O gecen hafta izine ayrıldı canımKaptanım alvilla falan varfı onlara ne oldu
Aynen dediğin gibi...çok gezme planları var hâlâ...Gezmeyi sevmesi ondan demek ki.... gezerek öğreniyor....
Abimin doğum günü kutlu olsun elticim sevdiklerinizle sizi sevenlerinizle saglı mutlu huzurlu nice seneleriniz olsun inş AllahAmin canım benim çok sağol
Hani bana hani bana...Abimin doğum günü kutlu olsun elticim sevdiklerinizle sizi sevenlerinizle saglı mutlu huzurlu nice seneleriniz olsun inş Allah
Abla özelden sana cvp yazarken görümcem konferans yaptı eltim ben ablam msj yazdırmadı bana katletti resmenHani bana hani bana...
Eltinin arkadaşıyım ben de
Allah ağzımızın tadını bozmasın. Güzel bir gün olmuş sizin için. Eşim beklediğimden bayağı erken geldi. Sıkıntısız atlattık biz de.Tekrar teşekkür ederim bitanem. Oglun dayanır uyumaz bak gör...Dediğin gibi bizim için en güzel hediye sağlıklı ve bir arada olmak gerisi teferruat... Hayatımızın son demleri Allah kulunu bazen sevindiriyor işte...öncesinde de Uludağ'a çıktık bugün teleferik öğretmenlere ücretsizdi biraz üşüdük geldik. En kötü günümüz böyle geçsin.
Sağol canım benimAbimin doğum günü kutlu olsun elticim sevdiklerinizle sizi sevenlerinizle saglı mutlu huzurlu nice seneleriniz olsun inş Allah
Biz niye özelden konuşmuşuz öyleSağol canım benim
İyi geceler canım validen nasıl olduİyi geceler arkadaşlar.. sabahtan beri işten güçten hiç oturmadım.. daha şimdi ev halkı uyudu da yalnız kalim diye oturuyorum öle.. uyucam ama birazdan inş..
Zor bür gündü..
Nasıl olsun yatıyo.. en az 10 gün burdayım öle gözüküyo..İyi geceler canım validen nasıl oldu
Allah ikinizinde yardımcısı olsun canım inş çabuk toparlarNasıl olsun yatıyo.. en az 10 gün burdayım öle gözüküyo..
Tebrik ederim canım.Pekmezi abartmadıysan gayet güzel bir menü....Cuma menüsü
Sabah10.40
1.5 dilim kepekli ekmek
1 sahanda yumurta
Pekmez
Domates salatalık
Süzme peynir
Akşam19.30
1 ıspanaklı yumurta
Ayran
1 dilim kepekli ekmek
1 avuç çerez 21.00
Su 2 lt
Spor 3554 adımZipzip-
Canım günlere rağmen ben beğendim menünü... Ancak bu kadar yapabilirsin zaten.afiyet olsun haftaya zaten inşallah daha iyisini yapacağına eminim canım....21 kasım menüm
Sabah kahvaltım saat 10.00
5tane zeytin
2 kaşık tulum peyniri
1 tane domates
2 dilim ekmek
Öğlen yemeği saat 15.00
1 küçük tabak sac kavurma kıymalı
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
Akşam yemeği saat 18.30
1 kepçe çorba
1 dilim ekmek
Karışık salata
1.5 litre su
22 kasım menüsü
Sabah kahvaltım saat 11.00
1 tane yumurta 2 dilim sucuk
1 kaşık tulum peyniri
2 dilim ekmek
Öğlen ve akşam yemeği saat 16.30
2 tane çiğ kötfe
2 dal marul
Yarım poğaça
2 kaşık mantı
1 tane Yulaflı kurabiye
Ara ögün saat 19.30
1 tane sütlü türk kahvesi
1. Litre su
Çayı çok içtim
Günaydın canım ❤Günaydın
Günaydın canım kolay gelsinGünaydıııııın........Haftasonunun en mutlusu iş yerinde geçendir.....Kızlar bana kolaylık dileyin rica edeyim çok işim var. Biraz da panik bir tipim ikisi biradaysa benim durum bu ......
Günaydın canım ❤Günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?