- 8 Mart 2019
- 7.585
- 37.125
- 548
- 40
Cnm tüyleri ciğerlere yapışır, ciddi hastalıklara sebep olur diye korkuttular aslında beni ama bu kadar insan besliyor. Ayrıca kedi evde bakılması helal bir hayvan, aksi bir durumda helal olmazdı diyorum kendi kendime.Ben de üniversitede besliyorum ev arkadaşlarımla ama şimdi eve sokamam gibi geliyor. Oglumdan sonra kıl tüy işine kafayı acayip taktım. Aşılı olunca zararsız olduğunu falan hep biliyorum ama yine de her yerde kılının olması rahatsız eder sanırım.
Amin cnm, rabbim kimseyi hastalıkla ve sevdikleri ile terbiye etmesinCanım benim çok geçmiş olsun, büyük korku atlatmissin. Allah tekrar yaşatmasın.
Öğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar
Tesekkur ederim canım
Cnm çok geçmiş olsun, benimde oğlum ve yeğenim hasta. Gece zor geçti bizimde.Çocuklar yine hasta gibi mide bulantısı, oynamama az kaldı
Evet cnm belli olmuyordu, hatta ben seni esmer ve kahverengi gözlü diye düşünmüştümTesekkur ederim canım❤
Diger resimler uzak cok belli değildi sanrım mavi renk gözlerim
Aa neden öyle düşündün ki :)))Evet cnm belli olmuyordu, hatta ben seni esmer ve kahverengi gözlü diye düşünmüştüm ☺
Günaydın canım ❤Kızlar günaydınnnn herkese ❤ İnşallah güzel bir pazar günü olsun, hepimize sağlık bereket getirsin.
Güncel kilomuda paylaşayım: 56.8 kg ☺ Sanırım ödemler gidiyor yavaştan...
Cnm resmin uzaktan çekilmişti, sanırım o nedenle öyle geldi bana ☺ Bariz sarışınmışsın.Aa neden öyle düşündün ki :)))
Fotoğrafımı görmüştün sanki yanlıs mı hatırlıyorum :)
Günaydın canım ❤
Güzel rakamlar canım 2 hafta sonra listeye dönüs yaparsın
Evet resimler yakın değildi ondan olabilirCnm resmin uzaktan çekilmişti, sanırım o nedenle öyle geldi bana ☺ Bariz sarışınmışsın.
İnşallah 56.3 ün altına inerim kısa zamanda, 2 hafta sonrada listedeyim yeniden. 52 ile de mezuniyet inşallah
Ohhhh maaşallahKızlar günaydınnnn herkese ❤ İnşallah güzel bir pazar günü olsun, hepimize sağlık bereket getirsin.
Güncel kilomuda paylaşayım: 56.8 kg ☺ Sanırım ödemler gidiyor yavaştan...
Kalbin çok güzeldi de yüzün de çok güzelmiş canım ya.... Allah talihini açık etsin....retro_hippo cuma günü listeden kendi isteğiyle ayrıldı yazmıstım ya o not düzenlendi sağlık problemleri nedeniyle ayrildi yazdım
Istediğin zaman dönebiliyorsun listeye
Geçmiş olsun canimÇocuklar yine hasta gibi mide bulantısı, oynamama az kaldı
Tesekkur ederim canımKalbin çok güzeldi de yüzün de çok güzelmiş canım ya.... Allah talihini açık etsin....
Maşallah çok güzelsinretro_hippo burda mısın simdi bak profile :)
Cnm çok geçmiş olsun, benimde oğlum ve yeğenim hasta. Gece zor geçti bizimde.inşallah çabucak toparlar kuzucuklar❤
Çok sağolun Amin. Size de geçmiş olsun mühendisanneGeçmiş olsun canim
Tesekkur ederim canım o senin kalbinin güzelliğiMaşallah çok güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?