Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cnm tüyleri ciğerlere yapışır, ciddi hastalıklara sebep olur diye korkuttular aslında beni ama bu kadar insan besliyor. Ayrıca kedi evde bakılması helal bir hayvan, aksi bir durumda helal olmazdı diyorum kendi kendime.

Tüy dökmesi ve mobilyaları tırmalaması sıkıntı fakat diğer taraftan hem oğlana sorumluluk bilinci ve hayvan sevgisi aşılamaya yardımcı olur. Karışık bir durum işte

Evet cnm belli olmuyordu, hatta ben seni esmer ve kahverengi gözlü diye düşünmüştüm ☺
Aa neden öyle düşündün ki :)))
Fotoğrafımı görmüştün sanki yanlıs mı hatırlıyorum :)

Kızlar günaydınnnn herkese ❤ İnşallah güzel bir pazar günü olsun, hepimize sağlık bereket getirsin.

Güncel kilomuda paylaşayım: 56.8 kg ☺ Sanırım ödemler gidiyor yavaştan...
Günaydın canım ❤
Güzel rakamlar canım 2 hafta sonra listeye dönüs yaparsın

Aa neden öyle düşündün ki :)))
Fotoğrafımı görmüştün sanki yanlıs mı hatırlıyorum :)

Günaydın canım ❤
Güzel rakamlar canım 2 hafta sonra listeye dönüs yaparsın
Cnm resmin uzaktan çekilmişti, sanırım o nedenle öyle geldi bana ☺ Bariz sarışınmışsın.

İnşallah 56.3 ün altına inerim kısa zamanda, 2 hafta sonrada listedeyim yeniden. 52 ile de mezuniyet inşallah

Evet resimler yakın değildi ondan olabilir
Hadi bakalim insallah canım

retro_hippo cuma günü listeden kendi isteğiyle ayrıldı yazmıstım ya o not düzenlendi sağlık problemleri nedeniyle ayrildi yazdım
Istediğin zaman dönebiliyorsun listeye
Kalbin çok güzeldi de yüzün de çok güzelmiş canım ya.... Allah talihini açık etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…