- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Karatay verdiriyor bonus... Karatay’la yaptıysan yine yaparsın... bi de şu ameliyat işlerine baktın mı kk da da olanlar vardı. Yanlış anlamanı istemem ama alt katta komşumuzun kızı oldu amaaaan bi afet i devran oldu sonrasında.....Yedikçe yeniyor ben zaten karatayla iki öğünle verebilmiştim kaçakta yapıyodum arada
Günaydın hayırlı cumalar canım ❤Günaydınnnn hayırlı cumalar 59.10 kg.Elhan hocam üzüldüm çok... biz ne mücadeleyle verdik o kiloları dediğin gibi gıdım gıdım. Neyse tatile de çok ihtiyacın vardı yaptın geldin çok şükür. Şu tiroidleri ihmal etme canım haber bekliyorum senden
Sonradan alıyorlar mı acaba benim gördüğüm bi kaç kişi hep incecikti....
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
69.5 ile izne ayrılmıssın 2-3 haftaya yeniden listede olursunErkenden tartıldım, zaten malum diyet de yapmadım doğru düzgün izin dönemi
71.5 ile yeniden başlıyorum
Belki bu hafta bile olurumGünaydın canım ❤
69.5 ile izne ayrılmıssın 2-3 haftaya yeniden listede olursun
Oo hadi bakalım haftaya cuma görelimBelki bu hafta bile olurum
İnşallah canım tüm takımımla beraber güzel eksilerimiz olsun haftaya kadar ben takımımı çok seviyorumGünaydın hayırlı cumalar canım ❤
59 u koruyorsun cok güzel haftaya 58 li rakamları göreceksin
Günaydınnn
Günaydınnnn ❤
Hayırlı cumalar ❤
Acaba kaç kiloyum
Günaydın arkadaşlarGünaydın tatlım...
Seni sevindirecek bir rakam olsun
İnanıyorum düşeceğine.Cuma bildirimim
61.4
Haftaya eski kilomun altına düşerim inşallah.
Çok güzel korumaya devam ediyorsun canım, tebrik ederim.Günaydınnnn hayırlı cumalar 59.10 kg.Elhan hocam üzüldüm çok... biz ne mücadeleyle verdik o kiloları dediğin gibi gıdım gıdım. Neyse tatile de çok ihtiyacın vardı yaptın geldin çok şükür. Şu tiroidleri ihmal etme canım haber bekliyorum senden
Çok zorlu bir surecmis canım o ameliyat. Sonrasında şimdikinden daha katı bir diyet uygulaması gerekiyormuş. Sanırım ben yapamazdim.Sonradan alıyorlar mı acaba benim gördüğüm bi kaç kişi hep incecikti....
Artık ciddiye alma vaktin geldi canim. Tekrar 6lari görmelisin en kısa zamanda.Erkenden tartıldım, zaten malum diyet de yapmadım doğru düzgün izin dönemi
71.5 ile yeniden başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?