Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ne güzel canım çok sevindim

Çok sağolun arkadaşlar şimdi şöyle otizme daha fazla Gıda elde etmek için yapılan müdahelelerin yol açtığı düşünülüyor sayısı hızla artıyor...
Bi sürü çocuk hiç konuşamıyor bile hiçbir genetik bozukluğu yokken beyin hasarı filan geçirmemişken...
Oğlum onlara bakınca çok iyi... konuşuyor bazen devrik de olsa cümle kuruyor göz teması var minnoş bi çocuk sarılır öper...
Saf tabii kandırılabilir herşeyi anlamaz Karmaşık problemleri çözemez. Uzun süredir diyet yapıyoruz önceye göre bayağı yol aldı. 2. Sınıfta bu yıl aldırdığımız özel derslerle çok şükür hemen hemen okuyor diyebiliriz. Eldeli toplama ve çıkarmaları yapıyor. Biz de hep biraz daha, biraz daha derdindeyiz... biraz daha düzelir mi? Bi gün normale döner mi? Aman Allahım evleneceği günü görür müyüz filan...İşte hayaller, hayaller......

İyi halletmissin işlerini canım. Beni de götürsene kuaföre.
Gel götüreyim canım
Abla sarısın oldugum için bıyık aldırmadım desem kızmazsın değil mi 30 yıldır

Abla buralarda olacagım yine sizleri kontrol ederim
Cuma günü için sıkıntım var ameliyat o gün saolsun yardım edecek kaptanlarım var ben listeyi hazırlarım yinede

Oğlun senin gibi azimli ve sevgi dolu bir anneye sahip olduğu için öncelikle çok şanslı. Bazen soruyorum ama rahatsız ediyorsam söylemen yeterli, ben şu an sosyal hizmetler son sınıftayım aynı zamanda. Lise yıllarımdan beri özel çocuklar, engelli bireyler, doğumsal anomaliler gibi konularda duyarlı ve ilgiliydim. Birkaç yıl öncesinde kafamda bir ışık yandı resmen, neden eğitimini almıyorum diye. Hatta kısmetse önümüzdeki kısa bir zamanda bu alanda akademisyenlik yapmaya devam edeceğim inşallah. O yüzden zaman zaman sorular soruyorum sana.

Oğlunun gelişimi anlattıklarına göre çok iyi geldi bana, göz teması ve fiziksel temas çok önemli bir gelişim aşaması bence. Aynı zamanda okumayı öğrenmiş olması da yasitlarini yakalamış olması demek. Normal gelişim göstermiş diye tabir ettiğimiz çocuklar da ikinci sınıfta hala okuma zorluğu yaşayabiliyor ne de olsa.

Bu arada TLC de yiyecek hastanesi diye bir program vardı öncelerde. Besin tedavisi uygulayıp çok güzel sonuçlar alıyorlardı. Umarım bu gideceğiniz doktor da sizin için yeni ufuklar acacaktir. Oğlun için her şeyin en güzeli olmasını diliyorum Allah'tan. Dualarımız kabul olsun inşallah

Canım ben de yardım edeyim bir şeylere. O gün bildirimleri hesaplayıp listeyi falan hazırlarım. Sadece paylaşım alanında paylaşmayla ilgili hiç deneyimim yok ama mutlaka yardımcı olurlardiye düşünüyorum. Sen o günü dert etme ablanla ilgilen canım.

Teşekkür ederim canim benim
Cuma gunu icin 4. Takim kaptanı yardim ederim dedi .o olmazsa kardeş takim kaptanimiz anka dan yardim isteyebilirsiniz ben yine ugraririm

Ben seni hep esmer düşünmüştüm

Geçmiş olsun canim
Teşekkür ederim cnm, 2 sümüklü oynadılar baya çok şükür şimdilik sadece burunları akıyor. Annemde kapmış şifayı, hapşırıp duruyor...bu havalar aldatıyor işte.

Cnm anladığım kadarı ile ablan ameliyat olacak sanırım. İnşallah ciddi bir sıkıntı değildir, hayırlısı ile gelir geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…