- 8 Mart 2019
- 7.585
- 37.125
- 548
- 40
Cnm üşütmüşler sanırım, annem oğlumu doktora götürmüş ilaç kullanıyoruz. Yarın eve geçince eşimde bakar, belki başka doktorada götürebiliriz duruma göre. Çok çabuk kapıyorlar şifayı.Geçmiş olsun canım, üşüttüler mi
Yok canım öyle gelmez biliyorum. Ama ben bı şekilde idare edeceğim. Gitmeyi istemiyorum ama eşimi de kiramayacagim.Aa ne guZel degisiklik olur canim
Kuzenimin nisanindaki yemekler tam diyetlikdi belki sansina oyle denk gelir
Cokk gecmis olsun hepsine havaların etkisi sanirim soğudu artik dikkat etmek lazimTeşekkür ederim cnm, 2 sümüklü oynadılar bayaçok şükür şimdilik sadece burunları akıyor. Annemde kapmış şifayı, hapşırıp duruyor...bu havalar aldatıyor işte.
Cnm anladığım kadarı ile ablan ameliyat olacak sanırım. İnşallah ciddi bir sıkıntı değildir, hayırlısı ile gelir geçer ❤
Idare edersin canim uygun olanlardan yersin dengelersinYok canım öyle gelmez biliyorum. Ama ben bı şekilde idare edeceğim. Gitmeyi istemiyorum ama eşimi de kiramayacagim.
Olsun cnm, ne güzel değişiklik olur senin için. Hem biraz havanda değişir. Sürekli aynı rutinde olmakta insanın psikolojisini etkiliyor ister istemez...Yok canım öyle gelmez biliyorum. Ama ben bı şekilde idare edeceğim. Gitmeyi istemiyorum ama eşimi de kiramayacagim.
Sizin oralarda hava nasıl bilmem ama çok değişken oluyor, insan aldaniyor. Evinize geçince de çabuk toparlar. Bu arada sen ise başlayınca yeni düzeniniz nasıl olacak.Cnm üşütmüşler sanırım, annem oğlumu doktora götürmüş ilaç kullanıyoruz. Yarın eve geçince eşimde bakar, belki başka doktorada götürebiliriz duruma göre. Çok çabuk kapıyorlar şifayı.
Ablan kadar heyecanlı ve meraklıyım canım. İnşallah operasyon çok güzel geçer ve sonrasında da istediği görüntüye kavuşur.Cokk gecmis olsun hepsine havaların etkisi sanirim soğudu artik dikkat etmek lazim
Daha önce bahsetmistim canim da gormemis olabilirsin 30-35 kg arasinda kilo kaybi yasadi ve sarkmalar olustu gobek ve gogus bölgesinden operasyon gecirecek
Onu şimdi sen deyince hatırladım cnm, meme estetiği konusunda konuşurken bahsetmiştin. İnşallah çok güzel sonuçlar alır, minimum ağrı ve maksimum konforla atlatır ameliyatı. Allah yardımcısı olsun. Duruma göre senden detayları alırız inşallah, malum yaptırmayı düşünenler varCokk gecmis olsun hepsine havaların etkisi sanirim soğudu artik dikkat etmek lazim
Daha önce bahsetmistim canim da gormemis olabilirsin 30-35 kg arasinda kilo kaybi yasadi ve sarkmalar olustu gobek ve gogus bölgesinden operasyon gecirecek
Tek tesellim öğlen olacak olması. Akşam eve döneceğiz, mutlaka dengelerim. Spor da yapmaya çalışırım.Idare edersin canim uygun olanlardan yersin dengelersin
Ayrinti ve gelismeleri yazacagim canim insallah guzel gecer istediği goruntuye kavusurAblan kadar heyecanlı ve meraklıyım canım. İnşallah operasyon çok güzel geçer ve sonrasında da istediği görüntüye kavuşur.
Cnm gündüzleri güzel ama akşamları baya soğuk oluyor. Annem kaloriferleri yakmış ev sıcak ama kaç gündür anneanne torun çarşı, alışveriş merkezi gezdiler. Muhtemelen o ara kaptı şifayı.Sizin oralarda hava nasıl bilmem ama çok değişken oluyor, insan aldaniyor. Evinize geçince de çabuk toparlar. Bu arada sen ise başlayınca yeni düzeniniz nasıl olacak.
Sağol canim benim insallah güZel ağrısız gecer 3-4 gun hastanede kalacakmis bende yanında olacağim.Onu şimdi sen deyince hatırladın cnm, meme estetiği konusunda konuşurken bahsetmiştin. İnşallah çok güzel sonuçlar alır, minimum ağrı ve maksimum konforla atlatır ameliyatı. Allah yardımcısı olsun. Duruma göre senden detayları alırız inşallah, malum yaptırmayı düşünenler var
İnşallah öyle olur canım.Olsun cnm, ne güzel değişiklik olur senin için. Hem biraz havanda değişir. Sürekli aynı rutinde olmakta insanın psikolojisini etkiliyor ister istemez...
Cnm Allah sanada kolaylık versin, hastanede refakatçi olarak kalmakta zorluyor insanı bazen. Annem yoğun bakımda kaldı bir süre, 2 haftada normal odada yattı. Yanında ben kalmıştım, zor oluyor ister istemez.Sağol canim benim insallah güZel ağrısız gecer 3-4 gun hastanede kalacakmis bende yanında olacağim.
Ayrintilari ile konusuruz durumu anlatirim sizlere
Birinci benOnu şimdi sen deyince hatırladım cnm, meme estetiği konusunda konuşurken bahsetmiştin. İnşallah çok güzel sonuçlar alır, minimum ağrı ve maksimum konforla atlatır ameliyatı. Allah yardımcısı olsun. Duruma göre senden detayları alırız inşallah, malum yaptırmayı düşünenler var
Sagol canim orda cok yakina arkadaşı da var oda kalacakmis yanında donusumlu kalırızCnm Allah sanada kolaylık versin, hastanede refakatçi olarak kalmakta zorluyor insanı bazen. Annem yoğun bakımda kaldı bir süre, 2 haftada normal odada yattı. Yanında ben kalmıştım, zor oluyor ister istemez.
Beni takibe al..Iyi geceler canim
Sen gormedin mi beni burda cogu kisi gormustu
Burdaki albumde aslinda var ayarlarini yapayim bak istersen
Seni izliyormusum genel ayarlari bulmam gerekiyor sanirimBeni takibe al..
Kapalı ve kalabalık yerlerde de mikroplarla karşılaşma ihtimali çok yüksek zaten, o arada kapmistir.Cnm gündüzleri güzel ama akşamları baya soğuk oluyor. Annem kaloriferleri yakmış ev sıcak ama kaç gündür anneanne torun çarşı, alışveriş merkezi gezdiler. Muhtemelen o ara kaptı şifayı.
Şu an için annem destek olacak cnm, biraz bende biraz kendi evinde idare edeceğiz. Bakıcı arayışına başladım bu arada. Annemde kalınca çok özlüyoruz çünküyaptığım hiç bir şeyin tadı yoktu inan...
Ablan evli değil miydi canım.Sagol canim orda cok yakina arkadaşı da var oda kalacakmis yanında donusumlu kalırız
Evde kedileri var onlara bakacagim canim idare ederim 3_4 gun
Cokk gecmis olsun annene uzun sure kalmış hastanede sanada zor olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?