Daha acıklanmaz canım 8 e kadar takımlar paylasım yapıyorSonuçlar niye açıklanmamış kaptanım
kaç kişi bildirim yaptı kaptanımDaha acıklanmaz canım 8 e kadar takımlar paylasım yapıyor
Daha 3-4 takım acıklamadı
Ama by hafta durumumuz iyi değil
6 takım bildirim yapmıs bizimle birliktekaç kişi bildirim yaptı kaptanım
Haftaya daha yoğun canım ama çok şükür tabi. Bu hafta oğlumu da yanımda götürdüm, onun tatili vardı. O yüzden biraz da zor oldu.Sınavlar bitti mi rahatlarsın belki biraz canım
Dogru canım tatildi bu hafta onlar içinHaftaya daha yoğun canım ama çok şükür tabi. Bu hafta oğlumu da yanımda götürdüm, onun tatili vardı. O yüzden biraz da zor oldu.
Canım bugün menü yazmasam olur mu. Eşim yolda dönüyor, gelince küçük bir kutlama yapacağız, saat geç olacak malesef. Cuma kaçamağı sayalım diğer günler sporla ve düzenli beslenmeyle halledeceğim.Dogru canım tatildi bu hafta onlar için
Olur tabiki canım dogum günü kutlu olsun eşinin nice mutlu seneleriniz olsım birlikte ❤❤Canım bugün menü yazmasam olur mu. Eşim yolda dönüyor, gelince küçük bir kutlama yapacağız, saat geç olacak malesef. Cuma kaçamağı sayalım diğer günler sporla ve düzenli beslenmeyle halledeceğim.
Amin canım benim çok sağolOlur tabiki canım dogum günü kutlu olsun eşinin nice mutlu seneleriniz olsım birlikte ❤❤
Canım biz yaptık koştura koştura eve döndük. Galatasaray- Beşiktaş maçına kadar sürdü bizim romantizm.Canım bugün menü yazmasam olur mu. Eşim yolda dönüyor, gelince küçük bir kutlama yapacağız, saat geç olacak malesef. Cuma kaçamağı sayalım diğer günler sporla ve düzenli beslenmeyle halledeceğim.
Gördüm sizinkini, ahh ne güzel geçiyor dedim içimden,nazar mı ettimCanım biz yaptık koştura koştura eve döndük. Galatasaray- Beşiktaş maçına kadar sürdü bizim romantizm.
Genel olarak çok güzel geçti canım. Biliyordum günler öncesi maçı... Israr etmedim, bugün onun günü hoşlandığı şeyi yapsin. Nazar etmedin bitanem...Ben ondan daha çok heyecanlandım. Bildiğim bir mekana götürdüm onu. Geçen sene öğrencilerin mezuniyetine gitmiştik.Gördüm sizinkini, ahh ne güzel geçiyor dedim içimden,nazar mı ettim ☹ bizimki de 11.30 da başlayacak kısmet olursa. Eşim ancak o zamana dönecek. Ben aslında erteleyecektim ama oğlum ağladı sürpriz yapalım diye.
Ne güzel bir gün olmus ablacım Allahım mutluluğunuzu daim etsin nice mutlu seneleriniz olsun insallahGenel olarak çok güzel geçti canım. Biliyordum günler öncesi maçı... Israr etmedim, bugün onun günü hoşlandığı şeyi yapsin. Nazar etmedin bitanem...Ben ondan daha çok heyecanlandım. Bildiğim bir mekana götürdüm onu. Geçen sene öğrencilerin mezuniyetine gitmiştik.
