Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

100 gram da olsa eksi ile gelmen güzel canım,
Spor yapabildin mi bu hafta yogundun
Bu hafta seni daha aktif bekliyorum canım
Bu hafta sadece 2-3 gün yapabildim. Dediğin gibi yoğundum biraz bu hafta. Ama motivasyonumu kaybetmeyeceğim. Toparlarım bu hafta.

Bi önerim v
bir önerim var canım aile hekimine git tüm tahlilleri orda yaptır özelde de diyetisyen ve dahiliyeye git en çok tahliller para tutuyor biraz ilgilenirler hiç olmazsa. Daha az paran gider

Canım

canım bi Karatay uygulamayı denesen mi bi haftacık? Bu karbonhidratla az kalorili de beslensem kilo veremediğim oldu da belki sende de işe yarar hem vücudun şaşırmış olur kimbilir?
Hemen bir bakıp karar vereyim canım. Uygulayabileceğim bir düzen mi hiç bilmiyorum. İnşallah işe yarar.

Plato o hiç endişe etme tamam mı canım. İki yıldır bu gözler neler gördü... Geçecek bu dönem ...çok zarif bir görüntün var hem...Geceki şişkinlik geçti mi? Faydası oldu mu karbonatın....
Evde karbonat bulamadım canım, oysa ki almıştım daha önce. hala şişkinlik var ama dün akşam duştan sonra o çok rahatsız eden his geçmişti neyseki. yürümeye ve daha hafif beslenmeye ihtiyacım var sanırım canım. Karataya bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…