Allah kolaylık versin canım.Günaydıııııın........Haftasonunun en mutlusu iş yerinde geçendir.....Kızlar bana kolaylık dileyin rica edeyim çok işim var. Biraz da panik bir tipim ikisi biradaysa benim durum bu ......
Günaydın canım ❤Günaydın ❤
Mutlu haftasonları ❤
Günaydın canım ❤Günaydın arkadaşlar
Allah kolaylık versin canım yar ve yardımcın olsun inş AllahGünaydıııııın........Haftasonunun en mutlusu iş yerinde geçendir.....Kızlar bana kolaylık dileyin rica edeyim çok işim var. Biraz da panik bir tipim ikisi biradaysa benim durum bu ......
Günaydın canım ❤Günaydınnnnnnnnnnnn hayırlı sabahlarrrrrr rrr
Dün sabah işe geç kalınca evden fırtına gibi çıktım tartılamadım zipzipimGünaydın canım ❤
Dün niye bildirim yapmadın bakayım
Tamam canım o zaman Pazartesi bildirimini bekliyorumDün sabah işe geç kalınca evden fırtına gibi çıktım tartılamadım zipzipim
Dün sabah işe geç kalınca evden fırtına gibi çıktım tartılamadım zipzipim
Benim hafta sonu az işlerim var canım hazırlık yapıyorumGeldik kutsal hafta sonuna kimsede çıt yok
Bavul hazırlıgımı başladı canımBenim hafta sonu az işlerim var canım hazırlık yapıyorum
Evet canım bavul aldım, simdi de kendime birseyler alacagım,Bavul hazırlıgımı başladı canım
Hadi bakalım şimdiden iyi tatiller çok güzel geçer inş dinlenmiş olarak gelirsin fazlasıyla hakettinEvet canım bavul aldım, simdi de kendime birseyler alacagım,
Kuaföre gideceğim derken yogun gececek biraz
Pazartesi de yolcuyum bir aksilik cıkmazsa eger
Tesekkur ederim canımHadi bakalım şimdiden iyi tatiller çok güzel geçer inş dinlenmiş olarak gelirsin fazlasıyla hakettin
Belki ben eskiyi yadediyorumGüncel kilonu yaz rütbene yani yazarmısın
İkna oldum ve affettim seniAbla özelden sana cvp yazarken görümcem konferans yaptı eltim ben ablam msj yazdırmadı bana katletti resmen
Harika...çok sevindim. Amin tatlım bir dahaki kasima kadar rahatız...Allah ağzımızın tadını bozmasın. Güzel bir gün olmuş sizin için. Eşim beklediğimden bayağı erken geldi. Sıkıntısız atlattık biz de.
Çok kolay gelsin tatlım. Her şey yolunda gitsin. Bereketli sağlıklı güzel bir gün geçirmeni canı gönülden diliyorum. Koskocaman öpüyorum seni şap şup...Günaydıııııın........Haftasonunun en mutlusu iş yerinde geçendir.....Kızlar bana kolaylık dileyin rica edeyim çok işim var. Biraz da panik bir tipim ikisi biradaysa benim durum bu ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?