Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba arkadaşlar, bugün hiç keyfim yok, modum çok düşük. Yataktan yeni çıktım, kahvaltı da yapmadım daha. Sizler nasılsınız bakalım.
Ne geldi aklıma canım...İnanır mısın bilmem... whatsapp a eşinin doğumgününü durum yaptın ya da instagramda paylaştıysan nazar değmiş olmasın....

İkizler burcuyum, arada bir hallenirim böyle eşime falan da kızmadım, yazık o da sorup duruyor neyin var diye. Yarına geçer benimki. Eltim bugün uğramadı hakkaten buralara, gelseydi belki neselenirdim.

Allah kabul ederse inşallah her sabah duanı eksik etmeyiz canım. İşlerin hep böyle rast gitsin.

Allah feraha çıkarsın canım, dünde ben öyleydim boğulacak gibi, anlıyorum seni
Arada bir olur bana böyle, genelde neşeli bir insanım,öyle çok kafaya takmam olan bitenleri. Vücut arada bir değişiklik istiyor galiba sebepsiz yere kendi canını sıkıyor. Sen bugün nasılsın canım, geçti mi.

Ne geldi aklıma canım...İnanır mısın bilmem... whatsapp a eşinin doğumgününü durum yaptın ya da instagramda paylaştıysan nazar değmiş olmasın....
Yok canım hiçbir şey yapmadım, zaten pek kullanmıyorum onları da. Uzun süredir okul ev arası gidip geliyorum belki ondan ruhum daralmıştır.

Ruh sıkıntım epey azaldı canım, dün cidden berbattım.

Ben annemdeydim yeni geldim, çocukları yıkadım şimdi sınıfı süslemek için süs yapmaya oturdum, onu da bugün halledeyim son güne iş bırakmayı sevmiyorum.
Ben sanırım artık hep yoğun olucam, tam bitti diyorum yoğunluk, yine bir şeyler çıkıyor

İste tabi dua ordusu hazır bebeğim. Huzurun daim olsun...En çok doktor randevusuna sevindim en önemlisi çocuğumuz tabi ki

Kuaför işi kaldı oda sansıma tatile gitti baska yere gideceğim yada Pazartesi sabahtan giderimr tüm işlerim bitti
Ohhh yolcumuz kaş bıyık işini de halletti mi sefere çıkabilir. Bak bıyık önemli Beyaz atlı prens de İzmir'in dağlarında çiçek var mı bir gidip bakayım dediyse kayınço zannedebilir seni...
Zipzipim bizi yalnız birakmayacaksin di mi oralarda? Cuma listemiz n'olacak beni bir endişe sardı

Yavrum sınıfı niye süslüyorsun? Öğretmenler günü için mi? Ya arkadaş ilkokul öğretmeni olmak varmış...bize bir nane yok Yogunluk senin işin negom... Okullar tatil olacak senin işler bitmedi moralin iyi olsun da sen yaparsın. Bu diğer veliler canını sıkmıyor değil mi? Bir şeyin ucundan tutmazlar kalkar bir de elestirirler bu tipleri çok iyi bilirim.. uğraşma sakın ne derlerse duymazdan gel aman diyim...

Sorma ya bi “Hasan Önal” olayı var ki Türkiye de aşina olmayan bilmez.. nerdeyse bütün dünya adamdan randevu alma peşinde.. diyet ve takviyelerle otizmin semptomlarını azaltıyor olay bu. Özel randevu grubu var mesaj geldi randevular açıldı diye de öyle aradım. Sanki üniversite sınavında 1. olmuş gibiyim çok büyük bir başarı kazanmış gibi hissediyorum. Eve gelince 2 rekat namaz kıldım ki hayatta hiçbir şeye bu kadar sevinmedim. Hayatımda kıldığım belki de ilk şükür namazı....

Bu kadar önemli olduğunu ilk mesajında anlamamıştım canım, şu an çok sevindim. İnşallah tedavisiyle çok olumlu sonuçlar alırsın. Otizm derecesi nedir canım oğlunun.

Bak şimdi daha çok sevindim senin adına...Canım şükür namazını Allah kabul etsin. Konusunda uzman doktorlarımızın sayısı artar umarım...Çok ailenin umudu bunlar...Yavrucugunun daha sağlıklı günlerini gör inşallah.

Çok seviyorum abla süsle uğraşmayı. Kaç yıldır ben yapıyorum. Kimse canımı sıkamaz benim öyle benden önce fotoğraf çekiniyorlar yaptığım süsün önünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…