirimsiz kendi isteğiyle ayrıldı
snglmlk(63.0///)sabit
Zipzip-(55.0/54.2/0.8/%1.45)kendi isteğiyle ayrıldı
Canfeb(68.0/67.7/0.3/%0.44)
Nilhan2705(96.7///)bildirimsiz kendi isteğiyle ayrıldı
merryangel(71.4/71.3/0.1/%0.14)
6.Takım Ortalaması :%0.225
Free liste
Yonahime (64.9///sabit)638. Etapta 63.7 ile izne ayrıldı
Bonus (108/108.5/+0.5/-%0.46)618.etapta 104.2 ile bildirimsiz izne ayrıldı
Elhan (61.4) 645.etapta izne ayrildi
hasbeenandgone ( 59.1)
Negohatun(71.5) 646.etapta 69.5 ile izne ayrıldı
Olsun canım önemli değil haftaya toparlarız insallahDurum bugün kötü canım.
Dibi görmeden sıçrayamıyoruz bazen, haftaya inşallah hepimiz güzel oranlarla geleceğiz.Olsun canım önemli değil haftaya toparlarız insallah
Aynenn öyle canım bazen dibi görmek lazım uzun zamandan sonra ilk notamızıda alıyoruzDibi görmeden sıçrayamıyoruz bazen, haftaya inşallah hepimiz güzel oranlarla geleceğiz.
Sağol canım daha iyi gibiyim ama bugün hiç tadım yokÇabuk gel canım ama iyi olarak gel inşallah
Elinden geleni yaptın bence üzülmeKızlar çok üzgünüm. Sabitim.
Bilmiyorm ki abla hiç keyfim yok hem de hiç, iyi olurum inşaallahNegom negom noldu tatlım... Merak etmeyin diyorsun da biri seni uzduyse soyle ifadesini alayım tenhada sıkıştırırım.
Canım şimdi listedekiler ne oldu izne ayıracakların?Aynenn öyle canım bazen dibi görmek lazım uzun zamandan sonra ilk notamızıda alıyoruz
Listenin son halini gördün mü canım sadece pasteli bıraktım ama aksam düzenleme yapabilirim cevap alamadımSağol canım daha iyi gibiyim ama bugün hiç tadım yok
Elinden geleni yaptın bence üzülme ❤
Bilmiyorm ki abla hiç keyfim yok hem de hiç, iyi olurum inşaallah
Canım şimdi listedekiler ne oldu izne ayıracakların?
Saol canım yürüyüş yaptım yarım saat sonra wc eksi geldi çok şükür ☺Artı geleceksin sanmıstım ama yine eksi gelmissin tebrik ederim canım
Netin yenilendiğinde daha aktif bekliyorum canım
TeşekkürlerTebrikler bize de nasip olur inşallah. İstediğimiz kiloya gelip ayrılmak.
Tebrik ederim.
Gördüm canım tamam, bence onu da ayır izne artık, gelmiyor ve çoğu zaman ya artı ya sabitListenin son halini gördün mü canım sadece pasteli bıraktım ama aksam düzenleme yapabilirim cevap alamadım
Tamam canım paylasım alanında yeniden düzenleme yapayımGördüm canım tamam, bence onu da ayır izne artık, gelmiyor ve çoğu zaman ya artı ya sabit
Bunu da sildiririz canım merak etme.Aynenn öyle canım bazen dibi görmek lazım uzun zamandan sonra ilk notamızıda alıyoruz
İnşallah canımBunu da sildiririz canım merak etme.
Canım buraya çağırdığımız üyeleri iyi takip edelim, iki hafta boyunca gerçek katılım sağlayanları listeye alalım.Listede 5 kişi kaldı yeni üyeler bulalım bu hafta
Aynen canım Haklısın o konudaCanım buraya çağırdığımız üyeleri iyi takip edelim, iki hafta boyunca gerçek katılım sağlayanları listeye alalım.
Eve geldim çok şükür. Okul biraz yoğundu bugünAynen canım Haklısın o konuda
Sınavlar bitti mi rahatlarsın belki biraz canımEve geldim çok şükür. Okul biraz yoğundu bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?