Tebrikler bize de nasip olur inşallah. İstediğimiz kiloya gelip ayrılmak.Son bildirimimi yapıp listeden ayrılıyorum :))
Gecen cuma 55
Bugün 54.2
Fark 0.8
%1.45
Tebrik ederim.Geçen cuma 68.0
Güncel 67.7
Fark - 0.300
Bu hafta sadece 2-3 gün yapabildim. Dediğin gibi yoğundum biraz bu hafta. Ama motivasyonumu kaybetmeyeceğim. Toparlarım bu hafta.100 gram da olsa eksi ile gelmen güzel canım,
Spor yapabildin mi bu hafta yogundun
Bu hafta seni daha aktif bekliyorum canım
Hedefim 52ydi ama mecburi ayrılık oluyor benim ki canım insallah sende hedefine ulasırsınTebrikler bize de nasip olur inşallah. İstediğimiz kiloya gelip ayrılmak.
Tamam canımBu hafta sadece 2-3 gün yapabildim. Dediğin gibi yoğundum biraz bu hafta. Ama motivasyonumu kaybetmeyeceğim. Toparlarım bu hafta.
Gecmis olsun canım dinlen gelirsinHanımlar biraz iyi değilim sonra gelirim ben tamam mı, merak etmeyin
Zaten çok az kalmış 52'ye de.Hedefim 52ydi ama mecburi ayrılık oluyor benim ki canım insallah sende hedefine ulasırsın
Evet canım o rakama yine ulasacagım insallahZaten çok az kalmış 52'ye de.
Çabuk gel canım ama iyi olarak gel inşallahHanımlar biraz iyi değilim sonra gelirim ben tamam mı, merak etmeyin ❤
Olsun canım sen elinden geleni yaptınKızlar çok üzgünüm. Sabitim.
Hayırlı yolculuklar ablacım da izine mi ayırsak seni 2 haftalıgınaMerhaba hanımlar.
geçen cuma 62,8
Pazartesi 62,9
Bu cuma 63,7
Yola çıkıyorum. Akşama görüşürüz
Etmem canım...doktorun tribine rağmen gideceğim. Neden baktırmak istiyorsunuz demişti bir tanesi kilo veremiyorum dedim boş bulunup....Bir tövbe tövbe çekti sonra yaşıma baktı gözlerini kısıp Türk kadını böyle olur zayıflamaya ihtiyacın yok dedi o zaman 70 kiloydum bi de....Özel hastane de çok masraflı oluyor onlar biraz daha minnoş minnoş konuşuyor. Degerlerime baktiracagim canım...İlgin için çok teşekkür ederim. Love love öpücük...imociler çalışmıyor ( tekrar gülücük)
Haftaya en az eksi 1 ile geleceğim canım. Telafi edeceğim.Olsun canım sen elinden geleni yaptın
Hayırlı yolculuklar ablacım da izine mi ayırsak seni 2 haftalıgına
canım bi Karatay uygulamayı denesen mi bi haftacık? Bu karbonhidratla az kalorili de beslensem kilo veremediğim oldu da belki sende de işe yarar hem vücudun şaşırmış olur kimbilir?Kızlar çok üzgünüm. Sabitim.
bir önerim var canım aile hekimine git tüm tahlilleri orda yaptır özelde de diyetisyen ve dahiliyeye git en çok tahliller para tutuyor biraz ilgilenirler hiç olmazsa. Daha az paran giderEtmem canım...doktorun tribine rağmen gideceğim. Neden baktırmak istiyorsunuz demişti bir tanesi kilo veremiyorum dedim boş bulunup....Bir tövbe tövbe çekti sonra yaşıma baktı gözlerini kısıp Türk kadını böyle olur zayıflamaya ihtiyacın yok dedi o zaman 70 kiloydum bi de....Özel hastane de çok masraflı oluyor onlar biraz daha minnoş minnoş konuşuyor. Degerlerime baktiracagim canım...İlgin için çok teşekkür ederim. Love love öpücük...imociler çalışmıyor ( tekrar gülücük)
Hemen bir bakıp karar vereyim canım. Uygulayabileceğim bir düzen mi hiç bilmiyorum. İnşallah işe yarar.Canım
canım bi Karatay uygulamayı denesen mi bi haftacık? Bu karbonhidratla az kalorili de beslensem kilo veremediğim oldu da belki sende de işe yarar hem vücudun şaşırmış olur kimbilir?
Negom negom noldu tatlım... Merak etmeyin diyorsun da biri seni uzduyse soyle ifadesini alayım tenhada sıkıştırırım.Hanımlar biraz iyi değilim sonra gelirim ben tamam mı, merak etmeyin ❤
Plato o hiç endişe etme tamam mı canım. İki yıldır bu gözler neler gördü...Kızlar çok üzgünüm. Sabitim.
Evde karbonat bulamadım canım, oysa ki almıştım daha önce. hala şişkinlik var ama dün akşam duştan sonra o çok rahatsız eden his geçmişti neyseki. yürümeye ve daha hafif beslenmeye ihtiyacım var sanırım canım. Karataya bakacağım.Plato o hiç endişe etme tamam mı canım. İki yıldır bu gözler neler gördü...Geçecek bu dönem ...çok zarif bir görüntün var hem...Geceki şişkinlik geçti mi? Faydası oldu mu karbonatın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?