Ne güzel canım çok sevindimSorma ya bi “Hasan Önal” olayı var ki Türkiye de aşina olmayan bilmez.. nerdeyse bütün dünya adamdan randevu alma peşinde.. diyet ve takviyelerle otizmin semptomlarını azaltıyor olay bu. Özel randevu grubu var mesaj geldi randevular açıldı diye de öyle aradım. Sanki üniversite sınavında 1. olmuş gibiyim çok büyük bir başarı kazanmış gibi hissediyorum. Eve gelince 2 rekat namaz kıldım ki hayatta hiçbir şeye bu kadar sevinmedim. Hayatımda kıldığım belki de ilk şükür namazı....
Gel götüreyim canımİyi halletmissin işlerini canım. Beni de götürsene kuaföre.
Abla sarısın oldugum için bıyık aldırmadım desem kızmazsın değil mi 30 yıldırOhhh yolcumuz kaş bıyık işini de halletti mi sefere çıkabilir. Bak bıyık önemliBeyaz atlı prens de İzmir'in dağlarında çiçek var mı bir gidip bakayım dediyse kayınço zannedebilir seni...
Zipzipim bizi yalnız birakmayacaksin di mi oralarda? Cuma listemiz n'olacak beni bir endişe sardı
Oğlun senin gibi azimli ve sevgi dolu bir anneye sahip olduğu için öncelikle çok şanslı. Bazen soruyorum ama rahatsız ediyorsam söylemen yeterli, ben şu an sosyal hizmetler son sınıftayım aynı zamanda. Lise yıllarımdan beri özel çocuklar, engelli bireyler, doğumsal anomaliler gibi konularda duyarlı ve ilgiliydim. Birkaç yıl öncesinde kafamda bir ışık yandı resmen, neden eğitimini almıyorum diye. Hatta kısmetse önümüzdeki kısa bir zamanda bu alanda akademisyenlik yapmaya devam edeceğim inşallah. O yüzden zaman zaman sorular soruyorum sana.Çok sağolun arkadaşlar şimdi şöyle otizme daha fazla Gıda elde etmek için yapılan müdahelelerin yol açtığı düşünülüyor sayısı hızla artıyor...
Bi sürü çocuk hiç konuşamıyor bile hiçbir genetik bozukluğu yokken beyin hasarı filan geçirmemişken...
Oğlum onlara bakınca çok iyi... konuşuyor bazen devrik de olsa cümle kuruyor göz teması var minnoş bi çocuk sarılır öper...
Saf tabii kandırılabilir herşeyi anlamaz Karmaşık problemleri çözemez. Uzun süredir diyet yapıyoruz önceye göre bayağı yol aldı. 2. Sınıfta bu yıl aldırdığımız özel derslerle çok şükür hemen hemen okuyor diyebiliriz. Eldeli toplama ve çıkarmaları yapıyor. Biz de hep biraz daha, biraz daha derdindeyiz... biraz daha düzelir mi? Bi gün normale döner mi? Aman Allahım evleneceği günü görür müyüz filan...İşte hayaller, hayaller......
Canım ben de yardım edeyim bir şeylere. O gün bildirimleri hesaplayıp listeyi falan hazırlarım. Sadece paylaşım alanında paylaşmayla ilgili hiç deneyimim yok ama mutlaka yardımcı olurlardiye düşünüyorum. Sen o günü dert etme ablanla ilgilen canım.Gel götüreyim canım
Abla sarısın oldugum için bıyık aldırmadım desem kızmazsın değil mi 30 yıldır
Abla buralarda olacagım yine sizleri kontrol ederim
Cuma günü için sıkıntım var ameliyat o gün saolsun yardım edecek kaptanlarım var ben listeyi hazırlarım yinede
Teşekkür ederim canim benimCanım ben de yardım edeyim bir şeylere. O gün bildirimleri hesaplayıp listeyi falan hazırlarım. Sadece paylaşım alanında paylaşmayla ilgili hiç deneyimim yok ama mutlaka yardımcı olurlardiye düşünüyorum. Sen o günü dert etme ablanla ilgilen canım.
Tamam canım mutlaka hallederiz.Teşekkür ederim canim benim
Cuma gunu icin 4. Takim kaptanı yardim ederim dedi .o olmazsa kardeş takim kaptanimiz anka dan yardim isteyebilirsiniz ben yine ugraririm
Ben seni hep esmer düşünmüştümGel götüreyim canım
Abla sarısın oldugum için bıyık aldırmadım desem kızmazsın değil mi 30 yıldır
Abla buralarda olacagım yine sizleri kontrol ederim
Cuma günü için sıkıntım var ameliyat o gün saolsun yardım edecek kaptanlarım var ben listeyi hazırlarım yinede
Burdayım canım, yürüme bandının üzerindeİyi geceler arkadaşlaruyumayanlar ses versin
Iyi geceler canimİyi geceler arkadaşlaruyumayanlar ses versin
Sen gormedin mi beni burda cogu kisi gormustuBen seni hep esmer düşünmüştüm
Su an ikimizden baska kimse yok canimHerkes nerde yahuu
Anneme geldim cnm ama oğlumla yeğenim hasta birazYedim canım şimdi de akşam yemeğini yapıyorum, geç olmadan yiyip aradan çıkarmak lazım. Sen nasılsın canım, bitti mi yolculuk.
Geçmiş olsun canimAnneme geldim cnm ama oğlumla yeğenim hasta biraz
Öyle galiba. Ben de yarın şehir dışına cikiyorum günü birlik. Nişana gidiyorum ve yemekli. İnşallah bana göre biseyler bulurum.Su an ikimizden baska kimse yok canim
Hafta sonu yogunlugu var herkesde sanirim
Geçmiş olsun canım, üşüttüler miAnneme geldim cnm ama oğlumla yeğenim hasta biraz
Aa ne guZel degisiklik olur canimÖyle galiba. Ben de yarın şehir dışına cikiyorum günü birlik. Nişana gidiyorum ve yemekli. İnşallah bana göre biseyler bulurum.
Teşekkür ederim cnm, 2 sümüklü oynadılar bayaGeçmiş olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?