- 8 Mart 2019
- 7.585
- 37.125
- 548
- 40
Annem toparladı cnm çok şükür ama doktorlar %40 yaşama şansı verdiği için ingiltereden apar topar gelmiştim. Yorgunluktan ziyade belirsizlik çok hırpalamıştı beni.Sagol canim orda cok yakina arkadaşı da var oda kalacakmis yanında donusumlu kalırız
Evde kedileri var onlara bakacagim canim idare ederim 3_4 gun
Cokk gecmis olsun annene uzun sure kalmış hastanede sanada zor olmustur
Abla dedigime bakma benden 1 yas buyukAblan evli değil miydi canım.
Cook sukur toparlamis saglikli uzun omurleri olsun anneninAnnem toparladı cnm çok şükür ama doktorlar %40 yaşama şansı verdiği için ingiltereden apar topar gelmiştim. Yorgunluktan ziyade belirsizlik çok hırpalamıştı beni.
Bende kedi istiyorum ama eşimin kalbine inerAbla dedigime bakma benden 1 yas buyuk
Evli degil canim 2 kedisi var sadece
Sevmiyor mu :))Bende kedi istiyorum ama eşimin kalbine iner
Allah razı olsun cnmCook sukur toparlamis saglikli uzun omurleri olsun annenin
Evde sevmiyor diyelim cnmSevmiyor mu :))
Anladım canim .Evde sevmiyor diyelim cnm
Ailenin bir ferdi gibi oluyor cnm haklısın. Bende evde bize arkadaş olur diye istiyorum ama olmuyor işte. İnşallah oğlum biraz büyüyünce isterde ailemize katarızAnladım canim .
Ablam ilk kediyi tusa hazirlanirken bizim yanımızda kalirken almısti insan birlikte yasayinca çok farkli oluyor gidince cook aramıştık yoklugunu
Annem istemedigi icin alamadık bizde tekrar :)
İnsallah canim size gidince resimlerini atayim kedilerin :))Ailenin bir ferdi gibi oluyor cnm haklısın. Bende evde bize arkadaş olur diye istiyorum ama olmuyor işte. İnşallah oğlum biraz büyüyünce isterde ailemize katarız
İyi geceler cnmYuzde 6 sarjim kaldı bende gidip yatayim artik :))
Iyi geceler kizlar
Canım benim çok geçmiş olsun, büyük korku atlatmissin. Allah tekrar yaşatmasın.Annem toparladı cnm çok şükür ama doktorlar %40 yaşama şansı verdiği için ingiltereden apar topar gelmiştim. Yorgunluktan ziyade belirsizlik çok hırpalamıştı beni.
Ben evli sandım, dedim nerde bu eş kişisiAbla dedigime bakma benden 1 yas buyuk
Evli degil canim 2 kedisi var sadece
Ben de üniversitede besliyorum ev arkadaşlarımla ama şimdi eve sokamam gibi geliyor. Oglumdan sonra kıl tüy işine kafayı acayip taktım. Aşılı olunca zararsız olduğunu falan hep biliyorum ama yine de her yerde kılının olması rahatsız eder sanırım.Bende kedi istiyorum ama eşimin kalbine iner
Aaa bana kapalı profilin
Profilim herkese kapalı canım dün tekrar kapattım 5 -10 dakika acmıstım sadeceAaa bana kapalı profilin ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?