Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cokk gecmis olsun hepsine havaların etkisi sanirim soğudu artik dikkat etmek lazim

Daha önce bahsetmistim canim da gormemis olabilirsin 30-35 kg arasinda kilo kaybi yasadi ve sarkmalar olustu gobek ve gogus bölgesinden operasyon gecirecek

Yok canım öyle gelmez biliyorum. Ama ben bı şekilde idare edeceğim. Gitmeyi istemiyorum ama eşimi de kiramayacagim.
Olsun cnm, ne güzel değişiklik olur senin için. Hem biraz havanda değişir. Sürekli aynı rutinde olmakta insanın psikolojisini etkiliyor ister istemez...

Sizin oralarda hava nasıl bilmem ama çok değişken oluyor, insan aldaniyor. Evinize geçince de çabuk toparlar. Bu arada sen ise başlayınca yeni düzeniniz nasıl olacak.

Ablan kadar heyecanlı ve meraklıyım canım. İnşallah operasyon çok güzel geçer ve sonrasında da istediği görüntüye kavuşur.

Onu şimdi sen deyince hatırladım cnm, meme estetiği konusunda konuşurken bahsetmiştin. İnşallah çok güzel sonuçlar alır, minimum ağrı ve maksimum konforla atlatır ameliyatı. Allah yardımcısı olsun. Duruma göre senden detayları alırız inşallah, malum yaptırmayı düşünenler var

Sizin oralarda hava nasıl bilmem ama çok değişken oluyor, insan aldaniyor. Evinize geçince de çabuk toparlar. Bu arada sen ise başlayınca yeni düzeniniz nasıl olacak.
Cnm gündüzleri güzel ama akşamları baya soğuk oluyor. Annem kaloriferleri yakmış ev sıcak ama kaç gündür anneanne torun çarşı, alışveriş merkezi gezdiler. Muhtemelen o ara kaptı şifayı.

Şu an için annem destek olacak cnm, biraz bende biraz kendi evinde idare edeceğiz. Bakıcı arayışına başladım bu arada. Annemde kalınca çok özlüyoruz çünkü yaptığım hiç bir şeyin tadı yoktu inan...

Sağol canim benim insallah güZel ağrısız gecer 3-4 gun hastanede kalacakmis bende yanında olacağim.
Ayrintilari ile konusuruz durumu anlatirim sizlere

Sağol canim benim insallah güZel ağrısız gecer 3-4 gun hastanede kalacakmis bende yanında olacağim.
Ayrintilari ile konusuruz durumu anlatirim sizlere
Cnm Allah sanada kolaylık versin, hastanede refakatçi olarak kalmakta zorluyor insanı bazen. Annem yoğun bakımda kaldı bir süre, 2 haftada normal odada yattı. Yanında ben kalmıştım, zor oluyor ister istemez.

Birinci ben

Cnm Allah sanada kolaylık versin, hastanede refakatçi olarak kalmakta zorluyor insanı bazen. Annem yoğun bakımda kaldı bir süre, 2 haftada normal odada yattı. Yanında ben kalmıştım, zor oluyor ister istemez.
Sagol canim orda cok yakina arkadaşı da var oda kalacakmis yanında donusumlu kalırız
Evde kedileri var onlara bakacagim canim idare ederim 3_4 gun
Cokk gecmis olsun annene uzun sure kalmış hastanede sanada zor olmustur

Kapalı ve kalabalık yerlerde de mikroplarla karşılaşma ihtimali çok yüksek zaten, o arada kapmistir.

Bakıcı bence de iyi fikir, dediğin gibi çok özlüyor insan. Bu yaşına kadar sadece 3 gece ayrı kaldım. Biri eşimin biri benim ameliyatimdaydi. Onlar da çok farketmedim yokluğunu hastanede olduğumuz için. Sadece bir gece eşimle şehir dışına akrabaya gittiler. Bütün gece durup durup ağladım, çok özlüyor insan. Allah başka türlü ayrılık vermesin bunların hepsi geçici. İnşallah çok kısa sürede düzen oturtursunuz canım.

Sagol canim orda cok yakina arkadaşı da var oda kalacakmis yanında donusumlu kalırız
Evde kedileri var onlara bakacagim canim idare ederim 3_4 gun
Cokk gecmis olsun annene uzun sure kalmış hastanede sanada zor olmustur
Ablan evli değil miydi canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…