- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Yaaa gerçekten miretro_hippo cuma günü listeden kendi isteğiyle ayrıldı yazmıstım ya o not düzenlendi sağlık problemleri nedeniyle ayrildi yazdım
Istediğin zaman dönebiliyorsun listeye
Bahara özel mesajla neden ayrıldıgımızı yazmıstım sağolsun sağlık izni yazıp düzenleme yapmamı söylediYaaa gerçekten miçok tatlısın cnm benim şimdi kv yanındayım inş döner dönmez en son kilo bildirdiğim kiloya düşüp bomba gibi listeye dönerim amin
Çok saol cnm.. bir dahaki listese hayatta seni mahçup etmem rabbimden bişi çıkmazsaBahara özel mesajla neden ayrıldıgımızı yazmıstım sağolsun sağlık izni yazıp düzenleme yapmamı söyledi
Hadi Insallah dönünce yeniden listeye alalım seni
Sağlık izni ile ilgili kuralda sanırım kilo alma verme durumuna cok bakılmıyor sen gel kontrol ederim yeniden
Olur mu öyle sey canım Sağlık olsun da listeler önemsizÇok saol cnm.. bir dahaki listese hayatta seni mahçup etmem rabbimden bişi çıkmazsa
Canimmm çok teşekkür ederimBi tek sen yazmışsın canım menü öğlene kadar yazarlar diğerleri de seninkini yorumlayayayım canım. Gerçekten çok hafif olmuş menün. Spor da şahane...
İkizler burcunu çok severim en iyi arkadaşlarım arasında ikizler burçları olur hep...senin de neşeli ve sosyal oluşundan anlamalıydım
Senin ve eşinin, @elhan ın ve eşinin, ve grubumuzda varsa diğer öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım. Bize bir harf öğretenin 40 yıl kölesi oluruz. iyi ki varsınız hocalarım.....
Geçmiş olsun canım, bir yerden mikrop mu kapiyorlar nedir.Çocuklar yine hasta gibi mide bulantısı, oynamama az kaldı
Çok taraflı bakmak gerekiyor olaya, ben evde bir canin daha olmasını isterim ama bir yere gidecek olursam ne yaparım diye de korkuyorum. Neyse ki biz bahçede besleyerek kısmen kolaylaştırmış oluyoruz. Bayılıyorum kedilere. Çok severim hayvanları. Çocuklarımız da bizden görerek öğreniyorlar. İnşallah bir gün siz evinize dahil edebilirsiniz canım.Cnm tüyleri ciğerlere yapışır, ciddi hastalıklara sebep olur diye korkuttular aslında beni ama bu kadar insan besliyor. Ayrıca kedi evde bakılması helal bir hayvan, aksi bir durumda helal olmazdı diyorum kendi kendime.
Tüy dökmesi ve mobilyaları tırmalaması sıkıntı fakat diğer taraftan hem oğlana sorumluluk bilinci ve hayvan sevgisi aşılamaya yardımcı olur. Karışık bir durum işte
Teşekkürler canımÖğretmenler gününüz kutlu olsun arkadaşlar ❤❤❤
Beni nasıl düşünüyorsun canımEvet cnm belli olmuyordu, hatta ben seni esmer ve kahverengi gözlü diye düşünmüştüm ☺
Çok şükür canım,insan birden o kadar artı görünce çok üzülüyor.Kızlar günaydınnnn herkese ❤ İnşallah güzel bir pazar günü olsun, hepimize sağlık bereket getirsin.
Güncel kilomuda paylaşayım: 56.8 kg ☺ Sanırım ödemler gidiyor yavaştan...
Geçmiş olsun canim inşallah hemen toparlarlar❤Cnm çok geçmiş olsun, benimde oğlum ve yeğenim hasta. Gece zor geçti bizimde.inşallah çabucak toparlar kuzucuklar❤
Beni biliyosun kaptanım gelen giden...Ne yapıyorsunuz kızlar cook sessiz kaldı takım
Biliyorum canım kolay gelsin sıkıntı yapmaBeni biliyosun kaptanım gelen giden...
Yaa bası sağolsun canımBiz de yoldayız bi arkadaşımızın babası vefat etti Mevlütteydik camide dönüyoruz
Tanımıyoruz canım ama üzüldük tabii ki Allah rahmet etsin. Ölümlü dünya....Yaa bası sağolsun canım
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.Biz de yoldayız bi arkadaşımızın babası vefat etti Mevlütteydik camide dönüyoruz
Amin canım sağolBaşınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun.
Canım ekmek yarım dilim di mi? 1/2 kadar derken yarım ekmek değildir herhalde. Fazlalıkları veriyorsun menün de iyi canım. Afiyet olsun arabayı önümüzdeki hafta mı alıyorsunuz?Kızlar 23 kasım menüsü;
Sabah 11:30 1/2 kadar ekmek, bal ve tereyağ, 1 tost dilim kaşar, 1 kk beyaz peynir, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, şekersiz çay
Akşam 20:00 1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 1 porsiyon kızarmış yeşil fasulye, salata
21:30 1 şekersiz kahve
1.5 lt su
3500 adın atıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?