Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar tünaydınnnn ❤ Bugün gebzeye geçeceğim, evi toparlıyorum. Eşimde oğlanın 2. Kurbanını kesmeye gitti. O nedenle erkenden gelemedim aranıza.
Tünaydın canım ❤
Allah kabul etsin
Merhaba arkadaşlar, bugün hiç keyfim yok, modum çok düşük. Yataktan yeni çıktım, kahvaltı da yapmadım daha. Sizler nasılsınız bakalım.
Merhaba canım Hayırdır neden keyfin yok,
Bende iyiyim hazırlık yapıyorum az sonra alısverise gideceğim

Kızlar tünaydınnnn ❤ Bugün gebzeye geçeceğim, evi toparlıyorum. Eşimde oğlanın 2. Kurbanını kesmeye gitti. O nedenle erkenden gelemedim aranıza.
Allah kabul etsin inşallah canım.Kolay gelsin.Hayirli yolculuklar dilerim. Gebze içimi burktu.
Merhaba arkadaşlar, bugün hiç keyfim yok, modum çok düşük. Yataktan yeni çıktım, kahvaltı da yapmadım daha. Sizler nasılsınız bakalım.
Bebeğim Allah kalbine ferahlık versin. Kalk bi güzel kahvaltı yap...bir iki çekmece karıştır...bak iç çamaşırları birbirinin içine geçmiş...yırtık çorapları ayıkla...makyaj kutunu düzelt siniflandir...kalemlerin ucunu aç... çöpleri boşalt...cakralarin açılsın...şimdi sen ne sporlar yaparsın Allah bilir...aynaya bak offf bu ne güzellik...Enerjin de yerine geldi mi değme keyfine gitsin... öpüyorum kokulu kokulu...

Tünaydın canım ❤
Allah kabul etsin

Merhaba canım Hayırdır neden keyfin yok,
Bende iyiyim hazırlık yapıyorum az sonra alısverise gideceğim
Bilmiyorum canım içimden bişey yapmak gelmiyor, hala boş boş dolanıyorum ortalıkta.

Senin için keyifli bir gün olacak desene.

Okurken bile gülümsedim ama temizlik kısmı hoşuma gitmedi. Şimdi kahvaltı yapacağım, sonra da spor yaparım belki

Hala aynıyım için daralıyor ama akşam yemeğinden sonra spor yapınca geçer bence
Yavruma nazar değmiş besbelli. Felak Nas sürelerini oku ...Yakınlarda biri varsa Ayetel Kürsi okusun yüzüne...için niye daralsin durduk yere anlamadım ki...eş kişisine mi kızdın ... âdet de yakın olabilir...bir sürü bir şeyler etki etmiş ...eltin bir şey demedi di mi? O Gülseren var ya o Gülseren sofra sofra gezdi yedi hala kilo vermeye devam ediyor ya...kıskançlıktan ha catladim ha catlayacam

Valla işlerim umulmadık kadar kolay geçti hatta iş çıkışı oğlana hiç alamadığımız Dr randevusunu aldım beklemediğim halde eşim almaya geldi. Bugün işyerinde anlamlandıramadığım bi huzur vardı her sabah sizden dua mı istesem napsam?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…