Oraya girdik bu lavaboya geçti. İlk işi el yikamaktir bunu biliyorum ya...hemen ocakbasina geçtim ustaya eşimin doğum günü ne gerekiyorsa yapın dedim. Hepsi bu....Ortaklarından biri de benim velim geçen sene kızı mezun oldu. Bunlar Urfalilar...Uzatmayim abi bir tabak hazırlamış Allah ne verdiyse iki de mumla çıkageldi ...eşim şok....çalışanlar konsept sanki önceden ayarlamişim hatta prova bile yapmışım gibi mükemmel işledi bir ara usta geldi doğum gününüz kutlu olsun abi ben Yaşar dedi...eşim de memnun oldum ben Zekeriya dedi...arkasından özel bir künefe tabağı geldi etrafında gül yaprakları üzerinde fıstıkla Zekeriya yazıyor...yok artık dedim...Harika ötesi bir gün yaşadık...Bursa/ Nilüfer de bu mekan.. o kadar cüzi bir ücret aldılar ki çok şaşırdım...Çay ve tatlı için ayrı bir mekana götürdüler otantik sımsıcak bir havası vardı...Kısaca eşim bayıldı... Allah oradaki elemanlardan razı olsun ne diyim... İnşallah sizinki de çok eğlenceli geçer Songulcum...Çocuğunun heyecanı hiç bitmesin. Allah eşinle ailene sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Çok teşekkür ederim Zipzipim. Hep beraber olsun inşallah.Ne güzel bir gün olmus ablacım Allahım mutluluğunuzu daim etsin nice mutlu seneleriniz olsun insallah
Çok ama çok güzel geçmiş canım, gerçekten sevindim. Mekan sahibi ve çalışanlarına da bravo, herşeyi çok güzel bir şekilde organize etmişler.Genel olarak çok güzel geçti canım. Biliyordum günler öncesi maçı... Israr etmedim, bugün onun günü hoşlandığı şeyi yapsin. Nazar etmedin bitanem...Ben ondan daha çok heyecanlandım. Bildiğim bir mekana götürdüm onu. Geçen sene öğrencilerin mezuniyetine gitmiştik.
Oraya girdik bu lavaboya geçti. İlk işi el yikamaktir bunu biliyorum ya...hemen ocakbasina geçtim ustaya eşimin doğum günü ne gerekiyorsa yapın dedim. Hepsi bu....Ortaklarından biri de benim velim geçen sene kızı mezun oldu. Bunlar Urfalilar...Uzatmayim abi bir tabak hazırlamış Allah ne verdiyse iki de mumla çıkageldi ...eşim şok....çalışanlar konsept sanki önceden ayarlamişim hatta prova bile yapmışım gibi mükemmel işledi bir ara usta geldi doğum gününüz kutlu olsun abi ben Yaşar dedi...eşim de memnun oldum ben Zekeriya dedi...arkasından özel bir künefe tabağı geldi etrafında gül yaprakları üzerinde fıstıkla Zekeriya yazıyor...yok artık dedim...Harika ötesi bir gün yaşadık...Bursa/ Nilüfer de bu mekan.. o kadar cüzi bir ücret aldılar ki çok şaşırdım...Çay ve tatlı için ayrı bir mekana götürdüler otantik sımsıcak bir havası vardı...Kısaca eşim bayıldı... Allah oradaki elemanlardan razı olsun ne diyim... İnşallah sizinki de çok eğlenceli geçer Songulcum...Çocuğunun heyecanı hiç bitmesin. Allah eşinle ailene sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Tekrar teşekkür ederim bitanem. Oglun dayanır uyumaz bak gör...Dediğin gibi bizim için en güzel hediye sağlıklı ve bir arada olmak gerisi teferruat... Hayatımızın son demleri Allah kulunu bazen sevindiriyor işte...öncesinde de Uludağ'a çıktık bugün teleferik öğretmenlere ücretsizdi biraz üşüdük geldik. En kötü günümüz böyle geçsin.Çok ama çok güzel geçmiş canım, gerçekten sevindim. Mekan sahibi ve çalışanlarına da bravo, herşeyi çok güzel bir şekilde organize etmişler.
Bizimki küçük bir yemek ve pasta üfleme şeklinde olacak artık. Eşim çok geç gelecek oğlumun uyku saati çoktan geçmiş olacak, ne kadar dayanabilir bilmiyorum. Çok da önemli değil, Allah sağlık versin bir arada olalım yeter.
Evet bebeğim Coğrafya öğretmeni...54 yaşına girdi.Eşin ne iş yapıyorElhan hocam? Öğretmen mi?
Gezmeyi sevmesi ondan demek ki.... gezerek öğreniyor....Evet bebeğim Coğrafya öğretmeni...54 yaşına girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?