- 8 Mart 2019
- 7.585
- 37.120
- 548
- 40
Bu arada güncel kilom 57.6 bu sabah. Hala çok artıdayım
Tünaydın canım ❤Kızlar tünaydınnnn ❤ Bugün gebzeye geçeceğim, evi toparlıyorum. Eşimde oğlanın 2. Kurbanını kesmeye gitti. O nedenle erkenden gelemedim aranıza.
Merhaba canım Hayırdır neden keyfin yok,Merhaba arkadaşlar, bugün hiç keyfim yok, modum çok düşük. Yataktan yeni çıktım, kahvaltı da yapmadım daha. Sizler nasılsınız bakalım.
Allah kabul etsin inşallah canım.Kolay gelsin.Hayirli yolculuklar dilerim. Gebze içimi burktu.Kızlar tünaydınnnn ❤ Bugün gebzeye geçeceğim, evi toparlıyorum. Eşimde oğlanın 2. Kurbanını kesmeye gitti. O nedenle erkenden gelemedim aranıza.
Bebeğim Allah kalbine ferahlık versin. Kalk bi güzel kahvaltı yap...bir iki çekmece karıştır...bak iç çamaşırları birbirinin içine geçmiş...yırtık çorapları ayıkla...makyaj kutunu düzelt siniflandir...kalemlerin ucunu aç... çöpleri boşalt...cakralarin açılsın...şimdi sen ne sporlar yaparsın Allah bilir...aynaya bak offf bu ne güzellik...Enerjin de yerine geldi mi değme keyfine gitsin... öpüyorum kokulu kokulu...Merhaba arkadaşlar, bugün hiç keyfim yok, modum çok düşük. Yataktan yeni çıktım, kahvaltı da yapmadım daha. Sizler nasılsınız bakalım.
Bilmiyorum canım içimden bişey yapmak gelmiyor, hala boş boş dolanıyorum ortalıkta.Tünaydın canım ❤
Allah kabul etsin
Merhaba canım Hayırdır neden keyfin yok,
Bende iyiyim hazırlık yapıyorum az sonra alısverise gideceğim
Okurken bile gülümsedim ama temizlik kısmı hoşuma gitmedi. Şimdi kahvaltı yapacağım, sonra da spor yaparım belkiAllah kabul etsin inşallah canım.Kolay gelsin.Hayirli yolculuklar dilerim. Gebze içimi burktu.
Bebeğim Allah kalbine ferahlık versin. Kalk bi güzel kahvaltı yap...bir iki çekmece karıştır...bak iç çamaşırları birbirinin içine geçmiş...yırtık çorapları ayıkla...makyaj kutunu düzelt siniflandir...kalemlerin ucunu aç... çöpleri boşalt...cakralarin açılsın...şimdi sen ne sporlar yaparsın Allah bilir...aynaya bak offf bu ne güzellik...Enerjin de yerine geldi mi değme keyfine gitsin... öpüyorum kokulu kokulu...
Cnm inşallah bir şeyler yemişsindir. Rabbim kalbine ferahlık versinBilmiyorum canım içimden bişey yapmak gelmiyor, hala boş boş dolanıyorum ortalıkta.
Senin için keyifli bir gün olacak desene.
Tatlışım evi karıştırmak dinlendiyormuş.Okurken bile gülümsedim ama temizlik kısmı hoşuma gitmedi. Şimdi kahvaltı yapacağım, sonra da spor yaparım belki
Canin sağ olsun eninde sonunda her şey yoluna girecek. Takılıp kalma bitanem. Biraz zaman alacak ama olsun. Allah başka dert vermesin. Harika bir işin var artık onu düşün mutlu ol.Bu arada güncel kilom 57.6 bu sabah. Hala çok artıdayım
Yavrum bir poşet baca temizleyicisi koyalım açar belkimElhan abla benim tepe çakram dıkalı sanırsam enerji giriş çıkışı yok
Yedim canım şimdi de akşam yemeğini yapıyorum, geç olmadan yiyip aradan çıkarmak lazım. Sen nasılsın canım, bitti mi yolculuk.Cnm inşallah bir şeyler yemişsindir. Rabbim kalbine ferahlık versin ❤
Hala aynıyım için daralıyor ama akşam yemeğinden sonra spor yapınca geçer benceTatlışım evi karıştırmak dinlendiyormuş.Sen gulumseyince kendimi iyi hissettim. Sen de daha iyi olunca haber ver.
Napalım söyle reis,57 kiloya ağlayanlar var allahım
Yavruma nazar değmiş besbelli.Hala aynıyım için daralıyor ama akşam yemeğinden sonra spor yapınca geçer bence
Valla işlerim umulmadık kadar kolay geçti hatta iş çıkışı oğlana hiç alamadığımız Dr randevusunu aldım beklemediğim halde eşim almaya geldi. Bugün işyerinde anlamlandıramadığım bi huzur vardı her sabah sizden dua mı istesem napsam?....İkna oldum ve affettim seni
Harika...çok sevindim. Amin tatlım bir dahaki kasima kadar rahatız...
Çok kolay gelsin tatlım. Her şey yolunda gitsin. Bereketli sağlıklı güzel bir gün geçirmeni canı gönülden diliyorum. Koskocaman öpüyorum seni şap şup...
Sağol canım duaların için evdeyim çok güzel geçti günüm...Allah kolaylık versin canım yar ve yardımcın olsun inş Allah
Allah feraha çıkarsın canım, dünde ben öyleydim boğulacak gibi, anlıyorum seniHala aynıyım için daralıyor ama akşam yemeğinden sonra spor yapınca geçer bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?