Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

retro_hippo cuma günü listeden kendi isteğiyle ayrıldı yazmıstım ya o not düzenlendi sağlık problemleri nedeniyle ayrildi yazdım
Istediğin zaman dönebiliyorsun listeye
Yaaa gerçekten mi çok tatlısın cnm benim şimdi kv yanındayım inş döner dönmez en son kilo bildirdiğim kiloya düşüp bomba gibi listeye dönerim amin

Yaaa gerçekten mi çok tatlısın cnm benim şimdi kv yanındayım inş döner dönmez en son kilo bildirdiğim kiloya düşüp bomba gibi listeye dönerim amin
Bahara özel mesajla neden ayrıldıgımızı yazmıstım sağolsun sağlık izni yazıp düzenleme yapmamı söyledi
Hadi Insallah dönünce yeniden listeye alalım seni
Sağlık izni ile ilgili kuralda sanırım kilo alma verme durumuna cok bakılmıyor sen gel kontrol ederim yeniden

Çok saol cnm.. bir dahaki listese hayatta seni mahçup etmem rabbimden bişi çıkmazsa

Canimmm çok teşekkür ederim güzel sözlerin de beni çok mutlu etti

Çok taraflı bakmak gerekiyor olaya, ben evde bir canin daha olmasını isterim ama bir yere gidecek olursam ne yaparım diye de korkuyorum. Neyse ki biz bahçede besleyerek kısmen kolaylaştırmış oluyoruz. Bayılıyorum kedilere. Çok severim hayvanları. Çocuklarımız da bizden görerek öğreniyorlar. İnşallah bir gün siz evinize dahil edebilirsiniz canım.

Kızlar günaydınnnn herkese ❤ İnşallah güzel bir pazar günü olsun, hepimize sağlık bereket getirsin.

Güncel kilomuda paylaşayım: 56.8 kg ☺ Sanırım ödemler gidiyor yavaştan...
Çok şükür canım,insan birden o kadar artı görünce çok üzülüyor.

Canım ekmek yarım dilim di mi? 1/2 kadar derken yarım ekmek değildir herhalde. Fazlalıkları veriyorsun menün de iyi canım. Afiyet olsun arabayı önümüzdeki hafta mı alıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…