- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Ne geldi aklıma canım...İnanır mısın bilmem... whatsapp a eşinin doğumgününü durum yaptın ya da instagramda paylaştıysan nazarMerhaba arkadaşlar, bugün hiç keyfim yok, modum çok düşük. Yataktan yeni çıktım, kahvaltı da yapmadım daha. Sizler nasılsınız bakalım.
İkizler burcuyum, arada bir hallenirim böyleYavruma nazar değmiş besbelli.Felak Nas sürelerini oku ...Yakınlarda biri varsa Ayetel Kürsi okusun yüzüne...için niye daralsin durduk yere anlamadım ki...eş kişisine mi kızdın ... âdet de yakın olabilir...bir sürü bir şeyler etki etmiş ...eltin bir şey demedi di mi? O Gülseren var ya o Gülseren sofra sofra gezdi yedi hala kilo vermeye devam ediyor ya...kıskançlıktan ha catladim ha catlayacam
Allah kabul ederse inşallah her sabah duanı eksik etmeyiz canım. İşlerin hep böyle rast gitsin.Valla işlerim umulmadık kadar kolay geçti hatta iş çıkışı oğlana hiç alamadığımız Dr randevusunu aldım beklemediğim halde eşim almaya geldi. Bugün işyerinde anlamlandıramadığım bi huzur vardı her sabah sizden dua mı istesem napsam?....
Arada bir olur bana böyle, genelde neşeli bir insanım,öyle çok kafaya takmam olan bitenleri. Vücut arada bir değişiklik istiyor galibaAllah feraha çıkarsın canım, dünde ben öyleydim boğulacak gibi, anlıyorum seni
Yok canım hiçbir şey yapmadım, zaten pek kullanmıyorum onları da. Uzun süredir okul ev arası gidip geliyorum belki ondan ruhum daralmıştır.Ne geldi aklıma canım...İnanır mısın bilmem... whatsapp a eşinin doğumgününü durum yaptın ya da instagramda paylaştıysan nazardeğmiş olmasın....
Buradayız canım, sen naptın bitirdin mi işlerini.Herkesler nerde bugün takım sessiz kalmıs yine
Kuaför işi kaldı oda sansıma tatile gitti baska yere gideceğim yada Pazartesi sabahtan giderimr tüm işlerim bittiBuradayız canım, sen naptın bitirdin mi işlerini.
Ruh sıkıntım epey azaldı canım, dün cidden berbattım.Arada bir olur bana böyle, genelde neşeli bir insanım,öyle çok kafaya takmam olan bitenleri. Vücut arada bir değişiklik istiyor galibasebepsiz yere kendi canını sıkıyor. Sen bugün nasılsın canım, geçti mi.
İyi halletmissin işlerini canım. Beni de götürsene kuaföre.Kuaför işi kaldı oda sansıma tatile gitti baska yere gideceğim yada Pazartesi sabahtan giderimr tüm işlerim bitti
Daha iyi olmana sevindim canım.Ruh sıkıntım epey azaldı canım, dün cidden berbattım.
Dua saatini iyi ayarlayalım ihtiyacı olanlara itinayla dua edilirAllah kabul ederse inşallah her sabah duanı eksik etmeyiz canım. İşlerin hep böyle rast gitsin.
İste tabi dua ordusu hazır bebeğim. Huzurun daim olsun...En çok doktor randevusuna sevindim en önemlisi çocuğumuz tabi kiValla işlerim umulmadık kadar kolay geçti hatta iş çıkışı oğlana hiç alamadığımız Dr randevusunu aldım beklemediğim halde eşim almaya geldi. Bugün işyerinde anlamlandıramadığım bi huzur vardı her sabah sizden dua mı istesem napsam?....
Ohhh yolcumuz kaş bıyık işini de halletti mi sefere çıkabilir. Bak bıyık önemliKuaför işi kaldı oda sansıma tatile gitti baska yere gideceğim yada Pazartesi sabahtan giderimr tüm işlerim bitti
Yavrum sınıfı niye süslüyorsun? Öğretmenler günü için mi? Ya arkadaş ilkokul öğretmeni olmak varmış...bize bir nane yokBen annemdeydim yeni geldim, çocukları yıkadım şimdi sınıfı süslemek için süs yapmaya oturdum, onu da bugün halledeyim son güne iş bırakmayı sevmiyorum.
Ben sanırım artık hep yoğun olucam, tam bitti diyorum yoğunluk, yine bir şeyler çıkıyor
İste tabi dua ordusu hazır bebeğim. Huzurun daim olsun...En çok doktor randevusuna sevindim en önemlisi çocuğumuz tabi ki
Sorma ya bi “Hasan Önal” olayı var ki Türkiye de aşina olmayan bilmez.. nerdeyse bütün dünya adamdİste tabi dua ordusu hazır bebeğim. Huzurun daim olsun...En çok doktor randevusuna sevindim en önemlisi çocuğumuz tabi ki
İste tabi dua ordusu hazır bebeğim. Huzurun daim olsun...En çok doktor randevusuna sevindim en önemlisi çocuğumuz tabi ki
Bu kadar önemli olduğunu ilk mesajında anlamamıştım canım, şu an çok sevindim. İnşallah tedavisiyle çok olumlu sonuçlar alırsın. Otizm derecesi nedir canım oğlunun.Sorma ya bi “Hasan Önal” olayı var ki Türkiye de aşina olmayan bilmez.. nerdeyse bütün dünya adamdan randevu alma peşinde.. diyet ve takviyelerle otizmin semptomlarını azaltıyor olay bu. Özel randevu grubu var mesaj geldi randevular açıldı diye de öyle aradım. Sanki üniversite sınavında 1. olmuş gibiyim çok büyük bir başarı kazanmış gibi hissediyorum. Eve gelince 2 rekat namaz kıldım ki hayatta hiçbir şeye bu kadar sevinmedim. Hayatımda kıldığım belki de ilk şükür namazı....
Bak şimdi daha çok sevindim senin adına...Canım şükür namazını Allah kabul etsin. Konusunda uzman doktorlarımızın sayısı artar umarım...Çok ailenin umudu bunlar...Yavrucugunun daha sağlıklı günlerini gör inşallah.Sorma ya bi “Hasan Önal” olayı var ki Türkiye de aşina olmayan bilmez.. nerdeyse bütün dünya adamdan randevu alma peşinde.. diyet ve takviyelerle otizmin semptomlarını azaltıyor olay bu. Özel randevu grubu var mesaj geldi randevular açıldı diye de öyle aradım. Sanki üniversite sınavında 1. olmuş gibiyim çok büyük bir başarı kazanmış gibi hissediyorum. Eve gelince 2 rekat namaz kıldım ki hayatta hiçbir şeye bu kadar sevinmedim. Hayatımda kıldığım belki de ilk şükür namazı....
Çok seviyorum abla süsle uğraşmayı. Kaç yıldır ben yapıyorum. Kimse canımı sıkamaz benim öyleYavrum sınıfı niye süslüyorsun? Öğretmenler günü için mi? Ya arkadaş ilkokul öğretmeni olmak varmış...bize bir nane yokYogunluk senin işin negom... Okullar tatil olacak senin işler bitmedi moralin iyi olsun da sen yaparsın. Bu diğer veliler canını sıkmıyor değil mi? Bir şeyin ucundan tutmazlar kalkar bir de elestirirler bu tipleri çok iyi bilirim.. uğraşma sakın ne derlerse duymazdan gel aman diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?